Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви неща трябва да донеса в болницата за раждането?
Какви са признаците на предстоящо раждане?
Как да се подготвя за раждането и какво да очаквам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви неща трябва да донеса в болницата за раждането?
-
Какви са признаците на предстоящо раждане?
-
Как да се подготвя за раждането и какво да очаквам?
-
Как мога да облекча дискомфорта и болките преди раждането?
-
Какви са някои от симптомите и проблемите, които майките обсъждат във форума?
от както Бръмби разказа за историята със свекърското куче, не спирам да се сещам и да се хиля. Даже като ме дърпа Чера понякога като се развълнува и казвам да се спира да не я дам на Бръмби, че ще вдигне петалата без история!!!

), та няма
, но и те теб не могат
отделно си позволи и лукса да прекрачи прага на детската и изобщо "ойде коньо у реката" Изобщо набедиха ме че съм била твърде строга с животното,ама те идват за 2 седмици обръща се всичко с главата надолу и после Росица да се оправя
Искал количка - веднага, искал слон - добре, искал на въртележката - ама как иначе и после майка му като каже "не може да получава всичко" - ааа сега ни е паднало после може да не сме живи да го поглезим, ама че после няма да става човек от него майка му ще е виновна
Уф че съм се размрънкала
ама са ме хванали бесните от няколко седмици вече и сега ми падна да се разбеснея. Усещам как ако не ми размине скоро, майка ми като дойде ще си го отнесе за всички горката , а тя най много се опитва да ми угоди и да прави всичко точно както й е казано, друг е въпроса, че все не успява. Обаче от сега съм я предупредила да не си взима предварително дата за връщане, за да може да се изстреля обратно преди да се стигне до кръвопролития, но поне знам че няма да ми се сърди и цупи като всички останали.
даже и украса нямахме.
. Уморявам се ужасно бързо, едва ходя, не спя. По цяла нощ мисля (ще взема да измисля нещо накрая), имам киселини нон-стоп и сърцебиенето не ме подминава. От време на време не мога да си поема въздух..май е това

А за празниците дори не ми се говори... Снощи едни приятели на мъжа ми от чужбина ни бяха на гости със детето си... такъв юмрук ми заби в корема
какво да направя сега?? Грила пре4и, 4удя се да я водя ли на сервиз да махнат грила временно и после пак ще го сложим, когато Мартин порасне. Не знам! Исках помпата да си стерелизирам и нея купих, за болницата да си я взема, ако ми потрябва! И някой да сподели как се слага тази помпа вътре. Така както е цялата ли??