Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви неща трябва да донеса в болницата за раждането?
Какви са признаците на предстоящо раждане?
Как да се подготвя за раждането и какво да очаквам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви неща трябва да донеса в болницата за раждането?
-
Какви са признаците на предстоящо раждане?
-
Как да се подготвя за раждането и какво да очаквам?
-
Как мога да облекча дискомфорта и болките преди раждането?
-
Какви са някои от симптомите и проблемите, които майките обсъждат във форума?
Последното нещо, за което трябва да мислиш сега е за тези неразбории - за бебчето мисли, те явно не се замислят, така че...!
Обясни им, че не е момента да въртят тези номера и е за благото на всички едно помирение. Но задължително спирай ревовете от мъка, разрешени са само по романтични и разчувствени поводи!
Силно те гушкам!
Иска ми се да знам кога ще родя и да си ида предния ден...Та и аз си поплаквам от време на време.
добре че Иво се прибра за малко от работа да разведри обстановката. Определено вече не искам никакви гости за коледа миналата година свекърите се цупиха тази баща ми направо незнам, пък и не можеш му угоди. Неще да остане в къщи с дететоче бил като затворник, неще да излезе някъде сам , че щял да се изгуби, като тръгнем заедно на някъде хем се мотка и блее ей така за кефа ,а като спрем точно където има да се свърши нещо се почва препиране - хаиде няма време 
ами като не се прави няма да го прави и толкова, предпочитам сама да си върша работата отколкото после с рев да се мъча да оправям глупости. Целия резултат от мойте така чакани "помощници" е ,че се скапах от обикаляне не си купих нищо за бебето освен едно боди и гащеризонче за изписването които може и да върна, защото нямах достатъчно време да обмисля точно това ли исках ама все пак... както сме го подкарали по добре да имам нещо налице
Къщя та е още по зле отколкото предис тая разлика че сега спалнята е зарината с играчки и чанти с дрехи за децата, аз нямам идея кое къде е , кошарата за бебо е разглобена и полубоядисана, а шкафчето разфасовано , боята за стените и всички помощни средства са си намерили място в кухнята
ако не се извикам от съседната стая "обърнете му внимание на това дете" няма и да реагират изобщо. Хайде зълва ми, разбираемо, не е имала деца и още е далеч от подобни идей, ама баща ми
Аз като малка помня колко много си е играл с мен и изобщо толкова се е занимавал , говорил обяснявал всичко което го попитам, а сега не можах да го позная, все едно гледам дядо ми по майчина линия който само забележки правеше , мрънкаше и се цупеше за всичко ама старост-нерадост.
)