Отговори
# 240
Стар , как еУегантно не се оплака ... :35:r:

Нали  Laughing !

# 241
Мамита,не знам какво щях да правя без вас,интернета и този форум!!!
Колкото и да не трябва да се оплакваме, в един момент на човек му писва. И все ми се струва,че липсата на контрол над собственото тяло е най-депресиращото от всичко. Мисълта,че и други са като мен и ме разбират внася ГОЛЯМО успокоение. По край мен нито някой е бил бременен нито сега е и все ме гледат съжалително,но с неразбиране.

ТАКА ЧЕ ДА ЖИВЕЕ БГ МАМА И ВСИЧКИ ВИЕ!!!!  bouquet Абе супер сте  newsm51

Ника съгласна съм. Дано й отшумят проблемите.

# 242
Моя мъж преди два часа ми вика: какво да ти купя, от какво още има нужда за като родиш, помпа ли, кво и аз се сетих че като толкова иска нещо да ми купува има една закачалка в Айко, която от време оно се каним да вземем. И тръгнал той към Айко, спукал гума на околовръстното и сега се чуди от къде по това време ще намери такава гума, пък и кой работи, и екип на застрахователя чакал.. въобще купон.
Сега ако си направя майтап, че раждам цял живот ще ми е сърдит. Mr. Green

# 243
  • София
Бръм ,това ми звучи като план за отмъщение ... Whistling Пощади го човека,че тепърва ще имаш нужда от него !  baby_neutral

# 244
Aaaaa, ще си трая, че после да не стане като с лъжливото овчарче - аз наистина да раждам, а той да не ми вярва. Joy

# 245
Еййй, Бръм много кофти , егати късмета.... Няма ли резервна гума ?

Mepofka
  Hug !

# 246
Няма. Тия така са ги измислили. Помпаш си спуканата и все докарваш до някой сервиз, на теория, а на практика като е спуканото по-голямо се хващаш за палците.

# 247
Бръмби,гумаджията срещу Бриколажа работи по това време.

# 248
Miss_Butterfly, аз като бивш пушач съм от най злите непушачи. Никой не смее да пуши околовръст, а камо ли около детето ми. Иво е изгонен от край време на балкона и не му и хрумва да пуши в къщи. А и смятам, че хората трябва да се принуждават да се съобразяват, ако не с нас, то поне с децата ни и да не ги правят пасивни пушачи.

Бръм, неприятно е това с гумата, не го ошашквай повече. Аз мислех да направя номер на Иво, че съм родила, щото той е "Вятър го вее на бяла кобила" и постоянно си забравя телефона в къщи. Ама не ми се ще да предизвиквам съдбата.

# 249
Здравейте момичета! Ние преди малко се прибрахме от рожден ден! Ама наистина не мога вече на едно място за повече време! Ту ме бучка нещо, ту ме опъва, но като чета всички сме така! Ще изтраем още малко!!!
И аз вече ще започвам подготовкта за бебчо! Още на 1-ви сутринта като се събуди мъжа ми и започна да прави планове за кошарата и за всичко необходимо! newsm18 Толкова се зарадвах, защото той не обича предварителните работи и не съм му настоявала да купуваме нищо досега за бебето! Но вече наистина наближава и като гледам как нашия отбор от февруарки започна рано-рано мача, започвам да се замислям сериозно!!!
Засега това е от мен! Хубава вечер. tv

# 250
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПРЕЗ 2010!И НАЙ-ВАЖНОТО ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕНЦА!
ЧЕСТИТ СИН НА СЛЪНЧОГЛЕД,ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

# 251
  • До Балкана
Абе плаче си ситуацията за една шегичка, ама Бръмби си права, че може да излезе крив макарона накрая тей че стискай езика зад зъбите (на мен това най-трудно ми се отдава Embarassed)! Hug
Все усложнения покрай вас бе Бръмби, напоследък! Пу да мине тоз период ноговата кожа, че да отдъхнеш малко! Пожелавам ти го!

# 252
А, не е точно така, защото аз с тия гуми вече съм претръпнала. Те са нископрофилни, а както знаете в Булгаристан има много дупки, еле пък в София, и досега вече не мога да ви кажа колко пъти се образува балон на гумата като минем през някоя дупка, а то се като се образува пък не е малък да можеш да си караш с него, а направо цялата гума отива на кино. То ние вече сменихме всички гуми на колата по тоя начин, в началото на зимата се майтапехме, че си имаме нови гуми, защото миналата зима колата стоя на топло в гаражче и не беше карана (като я откраднаха  Laughing) , тая зима пък сменихме всички гуми заради дупки, всъщност и летните така ги сменихме. Хубавото е че застахователя ги плаща, лошото е че не съвсем пълната сума и че ги плаща чак след един месец,но какво да се прави...
А моята приятелка, с която заедно посрещнахме новата година е с температура вече втори ден и не може да се оправи, все я вдига, нейния и той беше много болен, но сега се пооправи и от баницата два пъти все здраве му се падна, а на нея да пуска тото, че ще има късмет, пак два пъти (щото аз слагам от висчки късмети помного, гледам във всяко парче да има поне по един късмет, ква е тая баница с късмети иначе).  А тя ни купила още преди празника по един фиш и мислеше на нова година да ни ги раздаде и евентуално някой нещо да спечели. Само че като тръгвали за нас и ги забравила фишовете у тях. И аз и викам: виждаш ли сега, на Митко му се падна здраве и оздравя, а на теб да пускаш тото и ти така и не ни раздаде фишовете. Сега ако някой от тях спечели джакпота ще делим на 4. Mr. Green

# 253
И аз съм в групата с рева... Cry
Вече съм изпаднала в такава дупка, че не мога да мисля за бебчето...
Брат ми не ми говори, майка ми първо вдигна скандал на мен, днес - като начало на годината, вдигнала скандал и на родителите на милото. Не го харесвали с баща ми и вариации по темата...
Вече се уморих да плача... Tired

# 254
Плами наистина се учудвам как близките ти могат да те тормозят точно в такъв период-може би трябва да им го кажеш-като не се усещат...
Гледай да се успокоиш-мисли за бебето
стискам палци да се оправи всичко

Общи условия

Активация на акаунт