Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 38 999
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
ох, Вещииии, така ти е тръгнало значиии.....като на бясно куче тоягите! дано, дано се оправиш по- бързо!!! Praynig МЦ ясно, ма тоя зъбобол пък от де се взе сега!?

# 706
  • Basel
Ох и аз съм преди МЦ,хем задържам вода,хем ям като ламя и непрекъснато ми се яде нещо сладко Twisted Evil.От днес съм на П и съм приготвила да пека пилешки шишчета и ще правя сладкиша на Лео.Интересува ме дали слагате отдолу хартия за печене или се отлепва лесно?Ще го правя с кръгла форма за кекс.Вещи,ми това много кофти бе TiredДано по-бързо се оправиш Praynig

# 707
  • Морска приказка
Аз слагам хартия за печене и го отлепвам докато е топъл.

# 708
Аз го правя в силиконова форма и не се залепва.

# 709
  • Basel
Мерси,отивам да се вихря в кухнята smile3525В предварително загрята фурна ли се пече?

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 11:03 от Margito

# 710
Да мисля че се загрява на 180 градуса маи че беше. ЛЕО сладкиша ти наистина е много вкусен! Hug и аз го правих вчера   chef  bouquet.ВЕЩИ дано се оправиш бързо  Praynig Hugче зъб дате боли е много гадно baby_neutral Cry и на мен ми се случи скоро беше ужасно Cry Sad успех!
А дали ще имаме днес нова темичка Thinking?Целувки на всички Hug Hug Simple Smile

# 711
  ШУШИИИИ,браво,сладурка!Ще трябва наистина по-често да се срещаме smile3534

# 712
Аз само наминавам да кажа че съм режимна!!!
Даже днес кантара ме зарадва 70.100 така че пейката на шестиците направете ми мястооооооооооо

# 713
  • home!sweet home!
И аз да питам дали е "нормално" 11 ден съм на режима и съм 3 кг. и 100 гр. надолу...малко ли е...имам да свалям 30 кг. от бременноста си, родих преди 2 месеца...хормони ли, що ли...

# 714
Цитат на: [b
L e o [/b]link=topic=458141.msg13758398#msg13758398 date=1263372816]
Аз го правя в силиконова форма и не се залепва.
Аз теб ще те похваля най-специално.    bouquet

Вчера пекох пиленце с кис. мляко и яйце съгласно твоя рецепта за пил. хапки... лелееееееее, пристрастих се от раз!
Бутчета имах кило - всичко ометохме!! Седнахме и не отлепихме, докато не оглозгахме и последното.
Толкова божествено нещо не знам откога не съм близвала..........!

Сега пак размразявам кило мръвки и какво печене и чудо ще падне... мммммм, умирам си да почна зеленчуците, че в чистите протеинови дни човек С КАКВО да замези. Blush

Хайде пак изчезвам, че ме чака "голямата съблазън" на две сварени яйца и тон минерална вода... Wink

# 715

Аз теб ще те похваля най-специално.    bouquet

Благодаря  Blush радвам се, че ти е харесало...щот знам колко е гадно да ядеш есно и също Sick

# 716
И аз да питам дали е "нормално" 11 ден съм на режима и съм 3 кг. и 100 гр. надолу...малко ли е...имам да свалям 30 кг. от бременноста си, родих преди 2 месеца...хормони ли, що ли...
Ако кърмиш веднага ПРЕКРАТИ РЕЖИМА!
Изчакай да порастне бебчето и да го захраниш ,пък тогава помисли за себе си.
Така сега в момента отделяш токсини,които преминават в кърмата(ако кърмиш де...) и бебчето страда.

# 717
Ама ти как се подлагаш на този драстичен режим САМО ДВА МЕСЕЦА, след като си родила???? #Cussing out
Мила, цял живот имаш напреде, дай на организма време "да си стъпи на краката" - закъде бързаш, НА КОГО да се покажеш??? Гледай си бебето и свиквай с новите грижи и новото ежедневие, пък суетите нататък - мисли кога и как да се наспиш, а не в кои дрехи да се напъхаш, като излизаш!
Ще ме умориш. Laughing

Аз тия 3 кила от общо 30 в плюс ги съборих за точно 2 дни в удърната фаза - по "класическата схема".
Това трябва да ти говори, че не му е сега времето за експерименти при тебе.  Confused

# 718
  • София
Според мен е чудесен резултат Peace Дюкан пише - 1 кг. за 10 дни. А и по - добре по - бавно - кожата се прибира, тялото свиква. Аз си мисля, че, както бързо качените, бързо се свалят, така и бързо свалените - лесно се качват(не знам дали ме разбрахте Joy).
Не кърми, обсъдихме го вече в предишната тема май:)
Milasimi - всеки решава кога какво да прави с тялото си, постът ти ми се струва малко грубичък Whistling

# 719
Аз свалях по 3 кг. на месец...без поражения по кожата минах и не увиснах. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт