Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 001
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Мацки, гледам в дюканските рецепти, че има много идеи с гъби... По спомен от първия път, гъбите бяха забранени, или бъркам?  newsm78
Гъбите са зеленчук. Начи може.

# 691
Никакви овесени ядки и никакво олио в смесения етап.

Навика е голямо нещо,но ще видиш че е много вкусно да се готви и без мазнина,както и по-здравословно... Hug
Мерси за отговора, ала нямах предвид готвене.

А салатки с мазнинка.  Wink

нЕ ВРАТ,АМИ ШИЯ Joy Joy Joy

Все тая - ЗАБРАНЕНО Е!

Когато си правя например зелена салата...Посолявам я и наръзвам с ябълков оцет.Оставям за малко да поомекне.Прибавям кисело мляко 0,1 % и разбърквам.ГАРАНТИРАМ ти,че няма да усетиш липсата на мазнина....

По същия начин правя настъргани моркови и червено цвекло+1-2 скилидки пресовам чесън,оцет,сол и 1-2 с.л. кисело мляко...

И така импровизираш нататък...

# 692
А на кое му викате "пангасиус"?
На филе от бяла риба ли?
И кво го прайвате - в рецептите "царуват" главно пиленца и телешки кайми, за риби и скариди рядко се споменава. Rolling Eyes

# 693
  • Пловдив
Пневмония, зъбобол и МЦ - какво повече може да желае от живота човек?  Crazy

# 694
  Добър ви ден , фиданки !
 Аз днес съм минус 1,200 кг  newsm44 newsm44 newsm44 танцувах танца на радостта пред кантара !  Вече съм трети ден на П и от днешния минус съм супер мотивирана , продължавам напред !

Вещи , дано скоро се оправиш !  Hug
 Целувки на всички и хубав ден !  Heart Eyes

# 695
А на кое му викате "пангасиус"?
На филе от бяла риба ли?
И кво го прайвате - в рецептите "царуват" главно пиленца и телешки кайми, за риби и скариди рядко се споменава. Rolling Eyes
Пангасиус е вид риба.Внася се от Виетнам в повечето случаи....Погледни по рибните щандове и фризери....Мята се на оребрения тиган направо.И се хапва

Ох,ЛЕЛЕЕЕЕ.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Милата!!!  Sad  spoko spoko spoko spoko

# 696

Когато си правя например зелена салата...Посолявам я и наръзвам с ябълков оцет.Оставям за малко да поомекне.Прибавям кисело мляко 0,1 % и разбърквам.ГАРАНТИРАМ ти,че няма да усетиш липсата на мазнина....

По същия начин правя настъргани моркови и червено цвекло+1-2 скилидки пресовам чесън,оцет,сол и 1-2 с.л. кисело мляко...

И така импровизираш нататък...
Напоследък си мисля, че дюканската диета подбужда голяма креативност у човека и с ритник разбива закостенелите му гастрономически навици и стереотипи.
Ето, ти ми го потвърждаваш отново.
Ще се възползвам от акъла!

Пък за забраненото - разбрах, обикновено още от първия път вдявам...  Wink

# 697
  • София
 Добър ви ден , фиданки !
 Аз днес съм минус 1,200 кг  newsm44 newsm44 newsm44 танцувах танца на радостта пред кантара !  Вече съм трети ден на П и от днешния минус съм супер мотивирана , продължавам напред !

Вещи , дано скоро се оправиш !  Hug
 Целувки на всички и хубав ден !  Heart Eyes
аз съм 5ден и съм -2кг. но от вчера забелязах,че изпражненията ми са си сменили цвета в момента клонят към черно това нормално ли е  newsm78

# 698
Пангасиус е вид риба.Внася се от Виетнам в повечето случаи....Погледни по рибните щандове и фризери....Мята се на оребрения тиган направо.И се хапва
Тук от край време купувам едно замразено white fish fillet (филе от бяла риба) и отгоре му пише "Пангасиус" (предполагам, че това е името на производителя или на продукта му от бяла риба), ма докато направя връзката... минаха пет месеца. Реших все пак да попитам дали за същото иде реч. Явно да.
Като се заимам пак, ще огледам подробно откъде идат филетата.

# 699
cveti__petkova, спокойно като минеш на ПЗ ще се оправи положението ! Браво успех и напред   bouquet

# 700
  • София
cveti__petkova, спокойно като минеш на ПЗ ще се оправи положението ! Браво успех и напред   bouquet
Hug благодаря успешен ден на всички

# 701
Орел донася на Сокол..............Орел донася на Сокол.....  phoneuu
 Добро утроооооооо Днес денят е прекрасен..............  goodscale

Получих си триците снощи newsm47 и сега блажено сам се наганала в стола, smile3507 закусвам с 3в1 (трици, мляко, нес кафе)и fresh ПМЛ (портокал, мандарин, лимон)

Вещи, сетих се снощи за твоето криво огледало, снощи мерих дрехи, които не съм обличала от 4 месеца и направо ми падат, май само аз се виждам така...... дебела да го кажа.......13 месеца с Дюки и резултата е минус три кила под калкулатора..........и ще се опитам още две да сваля, но само с контролирано хранене, без да се връщам в трета или втора.....ще донеса резултата..........
Blumhen fee Hug Hug Hug
Mimensitkeeee
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 702
  • Попово
евентуално дископатия и +килца  Mr. Green  Joy Hug

# 703
  • Морска приказка
Добро утро или добър ден  Laughing. Направо не ми стига времето да ви изчета, а и получих мускулна треска на корема от смях  Laughing, много забавни хора из темата  Hug
 Да похваля LEO, сладкиша наистина е страхотен и си направих торта от него за РД, като го залях с  желирано млекце, стана един сочен мн вкусен като сладоледена торта.
Относно пангасиуса си е вид риба и не е бяла риба. От мименситка разбрах, че е блатна риба, а аз като голям каприз, който харесва само морска риба хич не бях очарована от пангасиуса, а и останалите в къщи също.
Пневмония, зъбобол и МЦ - какво повече може да желае от живота човек?  Crazy
Миличка, пожелавам ти в най-скоро време да се оправиш, защото знам колко е гадно като ти се струпат няколко болежки наведнъж. Да вземеме да те командироваме някъде на топло, на някой плаж под някоя палма та бързо да се оправиш  Hug

# 704
  • Бургас
Пффф ...и при мен застой. Закотвила съм се на 71,3кг от четири дни и не мърдам  Crossing Arms . Ама ще видим кой кого  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт