Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 39 006
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Но понякога много се дразня и се махам от компютъра, да не взема да се държа неприлично в ефир  Laughing

От кога го чакам тоя момент Гардения да вземе да се държи неприлично в ефир...  Crazy

Гледам говорите за семките (не от млад момък а обикновенните семки). Тая вечер кво ми стана цяла вечер чоплих семки пред телевизора.... Голямо прегрешение направих с тия семки... Вашата лесна - ще замените семките с такива от млад момък ама аз какво да правя - освен да заменя семките със сливи... до 1-2 на ден може така пише в книгата....

# 676
Здравеите, започнах преди няколко месеца диетата. всичко вървеше по план от 65 станах на 56 килца. но изведнаж се разболях от грип точно когато беше епидемията. удари ме и в бъбреците. трябваше да я спра. преди два дни бях 56, а сега съм 63. как е възможно това. И дали ако продължа само на протеини 5 дни щше се върна към 56. по принцип в горната част на тялото съм слаба-даже прекалено, висока съм 173. Но имам ужасен корем и бедрата ми наедряха. помогнете ми моля ви. а забравих да каже, че ми откриха и киста на бъбрека. по принцип диетата влияее ли на бъбреците
Мисля, че при теб е изключително важно да се консултираш с лекар Naughty Трябва да си изясниш самия режим на Дюкан!!! Не знам дали това е възможно за дв дена да сложиш 7 кг  newsm78 провери си по-скоро кантара
А пиеш ли достатъчно вода, понеже ако не си, това може да ти създаде проблем с бъбреците:hug: Hug Hug

# 677
пия колкото мога близо литър и половина, кола лайт една две битилчици. иначе съм очарована от режима

# 678
  • Испания
пия колкото мога близо литър и половина, кола лайт една две битилчици. иначе съм очарована от режима

Книгата прочете ли? Режимът е противопоказен за хора с бъбречни проблеми. Не рискувай и наистина първо се консултирай с лекар.

Късмет!

# 679
Де бре курорте, и момче ли си имаме пак............. Shocked Shocked Shocked
може сливи, мооооже, ама без костилки...........
 с тия цедени млека, моля ви не рискуважте, аз от тукашната им активия надух сутиена и съответните по-долу прилежащи части, след като спрях да я консумирам, се спихнах отново...........до 90C, че в 85B зор влизам.....

# 680
http://www.rojden-den.com/data/media/1/pojelaniq3.jpg и от мен DANILI!
На патерички Честит Имен Ден  на всички!
Да  Ви е живо и здраво името!
Носете  го чисто,за да грее от род на род
и от век на век.
Човек за името живее и само
с име е човек.
http://www.animacii.net/images/stories/pictures/rasteniq/cvetq/cvetq_12/i51.gif
Гарденийка,честита продобивка.Развихри се и готви и режимни вкусотийки!Да си я ползваш със
здраве! Hug

virginia0281,изглеждаш умопомрачително,та какъв е проблема...? newsm78
На всички спокойна режимна и отслабваща нощ! Hug Hug Hug  love001

# 681
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Ехааа, средата на седмицата, още малко и ще спяяя до обяд  Grinning Я да пийнем по кафенце...

Fairy, ЧРД!  Hug Цялото щастие на земята да ти се стовари на главата!Любовта да не те напускаи здраве в тебе корени да пуска!Честит празник!   

Днес РД има и една девойка, която за кратко се появи при нас и изчезна - lepidopteria, ЧРД и на теб, ако четеш  Hug
     Тази сутрин бях мнооого доволна от срещата с Кантарев, така приятно ме изненада - 76.800...  Party Колко малко усилие било необходимо...
          Хайде от мен усмихнат, спокоен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 682
Здравейте, мили дами!
Някои вече да се е събудил? Grinning

Моля, от днес бройте и мен в калабалъка! Simple Smile От 4 дена съм в удърна фаза и резултатът е ясен (между 3 и 4 кила). Трябва да кажа, че след първоначалния шок за тялото, вчера взех много присърце съвета на една дюкянка да не се оставям да гладувам, ми да си хапвам честичко и по малко... (ма наистина по малко) в резултат задържах. Всъщност не знам доколко имам основания да си извадя адекватни изводи само след няколко дена на "пости".  Sad

Имам обаче следната питанка и дано не я чувате за хиляден път, ами само за стотен (така е, който не си е написал домашното и не е прочел книгата...):
Овесените ядки ядки ли са? (тоест - табу)
Не говоря за трици - трици си имам и хапвам, обаче са ми много кът в момента и се чудя доколко мога да замествам с ядки. Не че ядките засищат по същия начин, но все пак... са ли алтернатива или са съвсем противопоказни (наясно съм, че се правят от различна част от овесеното семе).

Друго, което си мислех да запитам знающите, е - достигнахте ли консенсус по въпроса за canola oil (рапичното олио)? Вкъщи ползваме и двете - и олио, и маргарин. Дали е разумно да се полакомя да го включа още в смесената фаза или да се въздържам? (пусти навици - не мога си представи салата без мазнинка и това е, сигурно и други са били пред подобна дилема)

# 683
Нататък, искам да споделя няколко работи:

Забелязвам, че чаят на гладно води до ГОЛЯМ глад.  Confused Вече го пия само след хранене или дори по време на, но не и преди.
Освен това във вашия сайт с рецепти прочетох един много стар коментар от дюканка във връзка с чая от шипки с коприва. Ползите наистина са реални и ефектът е бърз (в случай, че на някой му прималеят краката от глад и му се замае главата от слабост). Тук шипката върви комплект с праскова, не коприва, ала това не пречи хич на пейзажа.

Друго, което ми дойде на акъла да кажа, е, че преди време ми изпратиха от България два пакета пшеничени трици и едно пакетче овес (аз затова казах, че ми е кът - до нова доставка). Няма да излъжа, ако кажа, че ги задържах неотворени близо година... аз от много време се каня да се подложа на режима на Дюкан, но досега кърмех и не исках "по бавния начин" - затова поизчаках (през което време килцата, естествено, фръкнаха още нагоре). Е, та като дойде време... забелязах, че в двата пакета с пшеничени трици се се завъдили едни черни гадинки, каквито обикновено човек среща в много престоял ориз или в брашно. Бля. Подчертавам, че и двете пакетчета не бяха нито отваряни, нито скъсани, нито пробити... явно яйчицата на тия гадинки са си били в компле със семето вътре. Flutter
Овесът обаче си беше ОК.
Това, което искам, е, ако някой, който ползва пшеничени трици, се погнуси и разтревожи, да остави настрана някой пакет с пшеничени трици... за поне няколко месеца. И да види дали през туй време и на него ще му се завъдят таквиз буболечки. Или пък някой, който е държал пшеничени трици за дълго и е нямал този проблем, да се обади да каже.
Ще ми се да вярвам, че моят случай е бил единичен (въпрос на "кофти реколта" или остаряла такава или замърсяване или знам ли и аз кво), но мисълта, че в пшеницата може да има ЛАТЕНТНИ яйца на такива гадинки и аз да ги хапвам редовно............... ме отвращава. Sad

# 684
  • in a Lovesong
Добро утро на всички   bouquet

Gardenia и Meli5a благодаря ви за мотивацията  Hug

а относно мерките ...  newsm78 все се каня да взема сантиметъра и все не го правя  Embarassed ама обещавам днес като се прибера да го направя  Laughing

Лек и успешен ден на всички!

П.П Gardenia като гледам малката адашка на аватара ти, се сещам колко прилича на мен като бебе  Whistling  smile3521 Да ти е жива и здрава и много да те слуша  smile3504

# 685

Имам обаче следната питанка и дано не я чувате за хиляден път, ами само за стотен (така е, който не си е написал домашното и не е прочел книгата...):
Овесените ядки ядки ли са? (тоест - табу)
Не говоря за трици - трици си имам и хапвам, обаче са ми много кът в момента и се чудя доколко мога да замествам с ядки. Не че ядките засищат по същия начин, но все пак... са ли алтернатива или са съвсем противопоказни (наясно съм, че се правят от различна част от овесеното семе).

Друго, което си мислех да запитам знающите, е - достигнахте ли консенсус по въпроса за canola oil (рапичното олио)? Вкъщи ползваме и двете - и олио, и маргарин. Дали е разумно да се полакомя да го включа още в смесената фаза или да се въздържам? (пусти навици - не мога си представи салата без мазнинка и това е, сигурно и други са били пред подобна дилема)

Никакви овесени ядки и никакво олио в смесения етап.

Навика е голямо нещо,но ще видиш че е много вкусно да се готви и без мазнина,както и по-здравословно... Hug

# 686
Добро утро, съкровища! Hug

Не съм ви навестявала скоро, та си викам, да взема да намина... Flutter  Но си ви наблюдавам, да си знаете...  Whistling

Изпуснала съм много поводи и няма да мога да ви изброя поименно  Embarassed , затова за всички - Честито, да сте живи и здрави и много, много щастливи!   bouquet

Бързо оздравяване на болните, като тук специално отбелязвам Вещи и МастърчеHug  Hug

Много ми е драго да видя и няколко зачезнали и новопоявили се дюканки - Зоритка, Николинчето, talyyy, смайлис, вани_ник  Hug  Hug Heart Eyes

Николинче, изглеждаш чудно на последните снимки, много ти се радвам, успех в оставащия път и най-вече в задържането  Hug

За отчета - най-накрая и аз успях да неутрализирам коледно-новогодишните поражения Embarassed . Ей, ама много са коварни тези комбинации от изобилие от храни + алкохол + късно хранене, ужасТ.. Crossing Arms Naughty

Добре дошли на всички нови попълнения и успех!

Миласими, ядки и рапичното олио - категорично НЕ. Моят съвет (а и не само моят) е прочети внимателно първа страничка. Успех!

И накрая за всички (желаещи) -  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug !

# 687
  • София
Мацки, гледам в дюканските рецепти, че има много идеи с гъби... По спомен от първия път, гъбите бяха забранени, или бъркам?  newsm78

Аз си задържам... Закотвила съм едни 600 грама и не мърдат и тва е... Ама не се притеснявам хич, ще паднат все някой ден.

# 688

Мацки, гледам в дюканските рецепти, че има много идеи с гъби... По спомен от първия път, гъбите бяха забранени, или бъркам?  newsm78

Зеленчукът може да е всякакъв – краставици, марули, броколи, зелен фасул, домати, репички, брюкселско зелепраз лук, гъби, керевиз, карфиол, чушки, зеле, спанак, но трябва да се внимава с количеството въглехидрат в него. Морковите и цвеклото също са позволени, но не често и по малко.

# 689
Никакви овесени ядки и никакво олио в смесения етап.

Навика е голямо нещо,но ще видиш че е много вкусно да се готви и без мазнина,както и по-здравословно... Hug
Мерси за отговора, ала нямах предвид готвене.

А салатки с мазнинка.  Wink

Явно ще ги хапвам салатки с дресинг... ала от какво дресинг Thinking, като във всички готови има и захар, и сол, и мазнина евентуално... Sad

Въпросите се роят на опашка, с всяка крачка - нови неизвестни. А наистина си мислех, че съм подготвена, като почвах. Flutter

Здраве... ще се справим. Simple Smile

Ееееех, гладна кокошка просо сънувааа...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт