Въоръжаваме се с търпение, че от 1 януари в Дюкан ще има нови попълнения - 219

• 38 988
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
  • home!sweet home!
да, точно така - НЕ кърмя., а и не виждам какво има да чакам, това ми е второ дете и си познавам тялото що годе добре...благодаря за отговорите!

# 721
Здравейте,сладурки! Hug Hug

Да се обадя ,че съм жива,сигурно месец и половина не съм писала и чела,така че честитя всички пропуснати празници и поводи,сигурно доста са били Embarassed
Добре дошли и на новите дюканки,успех и постоянство им пожелавам(както и на "старите"разбира се)! Heart Eyes

За протокола аз от месец някъде съм четвъртофазничка,но празниците не ми се отразиха никак добре,срам не срам трупнах 2,5кг ,в любимата област около,над и под талията,та сега съм на ПЗ и протеинов четвъртък,да видим дали ще даде резултат.Ако не,ще трябва да мина 4/3,но много е трудно връщането назад!

Прегъщам всички,които ме помнят! Hug Hug Hug

# 722
Благодаря  Blush радвам се, че ти е харесало...щот знам колко е гадно да ядеш есно и също Sick
Ах, откак са хванах на хорото, толкова много рецепти изчетох...  Grinning Седя и блееееяаааа и гледам картинките тъжно, тъжно...  Laughing за втори път днеска го казвам, че "гладна кокошка просо сънува". Wink
Твоята страничка обаче ми е приоритет и два деня не съм я затваряла - като отворя компа, все там си стои... Simple Smile Гледам умно и от време на време "прелиствам" кахърно по някоя снимка...  Grinning
Ще ми трябва време да се адаптирам към този супер специфичен режим.

Аз всъщност и бухтичките по твоя рецепта направих и семейната глава и дъщерята се изказаха, че били супер... ала аз как да потвърдя - няма как. Rolling Eyes Поне наглед и на мирис изглеждат класическа красота.
Сега ще тична за "втория рунд" пиле с кис. мляко и за псевдо-крем-карамела в МВ и дано докат се прибере съпружеството, да има и за него нещо останало...  Mr. Green

Ох, а пък топченцата от сирене - направо съм във възхита!!! Просто са супер идейни.
Още веднъж -   bouquet

# 723
да, точно така - НЕ кърмя., а и не виждам какво има да чакам, това ми е второ дете и си познавам тялото що годе добре...благодаря за отговорите!
Толкова ли много свободно време имаш наистина?

Но да оставим настрана другото - питаш нормално ли е минус 3 от общо 30 са цели 11 дни.
Не, не е нормално.
Би било нормално, ако имаше да сваляш само няколко кг.

И какво правим оттук нататък? 90-тдневната е по-умерен вариант и не се лишаваш от нищо, а има вероятност да ти отнеме и по-малко време. Помисли - режимът на Дюкан е много краен, специфичен и продължителен. Поекспериментирай още със себе си, тъкмо имаш инерция, но ако резултатът е все тъй съмнителен при условие, че спазваш точно режима... значи има проблем. И проблемът, струва ми се, не е в диетата на Дюкан. : Confused

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 13:24 от Milasimi

# 724
  • home!sweet home!
Толкова ли много свободно време имаш наистина?

какво общо има свободното ми време с диетата, или въпроса е за друго!?

# 725
Ти как се храниш като цяло по време на режима - сваряваш си сутрин 12 яйца или си печеш 6 рибени филета или 8 бутчета и 6 пъти през деня наминавах нещо да си "щипнеш" на крак, докато жонглираш между едно малко дете и едно още по-малко бебе? Моето по-голямо по цял ден не е вкъщи, а по-малкото ми е 4 пъти по-голямо от твоето по-малко (и ми създава навярно точно толкова по-малко грижи) и пак по 5 пъти на ден кисна край печката или мляко да си варя, или яйца да си бъркам, или чай да си правя, или каквото там друго... плюс два пъти по толкоз - да мия чинийки, панички, тенджерки, глупости... ПЛЮС, че готвя и за семейството и си гледам и къщата, а и мъж ми се връща по тъмно.
Да ти кажа, не би ми и минало през акъла да почвам Дюкан, ако бебето ми е още с първи номер памперси.

# 726
Ти как се храниш като цяло по време на режима - сваряваш си сутрин 12 яйца или си печеш 6 рибени филета или 8 бутчета и 6 пъти през деня наминавах нещо да си "щипнеш" на крак, докато жонглираш между едно малко дете и едно още по-малко бебе? Моето по-голямо по цял ден не е вкъщи, а по-малкото ми е 4 пъти по-голямо от твоето по-малко (и ми създава навярно точно толкова по-малко грижи) и пак по 5 пъти на ден кисна край печката или мляко да си варя, или яйца да си бъркам, или чай да си правя, или каквото там друго... плюс два пъти по толкоз - да мия чинийки, панички, тенджерки, глупости... ПЛЮС, че готвя и за семейството и си гледам и къщата, а и мъж ми се връща по тъмно.
Да ти кажа, не би ми и минало през акъла да почвам Дюкан, ако бебето ми е още с първи номер памперси.

е, айде сега, явно тя си е преценила, че може, освен това пък в началото бебето ако е кротко и спи, направо си няма работа покрай него Laughing
Аз пък съм вкъщи с двете деца в момента, едното няма 5, другото е на една и малко, и моят мъж се прибира по тъмно, пък Дюкан съвсем не ми пречи на ежедневието, да не говорим, че децата ми създават занимания, та не се сещам много за ядене Laughing

# 727
  • Пловдив
На всеки режима действа по различен начин. Някой сваля много в ударната, после задържа, друг сваля по-малко, но продължава да сваля равномерно и по-нататък. Повечето свалят през протеиновите дни и през ПЗ задържат, но има и такива, при които е обратното. Различни хора сме, по различен начин ни се отразява режимът. Важното е че сваляме, това е. А щом сме стриктни и сваляме всичко ще е наред  Peace

А колкото до това кой какво прави в къщи, доколко си гледа къщата, мъжа и децата и колко свободно време има за себе си - това си е лична територия и не е въпрос за коментар в темата.

# 728
  • София
Milasimi - ще позволя да се намеся в този безумен разговор, защото това за един форум за мен не е нормално. Първо, как така реши, че 3 килограма за 11 дни не е нормално - диетолог ли си, лекар ли си, не разбирам!!! Всяко тяло и метаболизъм е различен, аз пък смятам, че е нормално. Второ, тук сме да се подкрепяме, да обменяме опит, а не да определяме дали режимът е за този човек и дали ще има време да се справи с него. Аз да почна да ли да смятам колко пари излиза и да държа сметка на семейните, че няма да им издържи бюджета, защото имат повече разходи. Аз изкарах режима точно на такава храна с точно такова пощипване на крак, каквото описваш, защото се занимавам и с много други неща, освен да седя и да готвя режима.
Хайде да запазим добрия тон и да дадем правото на всеки да избира какво да прави с времето и тялото си Hug

# 729
  • Морска приказка
fanta Незнам дали е нормално, но явно при всеки организъм кг се свалят различно, още повече минали са само 11 дни,. Изчакай и виж какви ще са резултатите, все пак 3 кг не са малко. Кажи какво си хапваш, спазваш ли стриктно режима, пиеш ли вода колко често ядеш, триците хапваш ли сутрин. Сподли си менюто и момичетата ще ти кажат ако грешиш някъде.

# 730
Повечето свалят през протеиновите дни и през ПЗ задържат, но има и такива, при които е обратното.

Явно и аз вървя по тази схема Grinning Първите 6 дни свалих 4кг и сега си стоя без да мръдвам. Но не се притеснявам, де, правя всичко необходимо, значи резултат ще има рано или късно Grinning

# 731
  • Варна
какво общо има режима със свободното време и аз не разбрах!? бебенцето е малко и си лежи, а другото детенце не е на 1 година, че да търчи подир него! може спокойно да се готви, да се шета, дори и за себе си време да се отделя! не съм съгласна с Milasimi!

Фанта, добре си дошла! и аз мисля, че е малко рано за теб, но щом се чувстваш добре вече, давай смело! 3 кг за 11 дни са добър резултат според мен! като предполагам 5 от тях са ти били ПЗ, нали? и като се има предвид, че в тях почти не се сваля! пожелавам ти много воля, стриктност, мотивация и успех! Hug

Коте, браво! стават нещата, виждаш ли! Hug

Шушкааа, браво и на теб, мила! много се радвам!

Весееее Kissing Heart

абе хора, набийте ми и на мен един здрав шут, белким тръгнат нещата! Praynig

# 732
  • home!sweet home!
Ами за менюто: триците ги ям на кексче в микровълнова сутрин, а през останалото време карам май предимно на руло стефани от телешка кайма, тук - там риба или омлет...вода не пия...просто не се сещам, смятам това да се промени...кола лайт най-много една през деня!

# 733
  • Морска приказка
И аз бях така с водата за това взех да си сипвам в малки шишета и си правя норма за деня да изпия 1.5 л поне. Постоянно са ми пред очите и так се научих да пия вода, която е много важна за диетата, за да изхвърляш и токсините от организма, а топи и целулит. Иначе не е зле да си разнообразиш малко, че след някой и друг ден ще ти втръсне от тел. кайма. В режима пишеше , че колкото повече се яде толко повече се отслабва, така че не пропускай ядене и не стой гладна. Успех  ти пожелавам с борбата с  кг и не бързай  Peace  Wink

# 734
...вода не пия...просто не се сещам, смятам това да се промени...кола лайт най-много една през деня!
Ами промени го това колкото може по-бързо.Организма ти няма как да се чисти....Не можеш да сваляш,да се движат гадости из тялото ти(разбирай токсини) и да не ги изхвърляш...Ще си навредиш така на здравето.
Минимум 1 1/2л вода на ден.САМО ВОДАТА! Пък другите течности - както си решиш.Колата лайт няма да ти пречисти организма.

П.П. Ниалаааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 14:31 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт