Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 691
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
За течението, и аз имам и в последно време много се засили, доктора ми изписа вагинални таблетки - feminella Vagi C, само една досега съм използавала, но тая сутрин нямам и капка течение, а обикновено се събуждам  с подмокрена превръзка. Таблетките съдържат само витамини С.
Много взех да забравям, да изпускам разни неща. Вие така ли сте момичета?. Общо взето и затова повече Ви чета отколкото пиша, защото ето за тая сутрин три съобщения съм драснала, щото забравям какво искам да напиша.

# 151
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет и от мен милички!

Голямо спане вчера му дръпнах!
Честита нова година на всички - дано да е пълна само с прекрасни мигове и много хубави емоции.

Честит рожден ден на Зузи и Тани'

Честити бебчета на Педрова, Мама Цоцолана и Мишлето. Прекрасни дечица, които да ви радват и да ви носят много щастие и обич.

Мама Цоци издържа, ей....  Mr. Green Чу го този президент...

Аз продължавам да губя частички от тапата и да имам по 2-3 контракции на ден, но май това е всичко....  Mr. Green
Засега задържам - май ще взема да подаря подарък на милото за Богоявление  Mr. Green

# 152
  • София
Честит син Самуил на Мама Це, Теодор на Педрова и Чавдар на Мишлето85! Да са им живи и здрави, много кротки и само радост да им носят!   
Heart Eyes    Hug   bouquet

Честит рожден ден на Зузито и Тани! Скоро да получат най-хубавите подаръци!

Валкирия, устискай още малко имаш време, пък и да ме изпишат. Още една седмица ти давам!  Mr. Green

Аз съм на тонове днес, след малко тръгвам. А пък утре постъпвам в болница за подготовка за секциото.  Whistling Като се замисля, още не го осъзнавам... Rolling Eyes

Хубав бебносен ден на всички!  Hug Hug Hug

# 153
  • Mediterraneo
Цоцоланковааааа! Честито! Да ти е здрав и силен Самуил  Heart Eyes

Честито и на Мишлето! Голям мъж си имаш, да ти е жив и здрав!

# 154
  • София
Честити юнаци на Мама Це, Мишлето 85!
Да порастнат големи и силни мъже!

# 155
  • Пловдив
Честито на обебелите се!
да са ви живи и здрави бебоците
За тоновете от 28.12 се заплащат по 15лв във ВМИ.
В началото на декември нямах никакво разкритие и от 1 седмица си стоя с 1 пръстче.Не ми е за друго,че ще родя по-късно,ама ме е страх да не стане нещо на бебето.Иначе вчера ме хванаха ужасни контракции през 4 часа ама си ме държаха боллките по 1-2 часас-беше ужасно.Вечерта стихнаха и така...днес нямам болки.Просто се двоумя дали в вторник-сряда да отида да настоявам да ме приемат.Нзм дали имам право да искам да ме приемат.И още нещо-направлението за раждане,което ми даде доки е издадено ноември.Трябва ли да го подновявам?
и последен въпрос-какво е съкращението "ОМ-запазен"

# 156
Честити синове на Мама Це и Мишлето 85!

# 157
ЗДРАВЕЙТЕ ДАМИ,ЧНГ....ДА СТЕ ЗДРАВИ И КЪСМЕТ.........И ДА ВИ КАЖА,СТАНАХ МАМА НА 29.12.2009 НА СИН КАЛОЯН newsm44

# 158
  • Чехия
Hug

Mамче миличка честито... от сърце желая на Самуел да жив и здрав и талантлив, да радва всички ви с изобретателност и умение.

Педрова, Честит син, кога беше когато си говорехме за песъчинките от пясъчния часовник, и последната мина, и дойде мига да се прегръщате двамцата с Теди. Бъдете щастливи и се наслаждавайте на всеки миг заедно.

Мишлето85, Честито светла орисия, талантливо и щастливо нека да е детенцето ти.

Борянка мърморанка, Честито слънчице, много да те радва и прекрасно детство.

Момичета много прегръдки от мен минимум 2010.

Red-че аз нещо не съм разбрала кога ти е секциото?  Hug

# 159
Борянка мърморанка  честит ти син.

# 160
Честити бебоци на Мама Цоцоланка, Мишлето и Борянка Мърморанка!!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват   bouquet
Лелеее, от момичетата с моя термин вече 3 родиха, а аз си мисля, че имам много време, защото съм за края на месеца  hahaha
Течение и аз имам много силно от няколко дена, усещам го наистина все едно нещо си протича, обаче не е чиста вода на вид, макар и да е много рядко...

# 161
Честити синчета на mishleto_85, Мама Це и Борянка мърморанка!
Бре, и все с много силни имена ...
Да растат здрави и кротки бебенца, да станат силни мъже, а на мамите - бързо възстановяване!

С чудесни новини започва деня, дано така да продължи и до вечерта. Не знам как се чуствате другите с близки дати, но на мен вече ми е доста напрегнато. Багажът ми е готов на 90%. Коремът ми от време на време придобива много странна форма. Като че ли иска да излезе с колянце. Не го виждам да се е смъкнал, но сякаш дишам по-лесно и нямам толкова киселини вече. Почти нямам контракции.При нас все още времето е слънчево и смятам да поизлезем малко, че кой знае кога ще ми е следващата разходка.

Хубав ден на всички и дано има още бебета днес.

# 162
Честито Борянка Мърморанка! Да ти е жив и здрав Калоян и да ти носи много радост!    bouquet

# 163
Честито на Мишлето,на Мама Цо и на Борянка - да са ви живи и здрави бебоците.

Тая нощ спах като къпана....станах преди малко и ме е ударил един мързел.Вече нямам търпение да си гушна и аз моето бебче.....

Моята приятелка е бременна в 5-та 6-та седмица,но работи нощни смени,въпроса ми е,ако някой знае как стоят нещата с болнични да излезе по рано???

Стискам ви палци на всичките и ви пожелавам леко и успешно раждане,пък аз както се е видяло само ще ви завиждам..... Simple Smile С моя термин 31.януари ще има да си чакам.... Simple Smile

Лек и успешен ден!

# 164
Честито на гордите мъжки мами - Мама Це, Мишлето и Борянка мърморанка! Да са ви живи и здрави малките слънчица! И все с едни царски имена кръстени тези мъже  Heart Eyes

Всяка сутрин от тук нататък сигурно като вляза в темата ще е такъв бебевалеж  Party Страхотни новини за разбуждане!
Редче, не се замисляй много, не ти трябва, карай го спокойно. Ние сме с теб и ще стискаме палци.
Герганчето, много ти благодаря за отговора. Иска ми се да се маха ваничката, за да мога и да я мия по-лесно. Иначе си права, че ще е по-удобно с кофа. А в началото мисля, че ще има и помагачи, мераклии, така че не мисля аз да вдигам нищо  Laughing
Ръбитче, в Селена тоновете са 25лв., около 15 минутки. Не си запазваш час, отиваш и ако апарата е свободен влизаш, ако не поизчакваш малко. Задължително тоновете ги вижда първо дежурния лекар и тогава те пускат да си ходиш. Аз също тази седмица мисля пак да ходя. Ти реши ли къде ще раждаш в Селена или Весела?

Общи условия

Активация на акаунт