Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 690
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Katinche Всеки ден съм тук по 100 пъти, но си мързелувах само четейки ... ще го поправя,имаш право  smile3503

# 136
  • Пловдив
За въпросното слузисто течение- и  аз го имам.Днес за пореден път отпраших със контракции към болницата,но там така и не си направиха труда да ми обърнат внимание(терминът ми по документи е 30.12).След като на 30.12 ми взеха парите за запис на тоновете днес дори и не си направиха труда да ги запишат.Вече се чудя дали да не ходя другаде,защото както те се изразявяат с моят 1 пръст разкритие не съм била за тях,а за въпросното течение-все едно не ме чуха...ни тест ни нищо

# 137
  • София
Мануелка моето нее слузесто за мен са си живи води амааа. Бистро като вода и точно като в чаша с вода си изглежда. Слузестото може да е тапата ама и мен ме претупаха яко. Исках на ехо да видят количеството води ама тц-ъ. Най-интересното , че и в частна клиника отидох там пък нямало лекар за през нощта и нямало кой да ме погледне на ехографа та само тонове записаха иии нерегулярни контракции непрекъснато.  Confused

# 138
Мануелка, ако разкритието наистина е 1-2 см., няма да родиш скоро, аз с първата ми бременност си имах такова разкритие от началото на 9-я месец и нищо, докато не се наложи секциото по спешност към края на 37-а седмица. Иначе много се учудвам, че са ти взели пари за запис, това във ВМИ ли?! Питам понеже и аз на 22-и бях там на запис, доктор Петров ми написа една бележка с молба за запис по настояване на свекърва ми, но и тя дойде с мен и се представи, че им е колежка, даже питаше за старшата на родилното, с която навремето са учили заедно, но се оказа, че тя се е пенсионирала и учудващо за мен бяха супер любезни, пуснаха ми 15 минути запис, пари не ми взеха, но може и би заради свекърва ми се държаха толкова добре, иначе аз имам много негативно отношение към родилното на ВМИ като цяло.  Peace
Относно течението, за което говорите, и при мен го има - точно като водичка и напоследък се усили, на 4-и съм при доктора ми по ЗК и ще видим какво е. Иначе досега водите са ми били в норма и двамата доктори са го потвърждавали, гъбички с тази бременност нямам, вероятно наистина си е някаква секреция предшестваща раждането.
Аз въпреки идеалния запис от 22-и мисля тази седмица да отида и до Селена на запис, заради тази пъпна връв, която е преметната през рамото и вратлето на бебето, засега не е проблем, ама аз пак се притеснявам, защото първия път това беше причина за лошите записи и по-ранното секцио и сега за мое успокоение искам запис поне на 10 дни. Някой знае ли в Селена колко се плаща?

# 139
Аз съм Вили.Мама снощи в 01.35 роди братчето ми Самуил-3.950кг и 54 см. Добре са и двамата.

Вчера 01.01 Мишлето85 е родила бебе Чавдар-4.050кг и 52 см.

# 140
Честит син Самуил на мама Цоцоланка и Чавдар на Мишлето 85! Да са им живи и здрави, много кротки и само радост да им носят!    bouquet  newsm76

# 141
Честито на мама Цоцоланка, каза тя, че ще устиска и успя! Да е жив и здрав Самуил!
Добре дошъл и на юнакът Чавдар, бързо възстановяване желая и на двете!

# 142
Добро утро мили момичета! Честита Нова година и от мен!

Да са живи и здрави бебенцата на kakatasvrakata, pedrova, Мама Цоцоланка и на Мишлето85!!!

Много хубаво започва деня  Heart Eyes

Аз както се притеснявах, че няма да устискам все още съм си 2в1. За сега нямам признаци за раждане - само силни, остри болки ниско долу. Вече съм почти 100% сигурна, че ще устискам до вторник Mr. Green

Хубав ден на всички и чакам още прекрасни новини  Hug

# 143
Честити синове на pedrova, Мама Цоцоланка и Мишлето! Да са им живи и здрави, да радвата много семействата си, а на трите мами бързо възстановяване!   bouquet
Честити Рождени Дни на Тани и Zuzi! И на вас много здраве, късмет и огромно щастие!  Hug
И аз имам от време на време някакво воднисто течение, но не е кой знае какво. Рядко ме приболва и корема, иначе нищо особено. Като крайна мярка мисля да измия прозорците  Mr. Green Иначе като гледам скоро няма да родя  Sunglasses

# 144
Честито на мама pedrova и kakatasvrakata, Мама Цоцоланка и на Мишлето85. Да са ви здрави дечицата, късметлии да бъдат в живота и много да ви радват. На майчитата бързо възстановяване.  .
Да попитам, аз на 31.12 бях на преглед и нямам никакво разкритие или скъсяване на шийката на матката, това означава ли че скоро няма да родя? newsm78

# 145
# 146
Да попитам, аз на 31.12 бях на преглед и нямам никакво разкритие или скъсяване на шийката на матката, това означава ли че скоро няма да родя? newsm78

Да, ако нямаш контракции и не ти се спука околоплодния мехур, едва ли ще родиш скоро.  Peace

# 147
ох, забравих, че честити рождени дни на патерици на Зузи и Тани. Желая Ви много радости, много сбъднати мечти и само усмихнати дни!

# 148
  • София - Дианабад
Тани, честит рожден ден със закъснение! Здраве и леко раждане, най-сладкия подарък да си гушкаш!  Hug

Мамо Це, Мишлето 85 и pedrova, честити юнаци! Да растат здрави, обичани от всички, да папкат, спинкат и слушкат Самуил, Чавдар и Теодор! На вас бързо възстановяване!

Честито на имениците днес !     bouquet

За воднистото течение - и аз имам от известно време, на моменти. Честно казано, нямам представа какво е  newsm78. При първото раждане водите ми изтекоха и си ги усетих. При второто ми ги спукаха в болницата. Сега обаче и аз се чудя какво е това. Иначе снощи в един момент си мислех, че раждам - имах доста голяма контракция, беше ме стегнал кръст, корем. Освен това ми стана лошо и повръщах... абе с единия крак си бях готова да отивам.
Евка, ти в коя частна болница ходи?

Поздрави от мен, тати, двете каки и бебо!   bouquet

# 149
Нямам контракции, няма спукани води,  никакви предвестници за раждане и корема ми не се е смъкнал. Аз си милех, че ще преваря много термина, а пък то май ще взема да го подмина.

Общи условия

Активация на акаунт