Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 681
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
ЧНГ, момичета  Close-mas:

Честито на всички именници Hug

ЧРД на Zuzi85 и Тани, да сте здрави и много обичани newsm59 Много майки Козирочки в темичката  angel008

Честито на мама pedrova и kakatasvrakata, да са ви здрави дечицата, късметлии да бъдат в живота и много да ви радват, на вас бързо възстановяване  bouquet Heart Eyes

_valkiria_, благодаря  Kissing Heart ти какво реши за раждането?

Бебето снощи пи ракия, червено вино и шампанско, да свиква от сега, амахаааа няма някоя госпожица да го напие след някоя друга година tooth

# 121
Честита НОВА 2010 година!

Черпя ви виртуално за рождения ми ден.
Благодаря на villy и Катинче ,че се сетиха.

# 122
  • София
Още едно въпросче след прегледа отидох до болницата да ме прегледат теста за около плодни води уж е отрицателен ама нещо ме съмнява. Можело бебето да натиска пикочен мехур и дъра бъра. Да ама след като ходя по малка нужда минута след това да речем има някакво просълзяване,което до вчера го е нямало. Възможно ли е този тест дето го правят да не покаже истината? Направих един запис на тонове имам постоянна активност на матката с не регулярни контракции та ме предупредиха,че може и нищо да не стане, а може и немного бързо да стане,защото е второ раждане. Да ама с тези нелегулярни контракции кога да ида в болница как да разбера  Confused

# 123
Тани` ЧРД

# 124
Честита нова година! Много здраве, щастие и прекрасни мигове с мъниците пожелавам на всички!!!  Hug
Честито на Хоуп, Педрова и Свраки!!! Да растат красиви, умни, добри и щастливи Ема, Теодор и Дария!   bouquet
Зузи, Тани, честит рожден ден!!! Да сте живи и здрави Simple Smile   bouquet
Ири, много благодаря и аз  Hug Купих си лансинох и даже се мажа по малко отсега за всеки случай  Mr. Green

# 125
  • София
ЧЕСТИТА ВИ 2010г. , МОМИЧЕТА! ДАНО ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ! ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ, ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖБИТЕ! ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЧКИТЕ И НА ИМЕННИЧКИТЕ, ПОЖЕЛАВАМ ВИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!   bouquet Hug

# 126
  • където си поискам

ЧЕСТИТА НОВА 2010 Г. Нека Новата година донесе специално моменти на радост, щастие и успехи на всички вас и вашите  семейства

http://www.youtube.com/watch?v=yr2YWPfRR5Y

# 127
  • Ловеч
      ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
  Здраве,щастие и късмет на вас и вашите семейства!

Ето,го и така дългоочаквания януари,пожелавам ви леко раждане и кротки бебенца.
Дом изпълнен с много детски смях и детски усмивки.

На родилите мами честити бебчета,а на тях бързо възстановяване.

На рожденничките  newsm59здраве и много усмивки
и скоро да получите най-големия си подарък  ylinfant

Честит имен ден на всички именници.

# 128
Още едно въпросче след прегледа отидох до болницата да ме прегледат теста за около плодни води уж е отрицателен ама нещо ме съмнява. Можело бебето да натиска пикочен мехур и дъра бъра. Да ама след като ходя по малка нужда минута след това да речем има някакво просълзяване,което до вчера го е нямало. Възможно ли е този тест дето го правят да не покаже истината? Направих един запис на тонове имам постоянна активност на матката с не регулярни контракции та ме предупредиха,че може и нищо да не стане, а може и немного бързо да стане,защото е второ раждане. Да ама с тези нелегулярни контракции кога да ида в болница как да разбера  Confused

И аз имам от време на време някакво такова воднисто течение,което много ме притеснява!Ходих няколко пъти на лекар заради него и док каза че си имам достатъчно околоплодни води и да не се притеснявам,това било течност която смазвала родовите пътища и подготвяла тялото за раждането!Но да ти кажа честно много ме притеснява като усетя такова нещо и е много неприятно! ooooh!

# 129
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ,МОМИЧЕТА!ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ПРЕКРАСНО РАЖДАНЕ  С ПРЕКРАСНИ БЕБЕТА,СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

ЧРД НА РОЖДЕННИЧКИТЕ НИ  bouquet

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ПЕДРОВА!

# 130
ЧНГ на всички, честито на новите мами, на двете рожденнички и именниците smile3525
Хехе, тоя месец вече ще се ражда, няма как Crazy На моменти ми е трудно да повярвам, а иначе съм нетърпелива да си я видя.
Катинчеnewsm62 и мойта вчера пи червено вино, не й се размина, и шампанско щеше да опита ама бяхме забравили да купим.
Ние си изкарахме кротка домашна нова година, само двамата с милото, ядохме, пихме, гледахме първо ти ви, а после откачения народ навън дето гърмеше като за световно. А, преди това даже и на кино ходихме да гледаме Аватар. Днес пък цял ден се мотам вкъщи по халат от кълка на кълка и дояждам квото е останало от снощи Laughing

# 131
Честита Новата 2010 година! Да донесе на всички нас здраве , радост , щастие и много щастливи мигове с любимите ни хора! Повече късмет и успехи от предишната! Най - послушните и красиви бебчета на финала!
Честито на новите мами! Да си гушкат щастливи рожбите ! Бързо възстановяване и най - прекрасните и добри дечица!
Честито на рожденничките с пожелание за много здраве , щастие и дълъг живот!
Честито на именниците ! Да им е живо и здраво името!

# 132
Честита Нова Година, момичета! Да е мирна и плодотворна за всички вас и вашите семейства! Бъдете здрави и щастливи!  Hug

Честит син на pedrova!

Зузи, Тани, честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов за вас!   bouquet

Честито и на именниците!

# 133
Честита Нова Година и от мен,нека 2010-а ни донесе много здраве и само приятни емоции   ylinfant !!!
Честито и на всички мами,да са им живи и здрави рожбичките и нека късмета и щастието ги следва винаги!!!  Hug  bouquet
Честито и на всички именници,приятно изкарване тази вечер и НАЗДРАВЕ!!!  bouquet
Чета ви всеки ден,но не ми се пише много,много  Whistling
Ние снощи изкарахме хем спокойно,хем весело ... бяхме с кумовете и др приятели ... с мъничко дискомфорт в кръста, устисках до полунощ и към 2ч. се прибрах с доста силнички контракции,но ми се размина Praynig Laughing
Надявам се да бебо да изчака още 2 седмици.
Да се похваля, сега пиша от коледния подарък, лаптопче  Heart Eyes аз си бях поръчала телефон,но бях още по-приятно изненадана Party Много си го харесвам... цунки на милото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятна вечер от мен Wink

# 134
dimka, къде се изгуби, бе душа....не се прави, а се разписвай по-често Naughty

Общи условия

Активация на акаунт