Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 680
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • БГ
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

НЕКА НОВАТА 2010-ТА ГОДИНА НИ ДОНЕСЕ
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА zuzito85!!!

ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ МАМИ,
КОИТО СЕ ОБЕБИХА ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА,
А НА ВСИЧКИ, НА КОИТО НИ ПРЕДСТОИ -
МНОГО    Hug   И СТИСНАТИ ПАЛЦИ ЗА КЪСМЕТ!!!

# 106
ЧНГ на всички! Бъдете здрави, обичани и щастливи!
Добре дошли на новите бебчета!

# 107
Честита нова 2010г. Много поводи за радост през нея и най-вече здраве!
Добре дошли на новите ни декемврийски слънчица в нашите януарски редички  Hug Честито на гордите мами Хоуп, КакатаСврака и Педрова, да са ви живи и здрави    bouquet
Зузи, честит рожден ден. Много щастие и любов    bouquet

# 108
  • София
Честити бебоци на всички нови мами

Честитна Нова Година и от мен и всичко най-хубаво през новата година да се случва!

Имам питане във всяка болница ли правят тест за околоплодни води ?  И дали от тънките ежедневни превръзки ще стане за теста?Взех си от най-тънките и да не е пък малко?Имам нещо леко сълзящо ама не знам води ли са какво е, сложих превръзка за мене е мокра достатъчно,но дали не трябва да е от дебелите?

# 109
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!ДА ВИ ДОНЕСЕ ВСИЧКО ОНОВА КОЕТО ОЗНАЧАВА ЗА ВАС ЩАСТИЕ!

Зузи честит рожден ден!Нека всички твои желания бъдат мои пожелания!  bouquet
На всички родили мами-здрави и кротки дечица!Дано имат много късмет в живота!
Ние останалите прекрачихме новата година и все още сме в очакване на Събитието.Току виж някоя от нас прескочи на гости на февруарки  Laughing Моята бебка тези дни е много кротка явно и нея я мързи и няма намерение да излиза .В понеделник мисля да ходя на преглед.Нямам търпение да видя кои са първите януарски бебочета!

# 110
За много години, мами !  bouquet

Добре дошли и на новите ни бебчета и честито рожбички на новите ни мами - на Хоуп, Какатасврака и Педрова !   bouquet

# 111
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ. ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ БЕБОЦИ ДА ГУШКАМЕ ВСИЧКИ  Hug

НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦЕ ВЕСЕЛ ПРАЗНИК  Mr. Green  bouquet

# 112
Честита Нова Година, момичета- с пожелание за живот и здраве, щастие и благополучие и разбира се, да гушкаме най- прекрасните и здрави бебчета    bouquet  bouquet  bouquet
Зузи честит рожден ден- да си жива и здрава, много щастлива и много късмет newsm59 nbirthday newsm67
Честит Теодор на Педрова- да ти е жив и здрав малкия бебчо, много послушен, а на теб- бързо възстановяване     bouquet  bouquet  bouquet
Ние си бяхме вкъщи- тихо и кротко с Дани и мъжа ми, гледахме телевизия, хапнахме, аз си позволих малко червено вино и шампанскко и към 3 си легнахме, просто съм под напрежение, но съм много щастлива, че влязох в така дългоочакваната 2010 година, дано всичко лошо да остане в миналото, а през 2010 с появата на новия живот, да започнат да се случват само хубави неща, дай Боже на всички ни Praynig Praynig Praynig
Весел празник на всички Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 113
Честита Нова 2010 година на всички ! Нека бъдем здрави и щастливи с нашите бебоци
[/size][/color] Hug Tada

# 114
Май не е никоя от нашите мами...http://dnes.dir.bg/2010/01/01/news5627698.html

# 115
Честит Роден Ден и на Тани` Много здраве, щастие и любов    bouquet Тя се губи днес, да не са станали бебе на 2010 г. в Бургас?
Ей, виждам, че последното бебе за 2009г. май е от Свиленград, но не сме ние  Laughing
Момичета, мен такъв сън ме гони  Rolling Eyes До 12 часа спах и ей, сега се излюпих от следобеден сън. Не знам как ще се настройваме с бебо на режим неспане, дано да ми е от сънливите пу-пу.
И един въпрос - Някоя от вас има ли такъв шкаф - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3352 Конкретното ми питане за него е, дали ваничката се изважда, за да се излее водата? Да не е с някакъв маркуч, че го искам за стаята шкафа, а не за в баня  newsm78

# 116
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕННИЧКИТЕ ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НИ  И НА ДЕЦАТА РАЗБИРА СЕ!

сега имам и аз едно питъне:някое от вас (докато е бременна) правила ли си е изследване за хламидия,Цитомегаловирус,Рубеола и Токсоплазма? и в кой месец сте си го правили?

# 117
Правила съм си изследвания за хламидия и токсоплазмоза, но това беше съвсем в началото. Може би някъде до третия или в четвъртия месец, не помня точно. Останалите две изследвания нищо не ми говорят  newsm78

# 118
Честита нова година! Много късмет, най-вече здраве и всичко друго, да можем да си го купим  Grinning

Честито за бебчетата, които са се родили, да са здрави, весели и кротки!!!

Аз нямам време да ви изчета, извинете ако пропускам нещо важно  Hug
При нас тече трескава подготовка за бебе, че ме почнаха едни болезнени контракции, а грам не сме подготвени. Та сега стискаме палци, да устискаме седмица две, че е раничко още.

Редчеее, теб ще те вестявам, да знаеш! Mr. Green

Мамо Це
, вече би трябвало да си спокойна, след като чу речта?!? Ама да не си родила вече Rolling Eyes

Катинче
, не знам дали ще имам време да пиша до тогава, та ...
да знаеш, че ти стискам палци за 6-ти.

На всички на които им предстои тези дни  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

И дано новата година, да е по-успешна от старата!!! newsm67

# 119
И един въпрос - Някоя от вас има ли такъв шкаф - http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3352 Конкретното ми питане за него е, дали ваничката се изважда, за да се излее водата? Да не е с някакъв маркуч, че го искам за стаята шкафа, а не за в баня  newsm78

Аз нямам, ама се чудя и да е с маркуче слагаш една кофа в която да източваш водата и си я носиш до банята  newsm78 Даже си мисля че кофата ще ти е доста по лесно да носиш отколкото ваничка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт