Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 677
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Да ни е честита новата 2010 г., много здраве, късмет, любов и щастие на всички!  babydust7 newsm19

Честити бебоци Даниел на n3ni, Ема на Хоуп и Дария на Какатасвраката, да са живи и здрави и само радост да им носят!
   bouquet  Two Hearts

# 91
  • София - Дианабад
zuzito85, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С БЕБОКА, ЛЮБОВ УСПЕХИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!!!     bouquet

# 92
  • Пловдив
ЧНГ на всички!
Бъдете живи,здрави,много обичани и винаги щастливи и да си гушкате бебоците скоро

# 93
Честит рожден ден на zuzito85, много здраве и късмет!   bouquet  bdbaloni

Ето малко Коледно-Новогодишни снимчици от мен: http://zlatarevastef.myphotoalbum.com/view_album.php?set_albumName=album32, коремът ми вече е огромен, но не повече от първия път, да видим до коя седмица ще изкарам този път.  Hug

# 94
Честита нова година на всички! Много здраве, късмет и щастие да ни донесе и най-хубавите бебета!

Да са живи и здрави и вече родените Даниел, Ема и Дария!

# 95
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МАМИ  ЯНУАРКИ  bouquet
ЕТО ЧЕ ДОЙДЕ И ЯНУАРИ МЕСЕЦ 2010,ТОЛКОВА ДЪЛГООЧАКВАН ОТ ВСИЧКИ НИ, МАКАР ЧЕ НЯКОИ СТАНАХА ДЕКЕМВРИЙКИ  Wink
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НАС ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И НАЙ-ВЕЧЕ НЕЗАБРАВИМА И ПРЕКРАСНА СРЕЩА С БЕБОЦИТЕ! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМИТЕ И ПОСЛУШНИ МЪНИЦИ
Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Нямам търпение да науча кои са новите попълнения!!!

# 96
За Много Години, мили момичета!!!Да ни е честита новата 2010г!!И само хубави емоции и събития да ни донесе. Най вече - живи, здрави и спокойни бебчета съвсем скоро!!!И всичко лошо да остане в старата година!!
Честито на всички момичета, които вече са станали майки!Нама нищо по- хубаво от това!Да сте живи и здрави, с весели и спокойни бебета!
Зузи- ЧРД!!С най- хубави пожелания от мене за празника ти!!
Ох,и мене вече толкова ми тежи....Ама ще гледам до след празниците да устискам,,,,че с това темпо- време не ми остава никакво от задачки и ходене насам- натам...Преди няколко дни направо имах чувството., че ще падна от умора някъде.Та се надявам сега поне две седмици да си помързелувам най- накрая...на финала...Имам си дата за секциото вече- на 12 ян/ живот и здраве ще е събитието, ако няма( и дано да няма) изненади до тогава в ТК.
Поне малката е здрава засега(е, малко хремава, ама това да е). че си ходеше на градина до сега.Иначе не знам как щях да сколасам. Та дано да сме така и занапред!Това беше причината да не пиша- толкова заета бях, но си ви четях сравнителни редовно.
Сигурно пропускам мн неща,,,,,ама ще гледам да влезна  в час скоро!
Весели празници и наздраве!!
Честито и на днешните именници!

# 97
Честита Нова Година! Много здраве, щастие и любов за всички нас!

Зузито, Честит Рожден Ден!  bouquet

Честити нови бебчовци!

# 98
Здравейте, момичета! Честита нова година!!! Здраве, щастие, любов!!! Здрави бебчовци и леко раждане на всички!!!

Да кажа, че и аз станах мама - на 26.12.2009г. се роди синът ни Теодор - 3600 гр. и 50 см.

Като имам време ще пиша повече!

# 99
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА 2010 г.!!! НЕКА ЗА ВСИЧКИ ТЯ Е ИЗПЪЛНЕНА СЪС ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И МНОГО ДЕТСКИ СМЯХ!!!

ЗУЗИ, МИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И СКОРО ДА СИ ГУШНЕШ НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДРЪК!!!

Ние изкарахме много хубаво посрещането на новата година, прибрахме се в 4 сутринта. Домакините бяха измислили най-различни игри, имаше подаръци за всички, за мен два  Laughing И децата се забавляваха много. По-късно ще сложа снимки. Бебчето не спря да мърда през цялата вечер. Сега ще излизаме на разходка, а кога ще релаксираме не знам. Лек ден на всички!

# 100
Рedrova, честит син Теодор,  да ти е жив и здрав, кротичък и много радост да ви носи!

# 101
  • Mediterraneo
Педрова, честита ти радост!

# 102
Добре дошъл на Теодор на pedrova!
Да е здраво, умно, късметливо и да радва много мама и тате!
А на pedrova желая бързо възстановяване  Hug Когато имаш време разкажи как мина раждането при теб Simple Smile
Момичета, някоя от вас да има новини от Гитадам?

Ние снощи изкарахме много кротко, хапвахме, гледахме филмче. Цяла нощ обаче не можах да мигна от едни пияници под нас.  Crazy То не беше "Лесли каручка", химна, Канзас, Васил Найденов, Мадона, някаква друга чалга..... И всичко това, обилно подплатено с любителско караоке  Tired Та успях да заспя някъде към 06.00ч.

Момичета, желая на всички нас и семействата ни много здраве през 2010 година! Нека това да е годината, която да бележи началото на много щастливи и хубави години занапред!!! Да се радваме на здрави, послушни и щастливи дечица!

# 103
Честита Нова Година.Само хубави неща да се случват през нея.
zuzito85 честит рожден ден.
pedrova честит ти син.

# 104
При нас няма ли бебче все още днес  newsm78 Февруарки започват годината с бебето на мама Слънчо кръстен Васил...
и по този повод:Честит Имен Ден на всички празнуващи днес....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт