Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 452
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Има още 1 бебче-пращам Ви пощата:
[18:22:11] Tania1607: здравейте,днес съм най щастливия татко,защото точно в 8.50ч,прекрасната ми съпруга роди дъщеря която нарекохме Виктория,имаме и най щастлив батко който няма търпение двете ни принцеси да си дойдат в къщи,приятна вечер на всички ,а ние отиваме да празнуваме
 На останалите мами-честити Ви бебчета-да са Ви живи и здрави  bouquet
 Така се радвам-искам и аз

# 376
Честита дъщеричка и на tanchelina.Да им е жива и здрава

# 377
Тъкмо се чудех коя е Tania1607

Добре дошла на малката Виктория!

Започнаха да наваксват момичетата - само така!!!

smile3501

# 378
Честито на Ивето и Танчелина   bouquet Да са ви живи и здрави малките принцеси, много да се гордеете с тях!

# 379
Честити принцеси на ivalex и tanchelina! Да са живи и здрави Дарина и Виктория! Да носят много радост на семействата си!   bouquet

# 380
Гледам, че Виола ви е казала вече хубавата новина!  Grinning

Аз получих сега смс от Танчелина и директно го пиша тук:
"Имаме си бебче Виктория 3.200 и 51см. Добре сме, много сме щастливи"

Да расте здрава и прекрасна малката госпожица, да радва много мама и тати Simple Smile

# 381
  • Стара Загора
Честити принцески на Ивалекс и Танчелина  Hug
Ха, така и девойки да имаме, че младежите поведоха много в резултата  Laughing

# 382
  • Тракийка в Софийското равно поле....
 smile3501
Айде браво на Танчелинката и ВикторийкаHeart Eyes Laughing
Да са мноооооооого, много щастливи всички заедно!

# 383
  • София
ДОБРЕ ДОШЛА НА МЪНИЧКАТА ВИКТОРИЯ,ДА РАСТЕ НАЙ-ПРЕКРАСНАТА,ОБИЧАНАТА И ЗДРАВА МАДАМА!

# 384
Хайде и аз да се направя на щъркел  Grinning
Днес в 11,40 мама Весела Динкова е родила момченце. От развълнуваният татко разбрах, че е стегло 3500 гр. Да е жив и здрав и много да ги радва.

# 385
Ето я и девойката на Танчелина! Добре е дошла на белия свят Виктория и да им жива и здрава  newsm44
Честит да е и юнакът на Весела Динкова! Много здрав  и смел мъж да бъде   smile3525
Прекрасно е това  yes

# 386
И днес е много бебеносен ден!  Grinning

Честито момченце на Весела! Да расте здрав, игрив, послушен и щастлив!

манана, ако знаеш как се казва малкия юнак на Весела, моля те сподели, за да мога да добавя по-пълна информация на първа страница.  Peace

# 387
  • София
Ехееееее, много бебета! Честито на новите майчета! Много да ги радват дечицата им!
Копнеж, тази нощ ще спим ли или пак ще вампирясваме  Grinning ? Аз снощи тъкмо заспах в 5ч и Кари дойде да се гушка при мен, защото сънувала кошмар. Много мравки и взели всички обувки на Барби-тата, да си правят къща  Grinning .

# 388
И днес е много бебеносен ден!  Grinning

Честито момченце на Весела! Да расте здрав, игрив, послушен и щастлив!

манана, ако знаеш как се казва малкия юнак на Весела, моля те сподели, за да мога да добавя по-пълна информация на първа страница.  Peace
За сега е малкият Наско  Grinning

# 389
ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ НОВИТЕ БЕБЧОВЦИ!!! МНОГО ДА РАДВАТ СВОИТЕ РОДИТЕЛИ И ОБРАТНОТО!!!

Общи условия

Активация на акаунт