Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 356
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • БГ
Ехааа, колко много бебчета си имаме днес!!!   Hug   Мамита, честито,    bouquet   нека малките рожбички бъдат здрави и много щастливи, а на вас - бързо възстановяване!!!   bouquet  Стискаме палци и на утрешните планирани и непланирани бебчета, дано всичко мине по вода!

Оххх, и аз в последните дни не успявам да се наспя през нощта и резултата е - чуднички торбички под очите. Опитвам се да си наваксам следобед, но не е същото... Не остана, още малко и ние, с термините в края на месеца, ще се обебим, все ми се виждаше далече, но сега всеки ден съм на тръни, знам ли дали няма да има изненади?!

# 391
Честит да е малкия Наско на Весела! Да е жив и здрав, много щастлив, на мама бързо възстановяване!    bouquet

# 392
Иве, Tanchelina Весела Динкова, честито момичета!!! Пожелавам ви бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома с най-кротките, послушни и спинкащи бебоци  Hug

# 393
  • София
ЧЕСТИТ МОМЪК И НА ВЕСЕЛА,ЖЕЛАЯ НА ТЕ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО САМО РАДОСТИ В ЖИВОТА!

# 394
Страхотно,  Grinning колко много бебчета са се родили!

Честит син Кристиян на Katinche, Дамян на didka055, Филип на Red Tree и момченцето на Весела Динкова
Честита дъщеря Дарина на ivalex и Виктория на tanchelina

Много хубави имена сте избрали!
Да са ви живи и здрави дечицата, много да ви радват и да имат късмет в живота!
А на вас мами бързо възстановяванв!

Какво ли става с Mis Demeanor?  newsm78 Днес щеше да й е секциото по спешност.  Praynig
HOLY, и тебе те мисля. Дали не гушкаш вече бебче?
Ще ме извинявате, че малко малко пристрастно мисля за канадските мами.  Embarassed, но се вълнувам и за всички останали.  Hug  

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 23:23 от Каролина

# 395
Честито синче и на Весела Динкова.

# 396
Живи и Здрави да са всички нови бебчета и техните мами и да попитам вече при толкова много бебуни-няма ли някой да направи сайтче в което родилите мами да качват снимки-че да им се порадваме и ние  Hug

# 397
smile3501
Айде браво на Танчелинката и ВикторийкаHeart Eyes Laughing
Да са мноооооооого, много щастливи всички заедно!

viktoria i mama tan4elina se 4uvstvat otli4no malkata princeska e s merki 51|3200 i e mnogo, mnogo  sladka,tatkoto i batkoto sa na sedmoto nebe,kasmet na vsi4ki bade6ti maiki Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 398
Честито на новите мами   smile3525 
Весе, ти само преди 5-6 дни ми разправяше, че искаш да излиза предсрочно и то взе, че те послуша Grinning
Elia_s,  стига ги ми тея прозорци Laughing, 2 пъти миналия месец и веднъж тоя - тва си е рекорд, официално те каня у нас да ме подпомогнеш в тая дейност, че ако знаеш колко са мръснииииии Laughing
Аз днес бях на преглед във Вита, голямо чакане падна, че Илиева беше в секцио ooooh! Шийката ми засега е добре ама днес и вчера си ме мъчат едни гаднички контракции та лееекинко почвам да се тревожа. Беба е 3500 Crazy, с дълъг крак и й е отесняло значително. Все още високо горе ме подпира, същевременно се упражнява активно долу върху пикочния ми мехур, въобще идилия Whistling По тоя повод да ви кажа, че коремът няма хич ама хич да ми липсва, напротив ще се радвам страшно много като се отърва, не я чувствам близка така беба, по-близка ще си я почувствам като си я гушна Hug
Лека и спокойна нощ на всички Praynig

# 399
Иве, Tanchelina и Весела Динкова-Честито мами!  bouquet

# 400
Честито на новообебилите се мами-да са ви живи и здрави съкровищата,а на вас бързо възстановяване!  bouquet
 Как се радвам!Искам и аз!

# 401
Досега са отбелязани на първа страница 25 бебенца Grinning

# 402
Какъв бебешки ден  Hug
Честито на Танчелина и Весела Динкова, да са им живи и здрави бебешоците   bouquet
Кати, ама много ми хареса кошмарът на щерка ти  Joy

# 403
  • Варна
Честити бебчета на Ивето, Танчето и Весела Динкова! Нека бъдат много здрави и щастливи деца, а и родителите им с тях!!!
Аз няколко часа не можех да вляза в сайта на бг-мамма и си мислех че с всички е така. Даже щях да карам мъжът ми да звъни на мъжът на Танчето (нали се познават), за да сме спокойни че всичко е минало добре.
И моя милост днес е от сомнамбулите  Crazy Мъжът ми ми донесе ананас и няма да ви кажа какво разстройство имах от него до преди малко. Та отсега нататък не ща да чуя за ананас  Naughty

# 404
Няма по-страхотно нещо за настроението от честитенето за нови бебенцаааа!

Ред Трий, да ви ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ФИЛИП!!!

Дидка055: ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ДАМЯН!!!

Ивалекс, ДОБРЕ ДОШЛА НА ГОСПОЖИЦА ДАРИНА!!!

Танчелина, ДА ВИ Е ЧЕСТИТА И ПОБЕДОНОСНА ВИКТОРИЯ!!!

Весела, ДОБРЕ ДОШЪЛ НА МАЛКИЯ НАСКО!!! Ако се смени името, сподели, аз също 3 дена съм живяла с друго име  Party

Бързо възстановяване на всички мами!  bouquet

Една от нас, Виолетблу: казаха ми да звъня само ако е бистра кръвта, а моето течение е по-скоро кафеникаво и слузесто. Четох, че може и да е от самия преглед (доста ме заболя). Мерси за грижата  Hug аз продължавам да лежа и да нищоправя, поне спя по много. В четвъртък, живот и здраве, ще разбера дали имам по-голямо разкритие (бях с 1 см миналата седмица).

Н3ни, Ири  Hug благодаря ви, момичета, за разказите и отделеното време, въпреки недоспиването и интензивното ежедневие! Както и на останалите по-опитни мами кърмачки. Аз също си мислех, че е нормално в началото да те болят зърната, ама явно не е. Но напасването си отнема време и безсъние. Ири, супер, че при вас се е получило! Чакаме още снимки  Heart Eyes Н3ни, дано скоро се случи и при вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт