Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 355
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Роси 79 за сайта-и на мен на 2 пъти ми направи проблеми-така,че си беше от сайта. Ох нещо от 2 дни все не ми е удобно да спя, а и бебка се е изтумбила и ми притиска нещо-та ме наболва.Все още няма ни тапа,ни води и както се вижда от часа-сама си кукувам Grinning

# 406
Ред трий, Дидка 055, Ивалекс и Весела да са Ви живи и здрави бебоците Филип, Дамян, Дарина и Виктория. На мамите бързо възстановяване, а на малките да раста живи, здрави и щастливи.
Не си кукуваш сама ВИОЛА 78 и мен ме е подгонило безсънието и то вече много упорит

# 407
  • Пловдив
ехо,добро утро от мен!
Цяла нощ не съмс пала-беше ми притинсено и бебо го усети,та цяла нощ ме риташе,а на мен и без тов ане ми се спеше.Сънувах кошмари в малките промеждутъци....
Сега се оправям за болницата...стискайте палци всичко да е наред и да се върна с бебче
 Hug Hug Hug

# 408
Добро утро на всички! Днес ми е термина, но по всичко личи, че няма да е днес  Mr. Green На обед съм на лекар да видим какво ще се разберем. От вчера обаче почти не усещам бебето. Едва, едва някакви много мързеливи примръдвания 1 път вчера за цяла ден и сега един път. Малко се притеснявам, но пък се радвам, че ще ходя до болницата, да видя какво става.
manuella, стискам ти палци  Peace

# 409
  • Варна
Добро утро!
mannuella, хайде стискаме палци вече и ти да се обебиш  Praynig
minana, дано и при теб всичко е наред с бебчето и вече да е решило да излиза  Praynig
И аз много не можах да спя, заспах към три и половина и сънувах, че ми изтичат водите  Crazy А дано. Сега едвам гледам. В 10.40 съм на лекар, стискайте палци и за мен да има развитие  Simple Smile

# 410
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мен!

Аз поспах снощи! Малко...

И аз се записвам в списъка на преглежданите днес  Laughing
Стискам много палци на Мануела и се надявам да мерна Минана.
Минана - ти при кой лекар си на преглед?

Ама колко сняг си имаме, а?!  Mr. Green

# 411
Добрутро Hug

minana и mannuella -стискам ви палци! Praynig[/color]

# 412
  • София
Момичета добро утро и от мен.Имате и моите стиснати палци  Praynig .Аз днес влизам в болница и утре ми е секциото,така че стискайте и за мен по едно палче,че вече яко съм се спекла.На всички мами с бебоци честито,а на очакващите леко и неусетно  Hug

# 413
Добро утро и от мен. На всички с мами с бебчета честито!  Hug

На тези, които днес са преглед успех и дано всичко да е наред. Praynig

Днес гледам, че има ден на отворените врати в Тина Киркова и мисля да отида да разгледам.

Tatitt , ти при кой лекар ходиш там.

# 414
  • София
Добро утро, момичета Hug

Честито на всички новоизлюпени мами и добре дошли на бебешоците, да са живи, здрави, послушни и да радват всички около себе си   bouquet

И аз като Виола да кажа, че и аз искам вече... Grinning

# 415
Tatitt, аз съм при Ташков, а ти?
peteto1981, ще ти стискаме палци, да се обадиш като родиш  Peace
Мерси на всички за стиснатите палци, после щи ви разкажа как е минало  Hug

# 416
Добро утро.
eola   с удоволствие идвам.Аз по принцип си мия един-два пъти в месеца прозоците.Гладенето и миенето на прозорците са ми любими неща.
И аз си клоня към преносване,нямам никакви признаци на скорошно раждане,та за това утре съм решила да ходя до болницата да видим какво ще кажат лекарите.

# 417
Здравейте!  cold

Навън е някакво отвратно време, въобще тази зима е много шантава. След 2-3 дни пак го дават почти пролетно време.  Stop

Тази нощ съм спала има-няма 3-4 часа. Не че имам някакви сериозни болежки, но много мисли ми мъчат бившата руса главица. Явно подсъзнателно си се притеснявам бая, въпреки да не давам вид. Но то моите притеснения не са свързани само с бебка и нещата около нея, а и работата я мисля, разни неразрешени проблеми от преди бременността и т.н., и т.н.
СД31, добре дошли у дома!  Hug Чакаме снимки и разказче Wink
Шугър лейди - и аз се вълнувам много! Наистина благодарение на вас тези месеци минаха бързо и приятно. И по някакъв начин всички сте ми близки. Simple Smile
т77иванова, така както го разказваш, те чакам скоро да ни зарадваш Simple Smile
КАТИ, кошмарът на Кари е супер сладък!  Hug Но и тя като едноименната героиня от един известен сериал, се ужасява, че някой може да й свие обувките Wink И да си прави къща от тях  Crazy

Хайде толкоз от мен засега, до после пак Simple Smile

Едит: Сега се сетих... Колкото до албумчето, аз съм навита да го направя, но ако нямате нищо против, нека да е в snimka.bg. Че multiply-а ми е много туткав. Аз предлагам вече родилите майчета сами да си качват снимките вътре; все пак те си решават кои и по колко снимки ще качват (и дали въобще ще качват). За паролата... Мисля си, че е хубаво да има. Както някоя от вас каза  - да не стават злоупотреби. Имаше наскоро такъв случай с крадени снимки на бебче, та си мисля, че е добре да има парола. Не че е нещо кой знае колко сигурно, но поне е някаква спънка.
Чакам мненията ви и предложения. Ако имате някакви по-добри идеи, казвайте Simple Smile
Сега поне имам време да се занимавам с това. Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 11:15 от Копнеж

# 418
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА ВИКТОРИЯ НА МАМА tanchelina!!!ЧЕСТИТ ЮНАК НА ВЕСИ ДИНКОВА!!! ДА ПАПКАТ, СПИНКАТ И СЛУШКАТ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА, А МАМИТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО!!!
Гледам, че и Евка я няма на скайпа, дали и тя не ражда, или пък вече да е родила  newsm78.

Аз имам контракции, но мнооого нерегулярни и много малко от тях усещам. Едва ли ще е днес нашата датичка.

На всички, на които им предстои - леко раждане!  Hug

Поздрави от мен, тати, двете каки и бебо!   bouquet

# 419
  • Mediterraneo
Честити нови попълнения   bouquet Да са живи и здрави бебетата  Heart Eyes

Копнежче, аз съм съгласна. Снимка.бг е ок, паролата да се разпрати на лични на всички и всеки да може да качва снимки на бебетата. Може да си направим албуми по месеци, така ще гледаме как растат дивачетата  Simple Smile

Сисияна, много хубаво звучи това за отлепването на мехура и започването на раждането. Ама ей на- вече почти 24 часа нищичко не се случва. Както каза Виола- ни води, ни тапи, ни болки... Ама знам си аз- ще се преносва отново  Tired

Чакам резултати от тези, които са на лекар днес. Стискам палци на всички с планирано секцио тези дни!

Общи условия

Активация на акаунт