Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 347
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • София
леле докато Ви намеря темата Mr. Green

Идвам с НАЙ-ХУБАВАТА НОВИНА Heart Eyes

marinakapina СТАНА МАМАААААААААААААА НА МОМЧЕНЦЕ -  ХРИСТИЯН, 3250гр, 49см
Да им е живо и здраво момченцето много да ги радва,те много да го слушкат и да стане прекрасен мъж Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 16:05 от believer_in_nothing

# 451
Mis-Demeanor, да ти е жив и здрав сина! Бързо възстановяване и на двамата и скорошно прибиране вкъщи!  bouquet
Току-що се връщам от ТК. Тоновете са екстра, разкритието си е 2 см, шийката не е изгладена, с две думи, няма да се ражда скоро. От утре ще ходя 1 седмица на тонове и ако не родя до вторник ме приемат. Аз се надявам да родя, но ...
Tatitt, явно ще се чакаме с теб  Mr. Green
renxy, освен аз и Katy, мисля, че и Barbie girl е някъде наблизо  Peace
Да е жив и здрав и Християн на marinakapina, прекрасни моменти и много щастие им желая!   Hug

# 452
  • БГ
Да са ни честити и днешните бебчета - момченцето на Mis-Demeanor и Християн на marinakapina!!!

Ох, вие от вчера, а аз днес цяла сутрин се тормозя с влизането във форума, що така?!    newsm78   Стискам палци на всички, които имат прегледи днес, дано всичко е наред!   Peace  При нас до обяд сняг нямаше, та много се зарадвах като заваля, взе че и натрупа и аз нали си обожавам бялото беж навън, ееех, похайманосвах си час-два, напазарувах, а снега си валеше ли валеше и никак не ми беше студено, може би от натрупаните килца?! Е, за съжаление вече не вали и едва ли ще има беличко утре.  Crossing Arms

violetblue, и моят мъж ще ползва полагаемите 15 календарни дни бащинство, но доколкото зная те така се и дават - от деня на изписването на бебчето.  Peace

_valkiria_, дано операцията на котенцето ви се размине!  Praynig

Копнеж, и аз съм ЗА албума на бебчовците!  Peace   

# 453
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!!да са им живи и здрави бебчетата!!!

момичета,я ме светнете за тези 15 дни бащинство. трябва ли таткото да е осигурен за да ги получи?

# 454
  • София
Честити бебчовци на Танчелина, Весела Динкова ,Mis Demeanor и  marinakapina! Пожелавам ви бързо възстановяване и скоро да гушкате чудесните си пухкави и кротки слънчица!

violetblue , радвам се че си се отървала от киселините.. и вече спиш, благородно ти завиждам, за последното. За моето безсъние хапче няма - нарича се голям корем + контракции (убедена съм,че не съм единствената  Mr. Green).
Радвам се че повдигна въпроса за "бащината отпуска", никой до сега дума не обели на тази тема, тъкмо щях да питам  Thinking. С мъжът ми се решили да я ползваме, но още не говорил с работодателя си..

minana, стискам палци , да родиш до седмица или най-добре до  smile3558

valkiria, много съжалявам да чуя ,че прекрасният ти котарак е болен.. Cry , стискам палци ( дори на краката, до колкото е възможно от отоците де..) да се възстанови бързо, драсни после някой ред , да кажеше какво казват докторите!  Hug

veselyshko, добре дошла  wavey ! Надявам се депресията/несигурността да отмине бързо..убедена съм ,че ще се справиш със всичко  Peace. Първото си дете го гледах на 22 години, без намеса на баби (тогава бг мама прохождаше, само в дир-а имаше по голямо струпване на маминки,а и интернет нямах в Студ. град) и се справихме - споко!  Hug

# 455
  • София
minana, дано да родиш до вторник, но ако не родиш се хващаме двете за ръчички вторник сутринта...... към болницата. Моето секцио е определено за 12.01  Laughing . Тези дни може да се видим там, защото ще ходя на изследвания.

# 456
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания!!!!

Желая ви колкото се може по-безболезнено раждане, живи и здрави бебчета на финала!

Днес ни изписаха със Самко......Сега свикваме с домашната атмосфера........Особено аз трябва възможно най-бързо да вляза в релси, че вече четири + 1 лами  мен чакат..........

Ето тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458402.msg13662370#msg13662370 - ще намерите снимки от изписването днес!!!!!!

Пропуснала съм много новородени бебенца и обебили се мами - искам първо да ги прочета кои са и тогава да им честитя! Но на прима виста - честито на всички!

# 457
Ох, аз така се изразих, че хвърлих всичко живо в джаза  hahaha
Това, че бащинството се ползва от деня на изписването не го знаех, но аз имах предвид, че да, по НОИ са 15 календарни дни, но мъжО е "хитрата сврака с двата крака" и под вещото наставление на жена си и пилене в продължение на месеци, кандиса и всъщност разговора със шефа му е относно това да не ги броят календарни дни, а работни, което прави  реално три седмици. После и няколко дена отпуска и целият Февруари да изкара в къщи. Не че на моменти няма да имам чувството, че ми се пречка, но пък ще води щерката на училище, ще я взима, тренировки, пиано, други занимания и живот и здраве, дано времето да позволява от началото на Март аз започвам с пълна програма  Crazy

Це добре дошла  Hug  Големи сте сладури всички

# 458
  • София
Мамо Цоци , добре дошла! Страхотно изглеждате - как сияете, цялото семйство!  Grinning Самули изглежда много кротък и спокоен, дано да е все така!  Praynig

Копнеж, аз съм за парола, ако се прави албум.. Peace
За лотосовото раждане, каквото разбрах,четейки отгоре отгоре - плацентата да остане закрепена чрез пъпната въръв за бебето, докато не се отдели сама. Tired

Виолетова .. само една дума - евала!  Mr. Green

# 459
Привет, мамчета  bouquet
Честито на всички обебили се мами  bouquet

Първо да се извиня, че не съм ви чела.... Simple Smile
и второ да благодаря на всички за прекрасните пожелания и спецялно на моята вестителка Heart Eyes  bouquet

Аз съм все още в болницата, ще ни изпишат в четвъртък. С лаптоп съм, но нямам време да чета и пиша, при първа възможност ще се поправя Laughing

За раждането с две думи искам да кажа на мамите очакващи второ секцио, че възстановяването е много по-бързо и болките по-малко, като цяло е много по-леко. При манипулациите трябва да сте напълно отпуснати и да си искате обезболяващи, веднага като усетите по-силна болка - това са моите съвети.
Родих по спешност (започнаха болки и контрякции), попаднах на дежурния екип, но останах изключително доволна. Много добре се чувстваме и сме много щастливи Heart Eyes доведоха ми Михаела на свиждане толкова много се радва на бебето, целува го, милва го прегръща го.....и вече много ми липсва и нямам търпение да се приберем у дома Party

Сега изчезвам довечера ще пиша пак Mr. Green

Ето няколко снимки от нас: http://katinche.snimka.bg/baby/kristiyan.460001.16759345

# 460
  • Ловеч
Честити момченца на днешните мами,много смях и веселие на малчуганите,
а на вас бързо възстановяване.

Мамо цоци много сте хуабави,страхотни сте.
Дано само каката и батковците много да ти помагат за Сами.
Hug

# 461
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА RED TREE, TANCHELINA, IVALEX,  DIDKA005,ВЕСЕЛА ДИНКОВА, MIS-DEMEANOR и MARINAKAPINA! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!!!

Цоци, добре дошла отново! Тъкмо си мислех, че е вече време да се прибирате у дома със Самуил и да ни разказваш...  Hug   На снимките всички изглеждате чудесно!

За сайта - когато конкретно линкът към форума на януарките не излиза и не можете да влезете, пробвайте да влезете  първо в общия сайт - www.bg-mamma.com и оттам да влезете после във форума на януарките.

Hug

# 462
Извинявам се, че влизам набързо, но трябва да излизам - ще ходя на преглед.
Но преди това искам да ви зарадвам с появяването на още едно попълнение в женския отбор  Grinning

Тединка87 вече гушка своята малка кукла Даная с мерки 3,700кг, 53см. Родила е със секцио, бебка малко е избързала, но всичко е наред и с двечките.

Пожелавам й бързо възстановяване, една кротка, послушна и здрава госпожица, която да расте спокойна и щастлива!

Едит: Ред Трий праща най-сърдечните си поздрави на всички новообебили се мами тези дни Simple Smile

# 463
Честито на новите мамчета  bouquet
Катинче,Мамо Це, страхотни снимки.Изглеждате страхотно Peace

# 464
Аааа, sunrise7 знаме ги ние тия трикове, но според мен имаше генерален проблем със форума  Thinking

Courage
кажи, не си ли я пробвала тази "тактика"? Да мрънкЯш докато най-накрая не му писне и не направи това, което ти искаш ....  Twisted Evil  Много я мразя и за това гледам да я използвам само когато наистина има нужда. В случая мисля, че е оправдано, защото детето от началото на декември е почти цялата седмица при майка ми, а този месец ще го изкара целият там, и на мен ми е изключително съвестно .... Та февруари малко той да се поизпоти, защото още от ноември ме е предупредил, че от средата на март ще има толкова много работа, че евентуално 5 дена отпуска началото на септември  ooooh!

Честито на Тединка87! Бързо възстановяване на мама и здрава и послушна Даная   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт