Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 683
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Честити малки принцеси на Simba2001 и Sugar lady!

# 631
Честити малки принцеси на Simba1 и Sugar lady!
Присъединявам се!   bouquet
На мамите бързо да се възстановяват  Hug
Тарталетка си я помня в началото как твърдеше, че няма да ражда козирог, пък сега бърза  Laughing Майтапа на страна, но представям си какво ви е момичета, аз щях да се побъркам, с моята слаба психика  Hug
MTV, Татит, Литъл Ръбит, благодаря ви за отговорите за кафето. Аз си пиех през бременността, така че бебо трябва да е свикнал с вкуса му, а и ако видим зор, ща го спра, за да видя дали пък не е от него.
Стефанийка, признавам те за кулинар от всякъде, все едни такива завъртяни и вкусни ги готвиш  Crazy А съм те засичала и в много теми за сладкиши с великолепни произведения   chef Свършихте ли вече с ремонта?
dimka, да са ти живи и здрави именниците. Много да те радват.

# 632
Честито на всички нови мами ! Да бъдат здрави и послушни всички бебчета  smile3522
Бих искала да поздравя и всички именници от днес и вчера   ura
И ние си имаме именник днес - да ми е все така борбен малкия мъж  Praynig
Аз постоянно ви чета, но нямам мерак да пиша.Чакам си с нетърпение дечицата и все се надявам скоро да си ги прибера вкъщи, но лекарите и дума не обелват за това . На сведениета единствено казват колко са наддали и че са добре Sad Днес Иванчо вече е 2 кг , а Димана 1810 гр.  Simple Smile
Благодаря на всички, които си мислят за нас и ни споменават в молитвите си   Hug
Нелито В и Wicky ще се радвам да бутаме заедно количките. Аз живея в Слатина и парка не ми е много далече ...

# 633
Обичанка, да ти е жив и здрав малкия Иван! Браво на него, стигнал е 2 килограма, скоро ще ги и надмине и ще се гушкате. Аз си мисля, че поне до термин ще ги държат, а до тогава те ще са си наддали. Иначе носиш ли кърма? Как ги хранят?

# 634
  • Mediterraneo

Тарталетка си я помня в началото как твърдеше, че няма да ражда козирог, пък сега бърза  Laughing Майтапа на страна, но представям си какво ви е момичета, аз щях да се побъркам, с моята слаба психика  Hug

Ми така, де като се знам с този нередовен цикъл и овулация по никое време  Tired Ама хем си знаех, че така ще стане пак, хем до последно се надявах, че поне този път няма да ми се пилят нервите от това преносване  Crazy

# 635
Честити девойки на Simba2001 и Sugar lady!
Илиндичка и аз съм в  групата на преносващите,така че те разбирам.На мен малко ми е притеснено защото преди няма и месец лекарите ми казваха че не трябва в никакъв случай да преносвам,но как и да .
Момичета някоя от вас ходи ли на записи в Майчин дом-София.Интересуваме дали става със записване,защото събота и неделя трябва да ходя,и в кой кабинет се правят.В Майчин дом са ми правени записи,единият път беше в родилното,а вторият път на 7ет.,затова и не знам как стои въпроса със записите на тонове.

# 636
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА MINANA, SUGAR LADY И SIMBA 1 Да са ви живи и здрави и да ви носят много радости и усмивки   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ - ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ   bouquet
Obi4anka ЧЕСТИТ ТИ ИМЕНИК    bouquet Да ти е жив и здрав и заедно със сестричката си скоро да си дойдат вкъщи  HugЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА IVALEX    bouquet Бъди жива и   здрава и много обчана жена и майка  Hug
eola да ти кажа аз на 10-я ден след секциото почти не усещах някаква болка и можех да си върша почти всичко сама. А и в родилния дом ни дадоха бебчетата още същия ден в който родихме, та трябваше да ги вдигаме от рано, така че си мисля, че ще можеш да носиш слингът без проблем  Peace
n3ni и на моя хубавец му се появяват такива пъпчици- точно каквито ги описваш. И аз си мисля, че май са от претопляне, защото после изчезват.
За кърменето- Андрей суче засега без проблем и аз така като гледам имам мляко. Видимо ми изглежда, че наддава,  пълни памперсите, понякога спи 3ч. но понякога се събужда след 1ч., друг път след 1ч. и 30м.  гладен и аз се чудя дали му стига кърмата, но засега ще се кърмим няма да давам АМ.
Копнеж,Courage  Hug Hug  Благодаря ви милички  Heart Eyes Показала съм и вратата аз ня депресията и вече се изниза окончателно  Flutter
Качих снимки в албумчето  Blush

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 17:34 от veselyshko

# 637
Честита Нова Година на всички!

Честити бебенца на всички мами, които вече са родили! Да са им живи и здрави съкровищата! smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

От 05.01 вече сме си в къщи. Задържаха ни повечко в болницата, че бебчето беше преносенко малко и имаше някаква малка инфекцийка и беше няколко дни на антибиотиче. Последните два дни вече не беше, но не ни пуснаха веднага, не знам защо, вероятно да е под наблюдение. Роди се изненадващо мъничко, нали доктора все ми казваше, че върви големичко, но пък е доста лакомо и от 2,900кг при раждането, на 05.01 при изписването вече бяхме 3,050кг. Сега се гледкаме в къщи и се приспособяваме с новата обстановка. Бебчето е кротичко и не реве много. В болницата го кърмя още от първия ден, даваха ми го през 3 часа за по 1 час и сега си е свикнало на този режим и почти си го спазва и в къщи.  Свекървата и таткото много ми помагат.

Да ви разкажа малко и за раждането. На 29 от 10 часа сутринта започнаха контракциите, които бяха през доста голям интервал и не много болезнени. Така цял ден, вечерта от 20 часа станаха през 5 минути по 30-40 сек, но не бяха силни, решихме да тръгваме за болницата и в 21:45 бяхме там, приеха ме само с 1см разкритие, но тъй като преносвах ме оставиха в болницата. След два часа не много силни контракции доктора ме провери пак и вече бях с 3,5см и каза, че доста добре върви раждането и, че с тези темпове до сутринта може да съм родила, но точно тогава изведнъж контракциите станаха много силни и по време на една такава ми се спука мехура /това стана след около 45 мин/и тогава бебето явно се е изтласкало много надолу, защото доктора каза, че съм с пълно разкритие и това е много учудващо, че е станало толкова бързо, особено за първескиня. Каза да напъвам /още бях в предродилна зала/. Напънах 1-2 и доктора каза, че вижда главичката и веднага да ме местят в родилна зала, там напънах много силно 2-3 път и по думите на доктора много ефективно и бебето се роди в 12:45 на 30.12. Бях много щастлива, разбира се. Видях го за мъничко. После ме шиха, имам малко повече шевове, заради много силното напъване. Общо взето мина не много тежко, а и със сигурност си заслужаваше. Бебчето е русичко и много беличко, може и да е със сини очички, но още не може да се определи добре. Като имам повече време ще кача снимчици в албумчето.

# 638
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА СИМБА И ШУГЪР ЛЕЙДИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ СЛУШКАТ!   bouquet

vivianka1, супер, че толкова леко е минало, много радост и късмет от тук нататък!

# 639
Честит имен ден на Ивалекс и на малкия Иван, много здраве им желая, с гордост да си носят името  bouquet

Честито на sugar_lady и simba, здрави, умни и красиви да са дечицата, на тях бързо възстановяване Heart Eyes  bouquet

Днес ни зиписаха.....чувствам се много спокойна и щастлива (мислех, че ще съм в депресия Laughing).
Относно кърменето, от както сме се прибрали Кристиян суче на 3 часа, сам си се буди човека Party....дано все така да е, ще го видим тази нощ дали ще ме тормози Crazy

Пускайте линк, като качите снимки да разглеждаме....и аз ще кача, като ми остане време Sunglasses

# 640
Здравейте,бъдещи и вече настоящи мамчета!Аз получих най-прекрасният коледен подарък- малкото ми ангелче Божидар.Роди се на 26.12.2009г, 49 см и 3кг и 100гр.Нямам думи да ви опиша колко съм щастлива Joy.Пожелавам безпроблемно раждане на чакащите майчета.

# 641
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСКИ НА SIMBA И  SUGAR LADY!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, КРАСИВИ И УМНИ ДЕВОЙКИТЕ!!! А МАМИТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО!!!    bouquet

vivianka1, много се радвам за прекрасното ти раждане  Hug! Дано всички да имат като твоите раждания  Peace!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!! НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ!!!    bouquet

ЧЕСТИТ СИН И НА ivelina_mn! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, СИЛЕН И УМЕН БОЖИДАР!!!    bouquet

# 642
Да са ни живи и здравички и новите бебенца на sugar_lady, simba и ivelina_mn. Да растат послушни и добрички за радост на мама и тати  bouquet  bouquet  bouquet

Честит имен ден на всички именници, именички и дечица празнуващи днес. Дълги години със здраве да си носят името  bouquet
На всички рожденици и рожденички също най-сърдечни пожелания  bouquet

Лека вечер на всички , а на запътилите се към родилното - успех и стискам палци Hug

# 643
Честит ти син Ivelina_mn .Да расте и да слуша много

# 644
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Честити ни нови бебенца на sugar_lady, simba и ivelina_mn. Много радост да ви носяят! Здрави и живи!

Е започнаха и девойките ни да се появяват по-честичко!  Mr. Green

Обичанка - да ви е жив и здрав Иван и бързо бързо да си дойдат с Диманка в къщи!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт