Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 27 682
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте и от мен,сега се прибирам от ЖК и съм меко казано недоволна...като почнем от това че часът ми беше за 19:15 а ме приеха в 19:45 претупа ме набързо и накрая нищо смислено сякаш не каза,беба била над 3 кг-ама колко точно-не се знае 4е и блокирало еди-какво си...води нямало много-ма били нормални за тая седмица,плацентата ми била вече зряла-та ако трагнело-няма да го спираме и пулса е 136...при което аз я питам за тонове и тя-ми ако не ти изискват от болницата дето ще раждаш-няма смисъл  Thinking имам малко Кандида и ми изписа Полижинакс и аз и казах че той не ми действа и тя...ми айде тогава Гиназол (някоя от вас ползвала ли го е и може ли да изкаже мнение) даде ми следващия час за 21.01-отново в 19ч вечерта и само ми каза-ако си родила до тогава-само ми звънни да ми кажеш  Tired много се изнервих-направо ми идеше да я тресна....ма хайде стига съм ви занимавала с мойте неща...

# 646
  • София - Дианабад
Radi_ , аз също съм много недоволна от днешната ЖК. Направо нямам думи  #Crazy. Единственото, което направи, беше, че ми чу тоновете и ми измери килограмите. Казах му, че съм имала контракции преди няколко дни и съм повръщала и замалко щях да отида към РО, но се размина накрая. А той ми вика, че съм имала най-вероятно хранително разстройство  #Crazy. Абе, човек, за трети път ще раждам, да не говорим, че при първото ми раждане ми беше пак много лошо, санитарките ми бяха донесли подлога до леглото  Sick. А той ще ми разправя разни щуротии. Както и да е де, хич не си го слагам на сърце вече.

Успех на всички, тръгнали да раждат!  Hug

# 647
Честито на именниците,както и на вече родилите!   bouquet

Ние сме си на същото положение още-никакви контракции нямам,нито други признаци.Докторът каза,че до понеделник ако не родя ме взимат под наблюдение.На всичкото отгоре детето се разболя-нищо сериозно,само сополи,обаче ако няма да я пускат в болницата при мен заради това,няма никакъв смисъл да плащам ВИП стая.Между другото,съседката е със същия термин и тя още не е родила,та може да си правим компания.

# 648
  • София
Честито на днешните и вчерашните именици, да са ви живи и здрави имената, много радост и късмет да ви носят!

Честито и на новите майчета, да си гледат слънчицата със здраве   bouquet

Честит рожден ден на Ивалекс    bouquet

Вивианка1, благодаря за разказчето, радвам се, че всичко е минало сравнително леко  Hug

Аз да си призная, че последните дни само ви чета от време на време, гледам кога се е появило ново  бебенце  Hug ама нещо хич не ми се пише напоследък... искам си вече бебето, че вече само се чудя какво да изчистя и да подредя  Laughing Нямахме асансьор 3 дни, качвах стълби до 9-ия етаж и надолу по 1-2 пъти на ден, ама безрезултатно  Naughty Пък и мъжът ми не ще и да чуе за секс, че го било страх, така че има да си чакам...

Успех на всички, тръгнали да раждат  Peace

# 649
Здравейте!
Честито на всички родили мами!
Ние вече сме си в къщи.
Малкият папка и спинка.
Раждането мина бързо и без проблеми.
Ето и пълната информация - Казва се Атанас, роди се на 04.01, 3550 гр, 52 см
За сега това е от нас.
До скоро!

# 650
Ех, че било хубаво да си вестителка!

МУЦУНКА е родила е тази сутрин в 11.45, българско време 19.45, принцесата Адриана!!! Малката госпожица е 2.975 кг и 51 см, родила се е нормално (след първо цезарово за Муцунка) и е разбира се прекрасна!!!
И двете са в добро здраве, макар и уморени. Раждането е минало добре, но ще оставя нея да разкаже по-подробно, ако иска.

Честит рожден ден на Роси и Ивалекс! Както и имен ден на всички именници!
Честити бебчета:

Елизавета на Симба 2001!!!
Бояна а Шугър Лейди!!!

Божидар на ивелина_мн!!!

Да са ви живи и здрави, да растат бързо и да ви радват! А на мамите: бързо възстановяване!  bouquet

Моят преглед се отмени за утре: нямаме пътища и магистрали, всичко е затънало в сняг. Боря и настинка, дано не е вирус ooooh!

# 651
Честити рожби на Ивелина и на Муцунка!

Да са живи и здрави малките съкровища, да растат весели, засмяна и много щастливи!

далечна, дано утре пътищата ви са изчистени и стигнеш до лекаря. И да има само хубави новини! Бързо оздравяване  Hug

# 652
Днес само мацки се раждат Laughing

Добре дошла на Адриана, и честито на Муцунка! Hug

[/color]

leta5 , кажи как беше на Старите къщи?

dale4na дано топлия фронт, който го дават да иде унас, мине първо през вас Hug

Katinche, браво на Кристиян-бебе мечта Heart Eyes

# 653
Ихаааа наистина днес все девойки Laughing....да й е жива и здрава щерката на Муцунка, да расте послушничка и да носи само радост на мама и тати  bouquet  bouquet  bouquet

MTV, ние утре тръгваме....като се върнем, ако не съм отскочила до Пловдив да раждам Rolling Eyes, ще разкажа Grinning

# 654
smile3555 останала съм с впечатлението, че става дума за миналия уикенд, а дефакто ти си писала в неделя...а бе бременен още мозък Joy
Дано ми мине скоро Whistling
Стискам палци да не тръгнеш да раждаш баш този уикенд Peace

# 655
  • Шумен
честито на всички родили мамчета !

Аз съм на линия ,макар , че ми се иска да раждам вече, Naughtyно да си чакаме реда все пак.Мног взе да ми тежи и тези киселини ще ме побъркат Sick . Не мога да спя нощно време ,но за сметка на това през деня си наваксвам-че то иначе как ще издържа !?Днес малкия остана в къщи -снощи си е легнал в 3 часа -караконджул -не му се спи реве ,кисне се ислед 3 мъжа ми успя да го приспи .Та сега си наваксва и той ,а на обяд ще отидем да вземем кака му от училище .
ОТ два дена нета ми е много слаб и ли го няма или  докато зареди нещо минава половин час -иде ми да ги убия тези от кейбъла -та на мен това ми е единственото развлечение което си позволявам  #2gunfire , шиех гоблен но нещо покрай тези празници не ми върви ....
Ах щях да ви питам -на вак корема падна ли ви долу?На мен от 2 дена ми е много ниско корема и имам нерегулярни контракции  newsm78 иска ми се да се ражда бебо ,но ... както казах да си чакаме реда ,че има момичета с термин дето неса родили още  Whistling
Тарталетка хайде  твой ред е !

# 656
  • БГ
Добро утрооо,   Hug  къде сте мами, много пусто днес в темичката ни?!   newsm78

Честита дъщеричка Адриана на Муцунка!!!   bouquet  Много здрава и щастлива да е малката принцеска!!!

Днес имаме ли планувани бебчета, ако да - стискам палци на мамите,   Peace  всичко да мине бързо и леко!!! А на вестителките едно голямо благодаря!    bouquet

Моя милост и днес е на крак от 7ч, няма как, детенце си има нужди и трябва да съм на разположение. Все си мислех, че ще оставя таткото да тренира сам да се справя с Марти, преди бебето, за да му е по-лесно след появата му, нооо сърце не трае, ставам и аз, още не съм решила как ще процедираме в бъдеще?!

vivianka1, благодаря за разказа, дай боже всеки му такова леко раждане!    bouquet 

Radi_, goris, май на финала всички докита от ЖК по ЗК са такива, секва им кранчето по ЗК и трябва да чакат нови попълнения в картотеките си?! Аз си записах час, за последно, в понеделник при моята гинеколожка, знам че ще е просто формалност, но ще отида, поликлиниката не ми е далече пък и да се поразходя малко.

_Iri_ , и Марти в първите дни след раждането имаше пъпчици по лицето с бяло връхче, но не винаги изчезваха, имахме си една на нослето, която си стоя там почти две седмици, както вече са ти писали, това са хормонални пъпчици, само не ги изстисквай, не бива! Ние имахме и друг вид пъпчици, по лицето, вратлето и гърдичките, червени и плоски, Марти беше почти на месец, уж от претопляне били, стигнахме и до дерматолог, лекувахме ги в началото с безобидни, след това и с кортикостероидни гелчета, в резултат изчезваха и пак се появяваха, това чудо продължи до 7-8-я месец, а диагнозата ни беше Атопичен дерматит. В крайна сметка Марти вече е почти на 4 години и няма и помен от обривите, няма и белези, така че спокойно, ще минат и заминат!  Peace

Ох, villy, ремонта не сме го свършили,   Tired  то при нас край няма това чудо!  Thinking  Засега сме го замразили, може би до пролетта, важното е, че има къде да живеем и посрещаме гости, останаха ни спалнята, две антрета и едната баня, но здраве да е, ще се справим и така!  Peace Брей, голяма група се заформихте за 12-ти, аз в понеделник ще разбера със сигурност кога ще е големият Ден!  Thinking

Как става това с поставянето на снимки в поста,много ми се щеше и аз днес да ви почерпя за моите слънца? Heart Eyes

dimka, първо трябва да качиш снимката в някой сайт, може и snimka.bg, откъдето трябва да й копираш адреса, след това в поста си натискаш бутончето под бутона В (болд, удебеляване), представлява една картинка с жълта рамка и гласи вмъкни изображение, като го натиснеш ти излиза това [ img][/img], между средните две скоби вмъкваш адреса на снимката и готово! Успех!

# 657
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро, мили дами!

Аз си пия кафенце и ви чета, ама днес тихичко, както казва Стефанийка.
Да не е затишие пред буря!  Mr. Green

Добре дошла на Адриана и мнооооого здраве и късмет на нея и щастливата Муцунка!

Аз, тъй като никакви позиви нямам за раждане - отивам на козметик.... Поне това да свърша и после при частната ми лекарка да си пусна една микробиология все пак. Като не са ми пуснали досега  Rolling Eyes.

Ох, villy, ремонта не сме го свършили,   Tired  то при нас край няма това чудо!  Thinking  Засега сме го замразили, може би до пролетта, важното е, че има къде да живеем и посрещаме гости, останаха ни спалнята, две антрета и едната баня, но здраве да е, ще се справим и така!  Peace
Щото имате много стаи  Mr. Green  Whistling ... Неблагородно ти завиждам за което ...  Mr. Green  Hug

Ах щях да ви питам -на вак корема падна ли ви долу?На мен от 2 дена ми е много ниско корема и имам нерегулярни контракции  newsm78
На мен отдавна - към 14-15 Декември. Но още си чакам де!  Mr. Green

Отивам да завъртя една баничка, после по задачи и като си дойда ще докладвам! А вие да сте направили няколко добри новини  hahaha hahaha Whistling

# 658
Ставайтееее

Днес по старому било бабин ден.[/color]

# 659
Честито на Муцунка.Да и е жива и здрава Адриана

Общи условия

Активация на акаунт