Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 327
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Минана честито! Да е здрав и послушен малкия Георги и много да ви радва!

# 526
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА ПЕТЕТО И НА МИНАНА!!! ДА РАСТАТ ГОЛЕМИ, ЗДРАВИ, СИЛНИ МЪЖЕ!!! МАМИТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО!!!   bouquet

И аз не знам нищо нито за разкритие, нито за скъсена шийка, нито колко тежи бебето. Не са ми взимали и секрет  Sad. Утре съм на ЖК, но сигурно пак само ще ми измери тоновете, кръвното и килограмите  Cry.

Поздрави от мен, тати, двете каки и бебо!   bouquet

# 527
днес бях на преглед. шийката ми е напълно изгладена до 2-3 дена ще родя.стискайте ми палци

# 528
Честити момченца на Петето и Минана!

Тъкмо щях да пиша сутринта, че голямо затишие днес в темата, и ето - появиха се бебетата!

Ех, mama89, така благородно ти завиждам! Иска ми се и на мен да можех да напиша същото, ама уви. Седя си и вече се майтапя, че може да откарам не до Водолей, ми до зодия Риби направо  Laughing

eola, слингът е много удобен, защото разпределя тежестта правилно върху гърба, раменете и кръста и не натоварва толкова колкото кенгуруто. Освен това може бебето да се слага легнало в него още от самото начало и да си ходиш така, то си спи или суче и въобще грижи никакви. Но са различни модели, така че внимавай при избора. А за кенгуруто трябва поне на 2 месеца да стане, за да се слага, тъй като стои право детето.

Секрет вагинален и на мен ми взимаха в началото на деветия месец, анален не са, ама предполагам, че като отида преди секциото в болницата да говорим, ще ми кажат, че трябва.

# 529
Честито на Peteto1981 и minana! Да са им живи и здрави Жорковците. Много да папкат, спинкат и слушкат. На двете мами бързо възстановяване.   bouquet
Честито и на всички останали мами, които пропуснах, докато ме нямаше миналият ден и вчера. Да са им живи и здрави малките слънчица, да донесат още повече любов и топлина в домовете им!    bouquet
Честито и на всички именници, със здраве да си носят имената!    bouquet
Страхотни са бебоците на Мама Це и Катинче, да са ви живи и здрави  Hug И мамите изглеждат много, много добре.
И аз вчера бях на консултация при лекаря, при който ще раждам. Всичко е нормално, тоновете бяха супер, контракции - никакви. Само вечер усещам стягане на корема, но не болезнено. Много ме е страх да не тръгне бебо преди определената дата за секцио, че все пак са си два часа път, а мъжът ми е голяма паника и представям си как ще шофира. Според ехографа моят бебок е вече 4193гр., но не му вярвам много. За моя скромен ръст и килограми, чак се изумявам. Ицко се роди 3700 и това бебе си мисля, че ще е толкова.
Тани, браво на докторите. На мен с тази бременност никой не ми отстъпи никъде ни ред, ни място.
За аналния секрет, знам че в държавни болници задължително го искат, иначе май те поставят в изолатор. С предната бременност и от ЖК ми бяха пуснали и като лежах в патологията преди да родя, също ми взеха. А вагинален секрет с тази бременност вече 3 път ми взимат и все е чист, а аз постоянно си имам някакво течение  Confused
Димка, на коя дата се разбрахте с доктора да ти е секциото?

# 530
Mama89, стискам ти палци всичко да мине леко и бързо!  Simple Smile

Мяу, аз мисля да си взема слинг на Премакс... Пише, че става за новородени, ти имаш ли някакви наблюдения?

Вили, и аз съм като теб. Едва снощи усетих първата си за сезона болезнена контракция, която си остана и единствена.  Laughing
Но поне вече ще знам какво да очаквам..

# 531
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ооооооооо, добре дошли на новите момченцаааааааааа!  Hug Heart Eyes

Ама Минана уж щеше да ме чака......... и .. явно е отишла да провери обстановката  Mr. Green А уж нямаше вчера никакви наченки!
Искрено пожелавам и на двечките с Петето много радост с момченцата им и много здраве на малките мъници!

# 532
  • София
Честити мъжки рожби на Минана и на Петето и много да ги радват!
Tatitt, спокойно няма да си сама. Ако не реши по-рано да тръгне, аз съм на линия на 12.01 в ТК  Grinning .
Илиндичка , като те видя, че си на линия и ...... хайде отивай да раждаш  Grinning

# 533
Чесити синове на Петето и Минана!Да са живи и здрави и много щастливи!
Ние още сме 2в1 и няма изгледи нещо да се промени скоро.Имам единични, неболезнени контракции предимно вечер и това е .
Някакви новини от Обичанка?

# 534
  • София
Честити синове на Петето и Минана   bouquet

# 535
Бавно, но славно идват и януарските госпожици!  Hug

"На 03.01.10 в 00.35 часа родих момиченце Александра с мерки 3480 гр. и цели 54 см." - ми пише anastasia_ak.

Да расте здрава и щастлива малката Александра, да радва много мама и тате, и да има едно спокойно и прекрасно детство!

# 536
Копнеж, аз точно такъв имам сега, но още няма как да кажа мнение  Laughing
Иначе наистина пише, че може да се използва веднага след раждането, изглежда много стабилен и удобен. После след 5 м вече може и седнало да се слага бебето.

Иначе с предишното бебе не съм ползвала, не бяха толкова разпространени, а после вече Боян беше голям, за да го нося.

Да е жива и здрава Александра, добре дошла!

# 537
Честити момченца на Петето и Минана и госпожица на anastasia_ak, да са живи и здрави и много радост да им носят!   bouquet

Мяу, кога ти беше терминът на теб и казаха ли ти ориентировъчна дата за секциото, аз реших другата седмица да ходя при доктора, който ще ми прави секциото, тогава ще се уточним окончателно.

# 538
Eй, браво, истински бебевалеж!!  newsm10

ЧЕСТИТО НА ПЕТЕТО1981, МИНАНА И АNASTASIA_AK!!! НЕКА БЕБЕТАТА ИМ БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, А МАЙКИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ!

Вече си имаме и астрални близнаци: Кристиян на Катинчето и Александра на Anastastia_ak!!! И двамата са родени по едно и също време, само с 5 минути разлика!!! Кристиян е роден в 01:30 ч. на 3 януари (нали така?), а 5 минути по-късно се е появила и Александра.
  Брей, Катинче, трябва да се запознаете с Anastasia_ak, ще бъде интересно да следиш как се развиват двете деца в различните месеци, години и цикли!

Гледам на 1-ва страница пише, че Стасина е родила момиченце Ана вчера, а пък не прочетох инфо за това в последните страници... Е, може и да съм пропуснала като съм чела....  Thinking  Стасина, нали с тебе щяхме да раждаме заедно в един и същи ден!?!  Party Явно Ана не е искала да чака вече...  Grinning Честито на адашката, да е жива, здрава и много щастлива!!!  Hug

Нали има една теория на синхронността, та гледам на 1-ва страница колко интересни са имената на бебетата, родени в последните дни:

на 3 януари: КристиЯН и ДамЯН.
на 5 януари: ДАНАя и АНА.
на 6 януари: Георги и Георги.

Tatitt, мерси за закуската. МТV, винаги пускаш страхотни снимки!!   bouquet

Катинче, двамата с Кристиян изглеждате чудесно на снимките. Много хубаво бебе!!  Heart Eyes

rosi_don, дано те подмине варицелата.  Praynig  Бързо възстановяване на детето!

А пък в кабинета на д-р Богословова винаги е купон: миналата седмица там се засякох с Нелито, а този понеделник - с Уики. Трябва да ви кажа, че и двете изглеждат страхотно - свежи, спокойни и с хубави коремчета.  thumbsup

Симба, стискам ти палци утре! Не знам дали ще се засечем във Вита, но ти пожелавам леко раждане и да ни зарадваш с добри новини утре!  Heart Eyes

Radi, и мене така силно ме боляха костите в таза - беше за 1-2 седмици, непостоянно, само от време на време, но в последните няколко дена спряха.

Копнеж, много ти е приятен стила на писане! Винаги ми е хубаво да те чета... Как подбираш думите само, като вода се леят, много леко, весело и приятно.  Heart Eyes  

t77ivanova, местожителството ти е супер - "където си поискам"!  thumbsup

Благодаря за хубавите и полезни разкази за раждането на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 15:26 от sunrise7

# 539
Сънрайз, моля те, освободи едно местенце да ти пратя ЛС.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт