Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 326
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
little rabbit, терминът ми е 20-21 януари, казват поне седмица до 10 дни преди това трябва да е секциото, но аз искам да изчакам колкото може повече. На 12-ти ще ходя във "Весела" при д-р Дренски, защото в момента е в отпуска, ако успея да го убедя да изчакаме, ще искам към 19-20-ти да ми направят операцията. Ако не се съгласят, ще ме приемат и вероятно до 15-ти ще ме клъцнат.

А и ти няма закъде да бързаш, ако всичко е наред с бебето, но те в Селена като че ли имат склонност да изчакват до термина, зависи как се разберете с Минев.

# 541
А и ти няма закъде да бързаш, ако всичко е наред с бебето, но те в Селена като че ли имат склонност да изчакват до термина, зависи как се разберете с Минев.

Да, в Селена не бързат, не им се рискува с недоносени бебета.  Wink Иначе, когато с първата ми бременност ми плануваха секциото във Весела, терминът ми беше 5 февруари и ме планираха на 24 януари, но пък после се наложи още на 19-и, така че, божа работа, както се казва.  Hug
Иначе за Минев даже съм сигурна, че кажа ли, че искам нормално, веднага ще се съгласи да пробваме, той е голям фен на нормалното раждане, а и моето бебе не върви голямо, още е под 3 кг., ама не ми се рискува заради очите, утре ще ходя на очен, да ми гледат очните дъна.

# 542
Копнеж, готово.  Радвам се, че Ирина расте добре на грамажи, само така!!

Mama89, стискам ти палци всичко да мине леко и бързо! И чакаме добри новини от тебе!

Hug

# 543
ЧЕСТИТО НА ПЕТЕТО1981, МИНАНА И АNASTASIA_AK!!! НЕКА БЕБЕТАТА ИМ РАСТАТ  ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, А МАЙКИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ!
Mama89 стискам ти палци всичко да мине леко и бързо. Аз все още нямам никакви наченки на разкритие или скъсяване на шийката на матката. Така, че чакането продължава

# 544
  • Mediterraneo
Привет и от мен. Още съм на линия, затъвам все по- дълбоко в ПРЕДродилната си депресия...

Добре, че започнаха намаленията в Ларедут  Mr. Green От снощи ровя като сврака и харча пари  Rolling Eyes Бебето ще стои без памперси, ако продължавам в този дух  Crazy

На мен микробиология ми пускаха два пъти през бременността. Анален секрет- не, явно в нашата болница го няма това изискване.

Сънрайз, много ми е интересно като пишеш  Heart Eyes

Мама89, и аз съм с изгладена шийка, ама да не ти казвам вече от колко дни... Близо от 20. А разкритието ми е мръднало само с половин см  Tired Надявам се прогнозите при теб да са верни и наистина скоро да родиш  Peace

И, разбира се, не на последно място- честито на новите мамчета! Да са ви живи и здрави рожбите   bouquet На завърналите се вече у дома, добре дошли  Hug

# 545
Честито на новите майчета - Минана, Петето, Анастасия. Много да ви радват бебчетата.
Катинче, Мамо Це - страхотни снимки.

# 546
Добре дошла на Александра!

sunrise7 благодаря за комплимента, ама де да можех да ги правя и аз такива, а не да плагиатствам Joy

Ето и една статия за имената (статистика):
http://dnes.dir.bg/2010/01/06/news5648075.html

Тарталета , пазарѝ, пазарѝ...а после светни ме плс, къде ги събираш всички дрехи-аз имам голям проблем-гардероба ни не се раздува и се чудя вече кое къде да прибера ooooh! (та от снощи само гледам Crazy)

# 547
Покрай моето кърмене без малко да изпусна интересния пост на sunrise7 за астралния близнак на Кристиян Crazy с АNASTASIA_AK ще следим бебоците из късо, много интересно.....  Thinking

Честито на Минана, Петето, Анастасия, да са им здрави, умни и красиви бебоците Heart Eyes  bouquet

minana, най-сетне мила, радвам се много за теб и за Георги Hug

Копнежче, дай да видим Малечка и ще направим сделката Wink hahaha Искам спецялно а ти благоддаря, че отделяш време и усилия да се грижиш за темичката  Flowers Bouquet

simba, успех утре Hug

Ralik, какво става с твоето бебе, как е?

Благодаря за комплиментите, направо ме засрамихте Blush Heart Eyes

# 548
  • Madrid

Илиндичка , като те видя, че си на линия и ...... хайде отивай да раждаш  Grinning

Честно,направо... ooooh!,не знам защо така значи не тръгва това раждане,всичко се повтаря пак от предната ми бременност.Мисля си,че може би термина ми се изчислява грешно,та затова...
Но така или иначе след 11 няма как да си стоя бременна вече. Simple Smile

# 549
Честито на новите майчета - Минана, Петето, Анастасия, а на мамите бързо възстановяване!  bouquet

# 550
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Tatitt, спокойно няма да си сама. Ако не реши по-рано да тръгне, аз съм на линия на 12.01 в ТК  Grinning .
Ще ида на 11 да подготвя терена  Hug, че на 12 ми е имен ден  Flutter! И РД на свеки. Трети рожден ден ще ни е много!  Mr. Green

rosi_don бързо възстановяване на детето! Дано да те отмине теб! Стискам палци!  Hug

Стиснати палчета и на Симба   Hug

Добре дошла на малката Александра на anastasia_ak!

П.С.
Лениииииии - честито мила! Да сте живи и здрави!  Hug Нед мога да повярвам че имаш внуче!?!  Crazy

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 17:58 от Tatitt

# 551
  • Universe
  ylinfant Бързам да се похваля с хубавата вест - днес на Богоявление дъщеря ми Мануела роди моя внук - Димитър - 3,820кг и 50 см.

Tatitt ,  Hug знам те от Дюкан - честито  Heart Eyes

На всички, които вече са родили - здраве и късмет на децата им, а тези, на които предстои щастливото събитие - леко и безпроблемно да мине всичко    babydust7 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 552
Ехее, супер, браво на Мануелка, голям юнак! Дочака и тя накрая, да е жив и здрав Димитър!

# 553
[size=14pt]Честито на новите майчета - Минана, Петето, Анастасия !  Много здраве, щастливи и безоблачни дни ! Бързо възстановяване и много усмивки !
Катинче, Мамо Це - страхотни снимки !
Честито на именниците и на всички ,които имат поводи за празнуване!
Благодаря на мамите за разказите! Много са окуражаващи ! Дано всички останали родим толкова бързо и безпроблемно !
[/color][/size]
Случайно някоя мама да знае , когато бебето е напречно разположено и не иска да се завърти , може ли да му се помогне с гимнастика ?

# 554
Мануела, честит син Димитър! lenny_pld, честит внук! Да ви е жив и здрав и много да ви радва! Бързо възстановяване на Мануела!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт