Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 325
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Добре дошла на Александра!

Мануела, браво мила, да сте живи и здрави
. Димитър означава плодовит, да му върви в живота и каквото се захване да му "връзва". Честито и на гордата баба  Simple Smile lenny_pld, прати на Мануела поздрави от нас!

Момичета аз си имам вече дата за Секцио - 15,01. Има ли други  за Вита около тази дата, все се надявам да си заформим пижамено парти.

Днес бях на запис на тонове в родилното на Вита и едно бебе плачеше. Та си лежах и се питах дали пък това не е Кристиян. Баба му беше в коридора и чух че казва, че това и е второ внуче родено във тази болница, а нали и Михаела е родена там.  Катинче имала ли си днес посещение от някоя баба? Laughing

# 556
nad67, има доста техники за обръщане - на български виж тук, а ако четеш английски - тук. Успех!

# 557
Честита девойка на Анастасия и честит юнак на Мануелка    bouquet Да са ви живи и здрави малките слънчица, много да ви радват!
Лени, на теб честит внук   bouquet

# 558
Леле, колко новини!!!
Честито момичета на всички за бебоците ви последните дни, само радости да имате с тях   bouquet
Много се радвам и за момичетата, които вече от доста време чакаха с нетърпение - Мануела и Минана, дано да ви последват и останалите преносващи или със скорошни дати, Тарталетке, стискам палци, Мама89 - на теб също.
Не мога вече да изброя всички, все ме е страх, че ще пренебрегна някоя мама абсолютно неумишлено  Embarassed
Но на всичките ви се радвам безкрайно много  Hug
Аз вече пооздравявам, така че се заех с малко чистене вкъщи, гладене на бебешки дрешки и т.н. Simple Smile Ама нещо ме мързи, тъкмо се разчистих и реших днес една разходка да си направя на хубавото време и доста си кръстосвах, накрая едвам ходех и чувствах едни като пробождания долу в областта на шийката  newsm78
Иначе вчера сутринта за пръв път имах около 1 час малко по-отчетливи контракции, не много силни, но все пак... после спряха и като отидох на запис за тоновете, вече нямаше и помен от контракции...
МТВ, и аз тъкмо си мислех колко хубави снимки слагаш за всички, направо ми топлиш душата  Hug

# 559

Честито бебчета на Минана, Петето, Анастасия и Мануела, да растат здрави, послушни и само радости на мама и тати да носят   bouquet  bouquet  bouquet

# 560
Честити бебета на Peteto1981,Минана ,Аnastasia_ak и Мануела.Да са им живи,здрави и много послушни.
Копнеж благодаря за албумчето.
Аз все още съм 2 в 1 и нямам никакви признаци за скорошно раждане.Днес ходих до Майчин дом ,само запис на тонове правих,които са нормални.До понеделник ако не съм родила отивам с багажа да ме приемат.

# 561
Честити бебчета на Минана, Анастасия, Петето и Мануела, да са живи и здравички, да носят много радост на семействата си   bouquet
Valkiria моя термин е за 17ти, но бебчо когато реши тогава - може и да се засечем, че то почти всички други май минаха от там, sunrise е за 11ти и после за други незнам Simple Smile
стискам палци на Симба и всички останали, които имат секцио утре, 7ми много ми харесва като дата, дано да е на късмет  Praynig
На мен само запис ми правиха днес, на 13ти пак, пък да видим докога ще устискам. Вече си имам болки, не е като без хич, а и нямам търпение да гушкам малката принцеса Simple Smile

# 562
Честит син Димитър на Мануела! Да расте здраво, силно, умно и добро дете!

Много ми е гот така - нямаме празен ден от началото на януари Simple Smile Да ви кажа честно, сега ми е много по-празнично, отколкото ми беше по официалните празници. Много се вълнувам с всяка новина за ново бебче!
Моля ви, мами, споделяйте как е минало раждането, как ви минават първите дни с бебчетата. Не само, че ни е интересно, но е и полезно.  Hug

Обичанка, как си? Как са близнаците?

Аз разпратих парола за албумчето, ако някой не е получил - да си каже. Че Бг-мамма си има антиспам защита, та ме изхвърля на няколко пъти. Simple Smile Междувременно успях да врътна и едно пиле със сметана и сирена, та да видим какво се е получило.

Стискам палци на всички, които се нуждаят от палчета  Hug.

Катинче, и аз чакам да я видя Малечка, не знам дали обаче баща й ще е склонен да я "похарчи" толкоз бързо  Joy Че аз малко си правя сметката без кръчмаря  Sunglasses

Аз съм на преглед на 11.01. Да видим каква ще я мъдрим с моята докторка.

# 563
Честити бебоци на: МаринаКапина, Тединка87, Петето 1982, Минана, Анастасия_ак, Мануела, много здравички и послушни да са!

Катинче, Мама Це, големи сладурковци си имате!

# 564
mannuella, браво на вас, да е жив и здрав Димитър Heart Eyes  bouquet

Голям съм заплес, ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  bouquet

_valkiria_, за убиване си....защо не писа, че ще идваш да ти кажа в коя стая съм, щяхме да се запознаем Crossing Arms Не е била нашата баба, обаче  Laughing страхотна дата, аз съм рожденничка тогава Mr. Green

# 565
Колко е хубаво, че всеки ден си имаме по няколко бебенца. Да са живи и здрави малките сладури появили се днес и да носят само радост.
Честит празник на всички които днес празнуват.
Копнеж може ли да ми пратиш паролата на албумчето.

# 566
  • София
Здравейте!
Колко много бебчета! А мина само една седмица от януари!

Добре дошли на:

Александра - на Аnastasia_ak
момченце - на Mis-Demeanor
Християн - на marinakapina
Даная - на tedinka87
Ана - на stasina
Георги - на peteto1981
Георги - на minana
Димитър - на manuella

Много здраве на всички и щастливо детство! Бързо възстановяване на мамите!

Благодаря ви, момичета, за стиснатите палци за моето утрешно секцио, уж бях спокойна до днес следобед, но... не съм желязна, вече усещам какво треперене ме чака утре, а и не знам, дали ще заспя днес изобщо... newsm78

Копнежче - присъединявам се към благодарностите за това, как се грижиш за форума, браво!!! Hug

Катинче, Мама Це, снимките са супер! Толкова щастливи изглеждате всички!  bouquet

(май вече е време и аз да разбера как се качват снимки newsm78)

На всички, които вече са родили - здраве и късмет, а тези, на които предстои - леко и безпроблемно раждане!

# 567
  • София
Ехааа! Толкова ми става драго! Появили са се много бебчета! Да са ви живи и здрави, сладки и добрички! И да се обичкате много!   bouquet
(и аз ще се извиня - и без това съм станала толквоа разсеяна и ще взема да пропусна някой, затова не изброявам имена, но с голям ентусиазъм изчетох всички хубави новини!!!)

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!

Виждам, че ще си имаме и адашка - Даная! (нали и нашата хлапачка мислиме да я кръщаваме така:))
А като ви чета как чистите и готвите - леле! Мене ако не е майка ми да ми помага от известно време с готвенето - все гладни ще си ходим! А толкова обичам да готвя, но кръста ми е много против стоенето права, та дори седенето едвам го понасям! Ама ще си търпя!
Днеска ми записаха дата за секцио - 20-ти януари! Ние с Валкирия май си разменихме датите, защото до скоро ме гласяха за около 15-ти. Но д-р Богословова се смили над мен и ми записа дата съвсем до термина ми, който е на 21-ви. Става въпрос за Вита, но като гледам май съм последна на опашката сега за там! Пък и знам ли бебка какво ще реши - може други планове да има за излизане  Grinning
Тя Сънрайз е писала, че се видяхме, но и аз да си кажа! Много ми беше приятно и тя беше много лъчезарна! И ми донесе две книжки за Чи Гун, които са много интересни!

Копнеж - аз си получих съобщението за бебешкия албум! Мерси!

# 568
  • София
Честито на всички нови мами! Да са живи и здрави бебчовците.Много щастие и късмет. На майчетата бързо възстановяване

Копнежче   аз не съм получила паролата за албумчето може ли да я пратиш?

На мен вече ми писна да чакам, а има време още до термин и нямам търпение да си гушна бебчето. Вече ми е супер тежко кръста непрекъснато ме боли явно корема тежи доста.Чета ви редовно обаче такава апатия ме е обхванала,че думи нямам и не ми се пише. То всъщност нищо не ми се прави вече.

# 569
Нелито на 13ти съм на лекар и аз. Вероятно ще се засечем с тебе. Grinning
А Сънрайз би трябвало да я изпишат на 16-ти, или бъркам? newsm78

Katinche и аз си го помислих, но не исках да те притеснявам. Има време ще се запознаем, ние сме почти съседи. Hug

Това ви го бях писала някога, сега го повтарям, понеже касае тези, които предстои да се родят следващата и по-следващата седмица.

Знаете ли, че според древните келти, децата заченати в началото на май месец, са се считали за деца на бога, или на слънцето. Тогава се е падал техния пролетен празник на плодородието "Белтейн" и когато се зачене дете през нощта на празника, се считало, че мъжът и жената стават израз на богът и богинята. Така че спокойно можем да твърдим, че бъдещите ни деца, са едни малки слънчица.   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт