Много мина, мъничко остана през ЯНУАРИ аз да стана мама! - 30

• 28 322
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Честито на всички новодошли бебечета! Да са живи, здрави и жизнени!
Честито и на именниците и всички рожденници, които без да искам изпуснах!
Нещо съм крива и не ме се пише. Наваксвам безсънните нощи с целодневно спане, вкъщи още е паднала бомба, живея в постоянен ужас, че бебчето ще ме завари така и въпреки това нищо не правя.
Катинче, Мамо Це много хубави снимки на страхотни бебета и щастливи майки!
Стискам палци на Симба!
_valkiria_ моят термин се води сега на 15 ако и на бебечето са му такива изчисленията ще се видим.

# 571
Привет момичета и честито на всички нови мами!Да са ви живи и здрави бебоците! Hug

Аз още не съм родила и съм на ръба на нервна криза. Sick При положенив, че съм раждала с една и две седмици преди термин, това преносване ме оставя без нерви. Tired Имам дата да ме индуцитрат на 14-ти и сега съм се  настроила да раждам тогава, защото явно преди това няма да е. Rolling Eyes

Има ли и други мами от началото на януари, които все още чакат или само аз си бременея по една година. Crazy Много цунки и успех на всички! Heart Eyes

# 572
Всеки ден страхотни поводи за радост Party

Честит Георги на Петето1981 и Георги на Минана!!!
Честита Александра на анастасия_ак!!!
Честит Димитър на Мануела!!!

Дано всички бебчета са здравички, добре да хапват и да радват родителите си (а и бабите и дядовците:))!!! На мамите пожелавам мн бързо възстановяване!  Hug

Симба, успех утре!  Hug Hug Hug

Копнеж, мерси за албумчето, супер си!   bouquet Аз влязох и даже се умилявах на страхотните снимки, но не се ориентирах кой е на тях newsm78

Еола, ето един линк относно слинг след цезарово:
http://www.thebabywearer.com/index.php?page=CSBW
Според тях е напълно възможно, но е важно какъв точно слинг ползваш. Аз съм носила и 3-годишна госпожица в слинг, никаква тежест не усетих, но беше специално за по-големи деца. Моят е за новородено, с мн еластичен и мек плат, пада и на двете рамена.

Тук е зверски студ (-15С) и довечера се очакват 15 см сняг Shocked Вече към 10 си имаме. Нали лекарката и болницата са ми в друг град, дано изчистят магистралата до утре сутринта, та да ида на преглед... А за болницата дано не се наложи Praynig Мдаа, мразя зимата  #2gunfire Е, сигурно трябва да си мълча пред канадските мами.
ХолиHug Аз обратно, се опитвам да забавя процеса... дано тая седмица те изненада човечето Peace

# 573
Еола, извинявай, ако английският те спира, ще ти я преведа и без това лежа по цял ден Peace

# 574
Честито на всички родили  Hug HugПрегръщам ви

# 575
Мануела, честит син Димитър! Да сте живи и здрави и да се гушкате щастливи !
Мяу , МНОГО БЛАГОДАРЯ за инфото !
На мамите ,които утре са се запътили към родилното - МНОГО КУРАЖ И КЪСМЕТ !
Лека вечер и спокойни сънища на всички !

# 576
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА МАНУЕЛА И АНАСТАСИЯ!!! ДА ПАПКАТ, СПИНКАТ И РАСТАТ ДЕЧИЦАТА!!! НА МАМИТЕ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И СКОРО ДА СИ БЪДАТ ВКЪЩИ!!!    bouquet

Симба, успех утре!   Hug

Успех на всички, тръгнали да раждат!  Heart Eyes

За Вита - и аз щях да раждам там, но се оказа, че моята докторка е в болнични до 24-ти  Sad. А вече май е късно за друг лекар  newsm78. Иначе се бяхме почти навили, защото ни е близо, а и обстановката не е без значение  Peace.

Поздрави от мен, тати, двете каки и бебо!   bouquet

# 577
Благодаря на всички, които се включиха с инфо по повод слинга и специално на dale4na Hug Оправям се с английския Peace Значи сега остава да си избера модел!
Valkiria, супер много ме изкефи това за келтите и децата заченати в началото на май Crazy Аз също винаги съм си мислила, че денят на зачеване е даже по-важен от самия ден на раждане! Сега ще потърся повече информация за този техен празник.
Wicky, ако всичко върви по план с теб ще се засечем във Вита около 20ти Peace

# 578
  • София
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ БЕБЕТА И ТЕХНИТЕ ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ,ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И СЕМЕЕН УЮТ!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!

При мен няма нищо интересно,чакам си датата и треперя като листче предстартово...

# 579
ela79, как сте вие? Simple Smile

dale4na, под снимките има инфо Wink

HOLY, радвам се, че писа! Мислех те от известно време.  Hug

# 580
  • София
eola - супер! Ще се радвам да се видиме Wink

Valkiria - мен ми звучи много приказна и красива тази история за келтите!

За слинга - имате ли представа дали е проблем за кръста? Защото аз много съм се навила да ползвам слинг - звучи ми много практично и удобно, но се притеснявам с моя чувствителен кръст - как ще го понесе...
И като добавим и секциото става още по-любопитно?

Все забравям да ви питам - има ли мами, които са близко до парка Гео Милев? Може по-нататък да си правиме компания в разходките Wink

# 581
wicky, аз точно това питах за слинга от гледна точка на секциото - дали ще натоварва корема /там, където е операцията/ и кръста и от това, което ми отговориха момичетата и което изчетох оставам с впечатление, че е щадящ, защото разпределя равномерно тежестта, така че явно няма проблем.

# 582
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА МАНУЕЛА!!! НЕКА ДИМИТЪР ДА БЪДЕ МНОГО ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ!!!
 Това е много хубава новина! Еее, Мануела, браво! Успя да ги убедиш в болницата, че е време да се захващат за работа и да ти помагат с раждането!

HOLY, 14-ти е прекрасна дата!!  Heart Eyes

Тарталета -  Heart Eyes

Знаете ли, че според древните келти, децата заченати в началото на май месец, са се считали за деца на бога, или на слънцето. Тогава се е падал техния пролетен празник на плодородието "Белтейн" и когато се зачене дете през нощта на празника, се считало, че мъжът и жената стават израз на богът и богинята. Така че спокойно можем да твърдим, че бъдещите ни деца, са едни малки слънчица.   Nature Sunny  
 Това е много интересно! И аз вярвам, че денят на зачеването е от голямо значение.  Peace  

Валкирия, да. Ако устискам до 11-ти, значи после би трябвало да ме изпишат някъде на 15 или 16 януари, стига всичко да е наред... И какво стана?! Ти с Уики си разменихте датите, а!?  Party
Абе, имаме шансове да се засечем във Вита!  То и Нели като дойде да ражда, тамън ще сме си цяла компания...  Hug

Спокойна вечер на всички!  wavey

# 583
Честит син Мануела! Дано раждането е минало безпроблемно и бързо! Hug
lenny_pld, честита титла "баба" HugДа бъдете добра и да не глезите Димитър много Wink

# 584
Честито на всички нови майчета!!!
Да са живи и здрави и бебенцата, и техните родители и близки! Бъдете щастливи!

bouquet

Леко раждане на всички, които (като мен) още чакат бебчетата!

Копнеж, много благодарности за паролата и за времето, което отделяш за темата!  Hug
Благодаря и на всички други момичета, които през тези девет месеца се грижеха да имаме къде да се събираме на раздумка!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт