113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 838
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Juturna я разконспирираха веднага.  Flutter Честито и лека!  Hug Много се радвам!  Heart Eyes
Още малко напън, дами, че да оправдаем заглавието.  Grinning Признавайте си още кой издърпа късмета с бебето по празниците.  Mr. Green

# 166
Фюю и Juturna излезе на светло  Heart Eyes . От кога ми тежи на съвестта как грозно я издадох тогава  Embarassed . Много сме, силни сме, чакаме още попълнения  Party .

# 167
Честито на Juturna! Да видим кой ще е следващия признал си.

# 168
  • usa
малиииий, то наистина ще се окаже заразна тази работа с бременностите Thinking! да `зема да бягам преди да съм прихванала и аз!

честито, Juturna! лека и безпроблемна да е!

# 169
Честито на Juturna! Да видим кой ще е следващия признал си.

Според моето проучване  Blush , за сега няма други. Аз до тук не съм изненадана, за всички ви знаех, предвидени сте в заглавието  Joy . Ако има други бързо да си казват  Laughing. За сега за тази година чакаме 6 бебета, от които 4 в рамките на 3 месеца  Grinning, а ние с Juturna ще се надпреварваме  hahaha . Пък Мики се вайкаше, че сама сме я оставили  hahaha .

# 170
Клер, аз до 5 ги докарвам.  newsm78 Коя пропускам?  Rolling Eyes
Вики, Мики, Клер, Джут, Титина

# 171
Клер, аз до 5 ги докарвам.  newsm78 Коя пропускам?  Rolling Eyes
Вики, Мики, Клер, Джут, Титина

Муцунка, която може и да е родила вече.

# 172
Juturna, аз веднага те разконспирирах, ама напоследък се старая да си държа устата затворена.  Честито, лека и безпроблемна!!!

Това с личния пример не означава, че родителите правят от децата си свои копия. Много фактори, сами и в комбинации, играят роля в развитието на човека. Родителският пример, гените, средата, храненето са само някои от тях. Изследванията стабилно сочат, че в домове, където има книги и родителите редовно четат, децата се справят по-добре академично.  Което не значи, че ако си заредите една лавица и всяка вечер държите книга в скута 1/2 час, детето ви ще стане читател.

# 173
 Моя кошмар беше Палечко,  великанът отрязал главите на 7-те си дъщери...бърррр, умирах от страх. Фаворита ми е Пипи-занех я на изуст и много исках да приличам на нея.
Моя синковец обича Спондж Боб, смятам всички знаете как се чувствам.

# 174
При мен кошмара беяе едно филмче за Василиса Прекрасна ( от тези дето се прожектираха на стена). Хем ме беше страх, хем се натисках да го гледам.

# 175
Мен не ме е било страх от детски приказки. Най обичах Карлсон, заради сцените на домашен уют, който на мен ми е липсвал.

Нашите никога не са контролирали какво чета. Бях напипала една книга за бремеността и умрях от ужас при описанието на амниоцентеза. Толкова се уплаших, че се крих в един ъгъл и трудно заспах и дълго време разказвах, че няма да имам деца.  ooooh!

# 176
Oт приказки не помня да ме е било страх, но понеже бях доста сериозно дете, баща ми реши, че може да ме води на кино за възрастни. На 6 г (току-що се бях научила да чета) гледах Уилоу - на кино пълно с големи хора, голям екран, субтитри, изобщо голямо изживяване за мен. После обаче дълго време сънувах кошмари с първата сцена и майка ми наложи вето на възрастните филми. С две ръце съм за ейдж рейтингс, да знаете  Laughing

Мерси за пожеланията  Hug

# 177
Ауу и мен ме водиха на Уилоу и аз много се наплаших  Shocked .
Леле ама какъв е тоя студ дето идва? Умряхме от студ тази зима тук, такова чудо не е било до сега.

# 178
Ютурна честито!!!! Много, много лека и хубава да ти е!

Аз извадих парата от баницата и после лека-полека ядейки парче след парче, стигнах до бебешкия късмет. То така както бяхме само тримата, който и да го беше извадил все в семейството оставаше Mr. Green

Клер, не се оплаквай - от Коледа насам е -20-25Ц, "качвайки" се до -12Ц на обяд.

# 179
хайдеее, честито и на джу  Hug, на който му е ред да се реди на опашката, аз съм пас тази/другата година Simple Smile

клер, искаш да се оплачеш от студ май  Laughing, а нас- полярниците питаш ли ни....

Общи условия

Активация на акаунт