113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 951
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Мъжа ми попада на безумни имена  в работата си.Онзи ден срещнал жена с името "Kasualty "  като "casualty"  но със К незнайно защо Shocked .Той я попитал защо е кръстена така,тя смрънкала че не говори с майка си от години и няма идея.Черничките си кръщават децата с ужасни имена,направо за подигравка си взимат бебетата ми се струва.

Снощи сънувах че раждам в колата ,ужасно чувство,бебето излезна,мъжа ми го издърпа  и бебата изглеждаше странно и веднага  започна да говори...гладна съм ,студено ми е...Егати странния сън! Tired

# 496
аз имах една клиентка, която се казваше CJ (as in 'си джей') - това и е пълното първо име, несъкратено от нищо.

Представете си следния телефонен разговор с къстъмър сървис
- what's your name?
- CJ
- yes, but whats your full name
- its CJ, thats my full name

и се започват любопитни въпроси  и обяснения в поне от половината случаи.

# 497
Здравейте мили бъдещи американски мами. Минавам да се запиша и тук, че Кюбит се умори да ме кани да се присъединя към Американската дружинка. Пиша в Чужбински мами, а то имало и отделна тема за Сащ.

Очаквам близнаци през март- две момиченца и сме много щастливи с мъжо.
Някоя мама от ЛА?

Сега излизаме на парк, ще пиша пак.

Приятен уикенд на всички. Hug

# 498
Добре дошла Рената, тук сме доста кореми. Рекорд подобряваме  Laughing . Сега с твоите 2 дами мисля, че сме готови за Гинес. За сега сметката показва 10 бебета  за 2010 година. Едното се появи преди няколко дена, чакаме още 9 броя- да са ни живи и здрави  Heart Eyes .

# 499
  • Boston, MA
Еха, наистина трошите рекорди, браво!

Добре дошли на новите!

Шанел и аз познавах, филипинка, сега се сещам, че повечето филипинки, които знаех в Катар, бяха с такива "цветни" имена.

# 500
Добре дошла, Рената! Леки последни месеци и после здрави бебета!

аз имах една клиентка, която се казваше CJ (as in 'си джей') - това и е пълното първо име, несъкратено от нищо.

Срещала съм една (бяла) която пък се казваше BJ - още по-смешно  Wink Неудобно ми беше обаче да я попитам съкращение ли е от нещо... Мъжа й сигурно я спуква от майтап, хихи.

# 501
  • USA
Рени, радвам се да те видя тук!  Hug Не само съм в ЛА, но и след няколко дена ще съм ти на бейби шауър.  Joy

Биз, аз съм на същото дередже. Много кашлям, бях на лекар и ми казаха грип е, т.е. продължавай да си кашляш, ще ти мине  Rolling Eyes. Блъскам се със всякакви противокашлящи, но почти без успех. Засега като че ли сиропа и инхалатора на детето най ми помагат  Mr. Green.

За имената, много ми е смешно като в старанието си да са изчанчени лепнат някое славянско име. В университета имаше една черна Наташа, с прякор Таша Wink. Бившата ми шефка индонезийка си беше кръстила детето Лариса и си мислеше, че това е много рядко и екзотично име.

# 502
За имената, много ми е смешно като в старанието си да са изчанчени лепнат някое славянско име. В университета имаше една черна Наташа, с прякор Таша Wink. Бившата ми шефка индонезийка си беше кръстила детето Лариса и си мислеше, че това е много рядко и екзотично име.

Славянските не са от изчанченост, а от екзотика. Таша обаче си е прякор за Наташа, какво странно има. По-странното е как на президентската щерка Наташа й викат Саша...

# 503
Hmmm, аз познавам бяло-рижа Шанел  Grinning
Ето и списък на популярните имена за 2009, да сме актуални все пак, като затормозим бъдещите майки с идеи  Mr. Green
http://www.parenting.com/article/Pregnancy/Baby-Names/Best-Baby-Names-2009
Гласувам за Wmffre и Eithne, както и да се произнасят тези чудеса Simple Smile Упс, и Lorelei е много яко, дори далеч от Рейн... сега се сещам, че и Изабел и Джилиан ми бяха на списъка, отхвърлени като титулярното Ния и Джулия, ех!

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 02:21 от Agent Provocateur

# 504
  • USA
На едно детско тържество в бг консулство се оказа, че половината от момиченцата се казват Изабел Simple Smile. Аз също харесвам името, явно е доста популярно след българската общност.

# 505
Наташа не е само руско име вече, глобализацията не е от онзи ден. Наташи от цял свят познавам, също така и Яни. Във Фейсбук даже има група на Яните, откъде ли няма Яни...

За откачени считам September и Calamity.

# 506
Сите сме Софии. Wink Включително и дъщеря ми. Laughing

# 507
  • USA
То и аз имам азиатче и французойче кръстени на мен, но името ми си е българско. За мен Kasualty засега води класацията.
София май е доста напред в класациите на американските бебета.

# 508
Ето дъ хотест бейби нейм трендс за 2010:)

http://www.ohdeedoh.com/ohdeedoh/blogging/hottest-baby-name-trends-of-2010-104983

Рената, добре дошла и лек финал!

# 509
Много са полезни тези класации. Помагат ми да реша как със сигурност да НЕ си кръстя детето  Laughing . За сега фаворит ми е Гъс от най-популярните (наскоро го бистрихме в една друга тема, наред със Скот и Кърт) , но смятам за по- интересно да го изпиша със "З" накрая. Алтернативните спелинги също били на мода, смятам да се възползвам.

Агент, това Лорелей, или както там се произнася е супер, ултра модерно в момента...чета едни американски форуми и се дивя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт