113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Как превеждате следния израз:  The thing of it is.

За мен е нещо от сорта :  Нещата стоят така че...  подобно е на "the thing is...."

# 571
Ван...браво на Петенце,щом и вече си спите сладко през ноща значи да не ви мислим Wink

# 572

Moже да се ползва като начало на обяснение. Нищо не означава ,може да го изпуснеш при построяване на изречението и то няма да загуби смисъл.

# 573

Moже да се ползва като начало на обяснение. Нищо не означава ,може да го изпуснеш при построяване на изречението и то няма да загуби смисъл.

Мъжът ми спи и не можах него да питам, но много ми стана интересно и на мен. Гугъл това намери:
http://askville.amazon.com/thing/DiscussionBoard.do?requestId=4140810&page=1

# 574
Тук един го използва като самостоятелно изречение и то в края на изложението.

# 575
Биз, то накрая при напъните не боли, боли докато се получава разкритието. Поне при мен така беше.
Тюх, знаех си че съм се прекарала.  Grinning Ама те казваха,"стой си, стой си в къщи, рано ти е". И както ми беше рано, пристигнах с 8 см в болницата. Ама после поспах 1 час, докато станат 10 и така родих.  Simple Smile

Вики, точно това чувам, че кашлицата по 2-3 седмици откарва, хич не ми е радостно от това, ама да сме здрави, ще издържим. Дано Елла да е добре.

Тук един го използва като самостоятелно изречение и то в края на изложението.
Това много ме разсмя  Laughing

# 576

в такъв смисъл, това ми е мисълта, факти4ески...

# 577
Здравейте Всички,
Най- накрая и аз се престраших да се представя. И аз съм от тайничко четящите Embarassed е поне до сега.
Семейна съм, със син на 4 годинки и не съм бременна. Ние ме от скоро в САЩ- 10 месеца, живеем в Калифорния.
Сина ми ходи на детска градина, а ние с мъжа ми се бориме с първите ни работи и недоволстваме, но се надяваме да е само в началото .

Вики- страхотна е стаята.

Муцунка- честито бебче, много да ви радва.

# 578
Добре дошла Нурафо!
Бърза и лека адаптация и много позитивизъм ви желая! Надявам се недоволството ви да се уталожи с времето
Мацки къде сте днес няма раздвижване newsm78
Я кажете отхрачващ сироп как е на английски?

# 579
Миме, експекторант (сиропа)?  Говори с лекар най-добре. Зависи от кашлицата.

Аз искам да питам дали някой има Scooba , от тези роботи, които мият подове?  Харесва ли ви как работят?  На плочки? Дървен под?  Ревютата са добри, но имам котки и искам да знам колко добре наистина метат преди да измият. 

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 16:37 от Pixie

# 580
  • САЩ
Добро утро дами! Нямам нищо за споделяне, освен че пия кафе и закусвам меденка "Любимка"  Mr. Green Не бях яла такава от години и наскоро поръчвах разни неща от Малинчо та викам я да метна и 3-4 меденки. Днес отварям една и тръпна в очакване да видя колко шоколад ще има, ще стига ли до половината поне, и о чудо! цялата е с шоколад  Grinning Ех, какво хубаво начало на деня  Grinning

# 581
Хитрушкеее направо ме разби с тази меденка любимка, събирам си лигите в легенче,а корема ми къркори като софийската филхармония  Laughing .

Нуфаро, добре дошла. Сигурно ви е тежко, но поне сте на хубаво място. Дано нещата тръгнат на добре скоро, икономиката се оправя, вие сте хванали най-тежкия момент  Hug .

# 582
Пикси мерси, ами то мойто не е точно кашлица сутрин като се събудя съм като задръстена и не мога да отхрача пия чай и после съм ок, но май е по-добре да ида на лекар Thinking

# 583
  • САЩ
Ох извинявам се на бременните, ама така се изкефих че исках да кажа на някой. На работа и да се похваля никой няма да ме разбере. Ама хайде ще си замълча какви други вкусотии поръчах също, че то бая се улях. Май бях гладна като поръчвах...  Mr. Green

# 584
Миме, пробвай Mucinex DM, прави секретите по- те4ни и помага да се изхвърлят. Без рецепта е.

нуфаро, добре дошла! Изисква година-две докато се аклиматизира 4овек, ще свикнете! А след първата работа, става по-лесно Simple Smile

Меденка Любимка, Хитруша, нямаш сърце Laughing

Общи условия

Активация на акаунт