113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Ne e li  third tonsil?

# 196
Ето ги на картинката.
https://www.mypediatricassociates.com/pa/tons.gif
Adenoid мисля, че е това, на което ние казваме 'трета сливица'.

# 197
Imah predvid, che ako kaje taka, shte im stane iasno na leakarite.... ne che osporvam.

# 198
  • Чикаго / София
Juturna, честито момиче! Лека и безпроблемна и на теб!  

Браво на вас, ще преизпълните плана за няколко месеца.  Laughing

Tandoori, освен леко да се подготвяш психически, друго не знам! Grinning

Бенс, защо -периода продължава дъъъълго. Въоражи се с търпение и мноооого отговори!

Честит Рожден Ден Аталанта! Много здраве и успехи!  bouquet

# 199
Честит Рожден ден на Атланта! Много здраве и сбъднати мечти!

# 200
Честит Рожден Ден  Аталанта!!!!Много здраве и късмет!!!

Juturna лека бременност!!!

# 201
 За много години и от мен . Една по-добра 2010 г за всички нас

Ако не бъркам, Аталанта има РД утре, по БГ време вече е рожденик. Жива и здрава, Аталанта!

М да не грешиш - има . ЧРД Аталанта - само здраве и щастие да те преследва   bouquet

Мики си търсеше компания , а ...засега има 2 , да видим  Wink .Juturna честито - лека и безпроблемна бременност и прекрасно бебче на финала . Дано си оставила гаденето в 2009 г - ще мине  Hug

Ина ех че оригинален начин да поднесеш новината на семейството  Laughing . Радвам се за теб , лека и безпроблемна бременност и  един чифт "розови  гащи"  да се виснат на простора в края на лятото  Hug

Тандури  Laughing много студено ей , недей така , поне в мазето ...смили се над човека  Laughing И аз уж съм "дан" с този вид дейности ...

Иначе леля ще ставам и аз по същото време с новите бременни мами тук - брат ми и приятелката му чакат бебе в края на юли .

Не знам на кой колко му е студено , но тук утре сутринта го дават -2 Ф .  ooooh!

# 202
  • Boston, MA
Джу, много се радвам, честито! И на теб да ти е леко и приятно!

Браво, много хубаво с толкова бебета!

Честито, Аталанта, да си здрава, весела!

...Adenoid мисля, че е това, на което ние казваме 'трета сливица'.

Да, аdenoid е.

# 203
Честит рожден ден на Аталанта! Всичкото зло да ви забрави семейно и да се наслаждавате на една изпълнена с положителни емоции 2010!

# 204
За много години и от мен, момичета!
Честито и на Juturna! Лека и безпроблемна бременност до края!
Колкото до повръщането - на мен ми се "разказа играта" първите 3 месеца, когато бях бременна. Но после това отшумява и се забравя.
На мен от "виртуалната" баница, която братовчедка ми изпрати под формата на картичка за Коледа, ми се падна следния късмет: "Шефът ви ще получи просветление и ще ви даде повишение.", а от новогодишната баница(не виртуална вече)ми се падна мъдростта, каквото и да значи това.  Mr. Green
От тази същата "виртуална" баница бебето се падна на майка ми.  Wink

На Атланта - Честит Рожден Ден! Много здраве и късмет!

# 205
Честит рожден ден на Аталанта, здраве и любов. newsm59

# 206
Здравейте на всчки! Честита Нова Година! Нека домовете ви са изпълнени със здраве, щастие и усмивки!
Не се включвам в темите, но хич нямам време с малкото човече!  Grinning Опитвам се да ви чета от време на време.
Имам един въпрос - търсих из форума тема за издаването на документи на дете (Български паспорт, декларация за извеждане от страната и т.н), но не успях да намеря. Моля ако е обсъждана тази тема да ми дадете линк. Ще съм мноооого благодарна.
Живот и здраве с малкия ще се прибираме до България  началото на май, а таткото ще дойде септември. Та въпроса ми е - кое е по- добър вариант - да се опитаме от тук да му извадим паспорт или в българия с пълномощно от бащата? Говорих с Бг посолството и от там ми казаха, че като американски гражданин малкия не може да стои по-дълго от 3 месеца в България... Та сега се ровя и търся инфо кое е най- добро като вариант.
Благодаря предварително!

# 207
 newsm68 newsm44 newsm68 yahoooo, Честито Джу!!! Лека и безпроблемна!!!

Ама много готско така, валеж от бебковци...искам още хайде стига се спотайвали.

Муцунка ще ни изненада май  Praynig дано всичко е ОК.

За повръщането: аз втория път отървах кожата без тези екстри, но с госпожицата откачих. Ще мине момичета, всичко е временно (около 9 месеца)  Hug и после забравяш всичко на секундата   bouquet

# 208
Еххх не отървахме антибиотика  и ние,днес за 1ви път Елла вкуси тази отрова  Sad.Такова кашляне му удари това дете,ужасно е !И ние като миз у-щето го  пропускаме ,тя е съкрушена....

Ютурна..честито,страхотна новина  Grinning ,значи ти си доста напреднала,кога ви е термина девойки че като гледам някои се обадихте доста късно.

Наистина страхотен бебешки бум и аз не го очаквах.Биз тебе те чакам сега,нали знаеш наборите... Wink

Аз със сигурност бременея за последно,стигат ми 2 със сигурност,пък и тази бременност трудно я избутвам нещо и е мъъъъкааа,от няколко дни сърцето ми наистина работи за 2ма,такива туптежи такова чудо,спира ми дъха от това...знам че е нормално но е неприятно и се панирам на моменти. Tired

Оххх стига съм писала че от неспане нещо само негативности ми идват на ум! Confused

# 209
Venera26  след като малкия е роден тук , не знам дали може от тук да му се издаде Бг паспорт . Той няма Бг акт за раждане , няма ЕГН ... за да се извади акт за раждане в Бг  е необходимо американския да се завери и да се сложи апостил . След това като се приберете отиваш в общината и там подаваш за Бг акт за раждане и след това вече ще може да му издадете паспорт.

Поне това са лични мои разсъждения , не съм се прибирала още с малкия , но комшиите Да . Те се прибраха с американския паспорт , и там вече постъпиха както написах .
 За пълномощно - аз лично написах свободен текст на английски и отидохме със съпруга ми до банката за да ни сложиха печат .Това беше 2005 г .

Общи условия

Активация на акаунт