113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 944
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
историята помни една Нова Година, за която бяхме купили 500 бири плюс твърдо. Никой не се беше насвинил, държа да подчертая.

вече знам, с кого ми се празнува Mr. Green

честит имен ден на празнуващите!
  Peace И НИЕ С мЪЖА ОбИчАмЕ КОмПАНИИТЕ аз вече не ставам за пияч ама едно време бях Blush  та може да сформираме една парти компания Wine Glass Drunk като дете израсло в семейство където мама не пие но татко всяка вечер по някоя и друга чашка винце или ракийка не виждам нищо лошо в това, крайните мерки никога не водят до нищо добро Stop

# 301
Честито на всички именици!

У нас не се е пиело никога, но алкохол имаше. Сега си пийваме вкъщи вечер, но не всяка.

С тия бебета и мен ме замислихте, нали съм в таргет групата и възрастта на повечето бременни..  Mr. Green

Имам питане - как стои въпроса с отварянето на фирма в Щатите?

Ами хайде де, какво се "услушваш" за бебе?  Wink
Пепка не трябва сама да бута количката след няколко месеца.  Grinning

# 302
Поголовното пиене не е само в България. Преди няколко месеца в Берлин почина 7 годишно (седем!) момче с 4 промила алкохол в кръвта - изпило е една бутилка водка се оказа... Родители, среда и т.н. Няма нужда от подробности.  Tired
Крайно отрицателно ми е мнението към консумиращите с "лабава мярка". По-крайно отколкото би трябвало. Приятелства съм прекъсвала.  Rolling Eyes Не виждам нищо лошо в питие или две. Наслада и наливане са различни неща.  Peace
Не консумирам (опитвала съм, разбира се), неграмотна не съм била никога и аз като Янажар.  Mr. Green Мъжът ми също не пие, никога не е пил, дори и бира. По негово желание, т.е. вкус, не съм аз причината.  Sunglasses Всъщност, той даже тирамису с алкохол не харесва.  Whistling
Нямаме алкохол в къщи и не купуваме дори и за гости, приятелите ни знаят и не е проблем, понякога си носят бира или каквото им е на сърце.
Майка ми не пие, никога не е пила, баща ми - нормално е консумирал, лятото предимно бира, зимата чаша-две вино с вечерята, понякога и домашна ракия в компания. Никога не е имало пиянски сцени и драми у дома. Алкохол имаше всякакъв (за гости), също като при повечето от вас не е бил заключен никога. Много се кефихме с брат ми да разглеждаме етикетите, особено на "вносните" и "корекомските" алкохоли, баща ми ни разказваше каквото знае, как се пие, с какво мезе или ястие и т.н.
Не смятам, че е грешно да се опитва преди 21 години. Но определено контрола, който си мислят, че имат, особено тук в САЩ, е илюзорен. В училищата обръщат прекалено много внимание на вредата от пушенето, но не и на тази от алкохола. Зомбиране за едното и едва ли не нито дума за другото. Анет е права, като всичко друго е и алкохола.
'айде стига съм философствала. Вече знам кои ме заплюха за това мнение.  Joy

# 303
Вие ме убихте с тези разсъждения...за алкохола не се бях замислила, малко ми иде в повече с подробностите.
Всяко дете ще научи ще е то алкохол независимо дали родителя пие или не пие и дали има в къщи алкохол. Тейст бъдс играят важна рола,някои хора не понасят вкуса на алкохола ,други умерено го понасят а трети обожават.

Ние си пием,аз не мога да дочакам деня да си пийвам чашката вино или биричка почти всяка вечер,повече от чашка ми е много и не ми е вкусно НО ако сме с компания или съм на бар си позволявам да се бъзна доста, на следващият ден ми е винаги зле и не ми се пие дълго време след подобно (общо взето подобни алкохолизирания ми се случват не повече от 1-2 пъти годишно). Но пък е фън да се отпуснеш по някога Simple Smile.
Мъж ми не е голям пияч ,обича си една твърда напитка във вид на коктейл може би веднъж седмично когато е почивка ,ако сме в компания може и още 1-2 да мушне но толкоз.
Аз лично съм си купонджийка и без алкохол ,има хора на които им е належащо да пийнат за да се отпуснат в компания, такива са ми най интересни защото все едно друг човек се появява. Laughing

# 304
Кюбит, у дома тирамисуто е и без кафе, защото и то мирише лошо  Simple Smile

Сестра ми сподели, 4е някаква професорка в университета казала, 4е ве4е дори не се препоръ4ва по малко алкохол за здраве, защото в резултат има пове4е алкохолици, отколко здрави от 4аша вино.

# 305
Алкохолът не в моето поле с интереси. По никакъв начин не ме вълнува  Joy . У нас не се е пиело на всекидневен принцип, само по празници. Винаги е имало много и разнообразен алкохол на достъпно място, но никога не е представлявал интерес за мен.
Имах тийнейджърски период, в който много се напивах, големи изпълнения съм имала  Embarassed, беше някъде в 10-ти клас, много бързо ми омръзна. От тогава изобщо не пия, всъщност никога не ми е харесвало. И аз не понасям дори сладкиши с алкохол, не ми харесва ароматът, както и на кафето. Дори бира не пия, как се наливат хората с тази гадост не знам. Приятно ми е да пия единствено Бейлис, близвам от шампанското на нова година, виното е приемливо за мен до някъде, но чак да ми е кеф  Naughty Thinking . Коктейли не обичам, веднага надушвам алкохола в тях и са ми  Sick . Алкохол в нас имаме, останал от партита и рожденни дни, ползвам го за кремове за торти понякога, народа се кефи, а и си разреждам хранителните боички с водка от време на време  hahaha .
Децата и алкохола  newsm78, малко ми е  далечно. Тукашната система е доста безумна по въпроса, аз на 21 отдавна бях приключила с алкохола, мойте чавета ако тепърва ще ми се напиват на 21 къде ще му излезе края.

# 306
Кюбит, у дома тирамисуто е и без кафе, защото и то мирише лошо  Simple Smile

Сейм хиър. Причината е, че горчи.  Mr. Green Слагам подсладено какао.  Whistling

Между другото, Клер ме понапи с 2 глътки бейлис миналото лято.  Joy Не бях опитвала никога. Харесва ми вкуса на амарето на мен.

# 307
... моята махала е даунтаун - точно до Navy Pier.
  Отивам да се пръсна от завист...
Току идвам от там, гледахме Аватар.

ЧИД на празнуващите!

# 308
Хахах, вярно я напих, това го бях забравила  Joy

# 309
 аз съм пияча в къщи. Мъж ми почти не пие и е капризен. Аз съм с по- широки вкусове. Почна ли вечер да готвя, почти винаги си сипвам и вино. Много ми е гот. И пуша и ми е хубаво.

тирамису много обичам, но ако ще е без кафе и алкохол вътре по-добре бисквитена тортичка да хапна Joy

# 310
Аз пийвам малко, некви коктейлчета да е, не много алкохолни... лиготя се, с една дума, но имам желание за маса, хахаа.
  Тирамису обичам. Топвам си го в много слабо кафе, за да добие мноого лек аромат. Точно това му харесвам.
По принцип не обичам сладкиши с ликьори, мразя и пияни вишни (бонбоните т'ва).

# 311
Я да се пльосна и аз в американската тема  Mr. Green

# 312

Между другото, Клер ме понапи с 2 глътки бейлис миналото лято.  Joy Не бях опитвала никога. Харесва ми вкуса на амарето на мен.

Една по една ще си признаете с помощта  на агентите ни пръснати из цялата страна. Laughing Неграмотнички благи.  Wink

# 313
  • USA
И аз съм от неграмотните Simple Smile. Обичам да пия вино или бира с вечерята, ягодови маргарити (ммм), ракия със салата зиме, джин с тоник лете,  Mr. Green етц. Никога не съм се напивала до безпаметност, знам си мярката. Не виждам нищо лошо в алкохола с мярка. Никога не ми е отказван алкохол вкъщи, но много ми е говорено за алкохолизма. И кафе обичам много. То на тирамисуто в кафето му чара. Simple Smile
Дидитка, добре дошла!

# 314
Я да се пльосна и аз в американската тема  Mr. Green

Време ти беше, заси4ам те от известно време в други теми  Laughing
Добре дошла!

Аз да се от4ета, няма да се местим за още 6м. Измъкнаха ни под носа, това което харесвахме, останалото не си заслужава. Катуна за сега оставя в Остинските хълмисти равнини Laughing

so what?, друго си е фанси бисквитена торта с маскарпоне и бишкоти Joy

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 05:59 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт