113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Не мога да повярвам ,че никога не ти се случвало да  бъдеш неграмотна

Ми не се е случвало.  newsm78 Съвсем сериозно.

# 286
Честит празник на всички именници и празнуващи!

По отношение на алкохола, израснала съм в семейство където алкохол е имало винаги. Баща ми и сега си пийва по една ракийка вечер, а бира много консумират лятото. Е аз я използвах вместо лак за коса, докато не усетиха изчезващите бутилки и причината за това. Нищо не ми е било забранено , вкл и алкохола, но така и не ми хареса това нещо. Не че нямам изцепки с алкохола, но така не се научих да пия ( а приятелите ми доста ме тренираха). И сега в къщи има много и разнообразен алкохол, и се надявам като имаме дете да не се налага да го държа под ключ.

Имах едно гадже- колекционираше вина и мога да кажа, че беше наистина много в час с вината. та покрай него посетих доста дегустации и си обогатих знанията за виното. Само като знания де, от към консумация си останах на същото ниво.

# 287
Не мога да повярвам ,че никога не ти се случвало да  бъдеш неграмотна

Ми не се е случвало.  newsm78 Съвсем сериозно.

Ами,браво на теб.

Аз пък имам един познат българин, същият който се гордее,че мъничето му е пробвало всякакъв алкохол на невърстната си възраст, дето иска да се връща в България, защото в Америка нямало с кой да си пие ракията, а в България можел да го прави във всеки гараж, пригоден за тази цел ooooh!.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 21:45 от цонка-офи-дочка

# 288
  • САЩ
Така виждам че повечето сте за баланса и не изпадате в крайности. Не съм значи съвсем ку-ку както се почувствах вчера като си изказах мнението по отношение на алкохола пред колежките. Първо ме погледнаха като алкохолик като казах че имаме алкохол в къщи и не е само за красота, а след това заключиха че видиш ли ние от Европата сме друга бира  Mr. Green
Странно ми стана че много от тях си разказваха пиянските истории от колежа, но като са се оженили и са си родили деца едва ли не са станали светци по отношение на пиенето.
А вчера записвах Алекс на гимнастика и гледам предлагат клас за образование по отношение на консумацията на алкохол. Чак пък толкова си викам...

# 289
Имам познат, който има проблеми с алкохола, жена му се разведе с него заради това, а родителите му носеха алкохол в същото време, за да докажат, 4е е измишльотина на снахата. Трябваше да се блъсне и по4ти умре, за да видят, 4е наистина има проблем. Rolling Eyes

# 290
  • Boston, MA
Ох бе Цонке, убиваш днес.  Grinning

Ние сме неграмотни, пием, винаги има в нас алкохол, но и бира  Mr. Green. Мъжът ми си къта българска Бургас-63, френска крушовица, арманяк и пастис, сингъл молт специални... ценители сме. За добро или лошо, компанията ни винаги е употребявала, с годините се кротнахме (и изфинихме донякъде  Grinning), ноооо историята помни една Нова Година, за която бяхме купили 500 бири плюс твърдо. Никой не се беше насвинил, държа да подчертая.

# 291
Бубс, сега кажи, 4е става на въпрос за големите български бирени бутилки и ще ви призная Simple Smile

# 292
Ох бе Цонке, убиваш днес.  Grinning

Е,що бе Бубс? Истината казвам Laughing.

# 293
  • Boston, MA
Язък, малки (330 мл).  Grinning Накрая и останаха, признавам. Бяхме за няколко дни в една вила тогава, и на първия ден още ни свърши... водата. Уиски има, те водата изпиха!  Laughing

Но в интерес на истината, сега по събиранията ни предимно вино се пие, и нещо по-така-интересно.

# 294
Аз пък мислех, че това е "отчетна."  Не знам какво е отчетна тогава....

да, от4етна си е по-държави, но тук всеки се от4ита на друго място.

----
ха-ха водата, зна4и сте грамотни пия4и Wink

# 295
Това с умалителните в българския език, които се ползват за всичко, много ме дразни. Всичко е салатка, биричка, ракийка, сладоледче, шалче, кученце... бррр

Аз идвам от семейство с много алкохолици, но почти не пия. Мъжът ми си сипва бира или винце вечер. Не смятам да се крия от децата, но сигурно ще обяснявам като му дойде времето.

# 296
Аууу, стига го дъвкали тоя алкохол, на циганче баница размахвате пред очите  hahaha

За "ние" след раждането имам различно мнение. Според мен на майката й трябва малко време да осъзнае факта, че бебето и тя вече не са едно цяло. Няма нищо срамно в това, да "акаме," "пикаме" и "ядеме" поне в началото. Нека не ги заплюваме майчетата още от сега, защото и те не знаят още как ще се чувстват след раждането и как ще им идва да се изказват.

# 297
Честито на всички именици!

У нас не се е пиело никога, но алкохол имаше. Сега си пийваме вкъщи вечер, но не всяка.

С тия бебета и мен ме замислихте, нали съм в таргет групата и възрастта на повечето бременни..  Mr. Green

Имам питане - как стои въпроса с отварянето на фирма в Щатите?

# 298
  • Boston, MA
Ако искаш ООД или изобщо някакво дружество - регистрираш (инкорпорираш) по законите на щата. ЕТ тук не се регистрира, т.е. направо започваш да действаш и после си плащаш данъците.

# 299
историята помни една Нова Година, за която бяхме купили 500 бири плюс твърдо. Никой не се беше насвинил, държа да подчертая.

вече знам, с кого ми се празнува Mr. Green

честит имен ден на празнуващите!

Общи условия

Активация на акаунт