113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Vanhorn, Изтрих старите съобщения и сега би трябвало да можеш да ми пишеш на лични.
А при нас името на дъщеря ми (Калина) си го избра мъжът ми - за мен беше без значение, стига детето да е живо и здраво.

# 466
Vanhorn, Изтрих старите съобщения и сега би трябвало да можеш да ми пишеш на лични.
А при нас името на дъщеря ми (Калина) си го избра мъжът ми - за мен беше без значение, стига детето да е живо и здраво.

# 467
Има промоция в Икеа на Малм Куийн бед фрейм за $99 и други неща, ако някой се интересува http://info.ikea-usa.com/sale/

# 468
Икеа се скъсаха от намаления. Освен обявените в сайта им, имат и на много други неща в магазините.
Миналата седмица купих легло на Ейдж, няма да му трябва за поне още 6 месеца, ама как да пропусна 50% офф Simple Smile

# 469
Вики, страхотна е стаята! Браво! Така ми се замайстори и на мен като я видях. Определено и ние ще си правим нещата сами, защото с мъжа ми сме големи строители - аквариум за рибките правихме, катерушка за котката, все нещо да се намираме на работа. А пък едно бебе е такова вдъхновение!

За имената не сме спорили все още, рано ни е. Но сме решили първите имена да са от тези които и на двата езика (български и английски) да съществуват, после фамилията разбира се е на таткото (американска) а за презиме ще им дадем фамилното име на моя род от България, за да се запази връзката  Grinning Както вече споменах, нашият клон на този род завършва с мен и аз като съм жена, фамилията умира с мен, така че исках нещо поне да съхраня чрез второто име. Така май има мир за всички.

Аз пък не съм противник на оръжието, стига да е добре обезопасено/заключено. Ние имаме полуавтоматичен пистолет Берета, който има желязна скоба прекарана така, че ако не се отключи, не може нито да се сложи пълнител вътре, нито да се дръпне спусъка. По един ключ имаме само аз и мъжа ми, така че дете няма как да се осакати. Не мисля че единствената цел на оръжието е самоотбрана обаче. Спортната стрелба например е ужасно забавна според мен, и засега това е главното приложение на беретата. Карала съм курс, знам как се ползва, и при нужда мога да се защитя, но предимно пистолета го водим на стрелбището за кеф. Ще кажете, няма нужда от собствен защото от там ти дават техен. Да, ама друго си е да си свикнал с един определен, да му знаеш физиката и т.н. - точността много се подобрява. Иначе всеки път да свиквам на нов... Ох стига толкова че стана дълго  Mr. Green В заключение - имат и non-violent приложения оръжията и могат да бъдат доста забавни!

# 470
Жива и здрава да е дъщеричката на Муцунка!

Привет и от мен на новите момичета!

Вики, много нежност видях.  Heart Eyes

Бенс, съчувствам най-искрено. При моето всеки отговор "защото.." бива последван от ново "защо". И пример от вчера - минавам покрай бензиностанция, оградена с конуси и без цени, промърморвам си "явно няма бензин", а от задната седалка се започва: "Защо няма бензин?", отговарям с "не знам", и пак "А защо не знаеш?".  Crazy

Пети, аз отдавна се тръшкам заради две седмици след кът офф-а, ма взе да ми минава, ще опитам с преговори, пък каквото стане.

За името не сме имали противоречия, дъщеря ни е Мария, аз го преложих, прие се без никакви забележки и коментари. Правих амниоцентеза и знаехме пола със сигурност, всички знаеха името доста преди да се роди, не съм крила решението си.

Днес ми е много съботно-неделно. Заради вчерашния сняг половинката днес не беше на работа, гледахме "Аватар" онлайн, качен някъде в нета, гледан по този начин просто се губи красотата на филма. А вече е време за пъзели и вечеря.

# 471
Бубс, вие ли имахте пропръти под наем?
Ако някой друг е ландлорд, може ли да ми пише на ЛС, имам въпрос Praynig
Мерси!

# 472
Ние нямаме оръжия никакви. Може би е разумно да си купя бухалка някаква, за да мога да се отбранявам, ако трябва.

Утре отиваме да ядем пица в Ню Хейвън, който, ако не знаете, се слави с невероятна пица, и да се помотаме в Икеа, където не съм стъпвала от две години. Като дете се радвам, нещо изтрещявам.   Crazy

# 473
Благодаря ви много за мненията за училищата. Това 2 за 1 във всяко училище ли е опшън, само в прайвит, само в пъблик?

Ние търсим прискуул за Ноли и в няколко от училищата казват, че искат да го слагат в групата на 2 годишните т.е. някъде до почти 4 годишна възраст (когато ще може да влезе в групата на 3 годишните) ще се образоват за неща като части на тялото, цветовете и прочие други подобни.  Rolling Eyes (за пояснение, Ноли е добре запознат с цветовете и частите на тялото още към днешна дата  Laughing)

От другата страна ни беше отговорено, че дори и да го сложат напред сега, като дойде време за училище, пак ще го върнат назад и нямало смисъл. Нямам зор да ходи чак толкова рано на училище, но не мога да си представя да учи цветове на четири годишна възраст, при положение, че вече ги знае.

# 474
Лени...тук при нас не дават след кът оффа, даже не съм се и бутала но съм почти 100% сигурна че Елла щеше да е точно на място си ако беше тръгнала по-рано .Та тя вече започна и да чете ,къси думички но все пак. Много има желане да учи,приема го като игра и много се пали. Сега където ходи ,всеки ден учат по буквичка...тя това го е минала и задминала и учителката го  вижда но това е положението.
Ако виждаш че Ноли ти е доста напреднал и можеш да го сложиш в по голямата група давай, пък какво ще става после ...да става. Sunglasses

Мерси момичета пак за комплиментите!  Heart Eyes
Като гледам на страницата брояча колко е навъртял само си представям колко хора ни четат тук всекидневно . Confused

# 475
Добре, че запомних на коя страница съм писала Simple Smile

Лени, аз недорзбрала писах. Мислех, че преброявате бебетата родени миналата година, а то битката била между 2007 и 2010.

Вики и аз да кажа, че ми харесва много стаята на бебето.

# 476
Момичета само да се похваля,че на 7 януари на бял свят се появи дъщеричката ни АДРИАНА,тежи близо 3 кг и е 51 см.
Родих нормално,без упойка,след първо секцио.Имам и малко шевове.
Ще гледам да пусна снимки.

# 477
Муцунка, честито!!!
Вики, наистина стаята е много мила.

Кажете ми лек за суха кашлица, различен от ходене на лекар, което ще стане във вторник. Днес вече и ментовият чай не ми помага.

# 478
мицунка, честита ви дъщеря! да е много здраво и спокойно бебе! как се чувства кака алекс? Simple Smile

вики, и аз бях там, и аз гледах  Grinning, много ми харесаха цветовете и изобщо стаята, светла е и излъчва спокойствие.
да ти кажа и аз не делегирам работа (за съжаление...), имам си свои критерии и обикновено не ми покриват стандартите, та предпочитам да си правя всичко сама, а не първо да си разваля настроението и после пак да свърша работата...

честито на празнувалите имен ден със закъснение Simple Smile

здравейте, на всички излезли от анонимност и завърнали се Simple Smile

биз, за вас или за детето? защо не пробвате на ирка хомеопатичното лекарство (реди се резен лук, мед и пак така, пие се сока, който се отлага)

раждах и двата пъти естествено, без индукции или  епидурална, ако раждам пак, дано имам този късмет.

при имената съпругът спечели двубоя за деница, аз исках да е емма, елла или ева (в този ред), но за дара бях категорична. за протокола и двамата дядовци са димитровци, та д-то е в тяхна чест.

за оръжието: съпругът проявява интерес и казва, че ако ни преместят в дулут ще си купи и ще ходи на лов, аз съм против лова :,) 

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 05:43 от stella_ars

# 479
За мен е за кашлицата, детскоградинските вируси яко ме морят тази зима, такъв сезон не съм имала до сега през възрастния си живот. Искам вече да се свършва, че ми писна. Забравих за лука с мед, утре ще пробвам.

Бенс забравих да кажа, че защо периодът е супер забавен, аз поне много му се радвам, но все пак разбира се прекарвам по-малко време с него и затова ми харесва. Ако беше по цял ден друга песен щях да пея сигурно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт