113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Вики, съборихме ти страницата  Simple Smile Честито на бебата-щастливка. Ела не искаше ли ремонт и в нейната  Laughing

Антон е плюшко, преди да си легне събира каквото си хареса и примъква в леглото - и на следващата вечер пак си ги търси, проверява си нещата. Спи с любимото одеало, две мечки, пеещо пате, въпросните две барбита, серия от пет детски книжки (не знам какво им е харесал, мисля, че защото са по-малък формат), и кубчета дървени ръбати, които аз махам тайно, и той пак си взима. Трябва да го снимам.

================================
Много съм разсеяна, честито бебе Адриана на Муцунка, да и е здрава, спокойна, да расте усмихната и весела!

# 451
Новия бисер е, 4е като направи #2, казва, 4е има плейдоу в гащите Simple Smile

Joy фенка съм му на ЕйДжей

Аз като никога не 4ела за раждане, нито имаща право на глас, как ще ми се родят децата ми, мисля, 4е е нещо много ли4но. Казала съм го и преди, всеки се познава, има определени разбирания и т.н., избира на4ина, с който би могъл да живее. А това е най-важното майката да е спокойна и щастлива, за да има и добър финал.
Сигурна съм, 4е с този бебевалеж, още много пъти ще се обсъди темата Wink

Напълно съм съгласна!

Clairette забелязвам, че една и съща я дъвчем всеки път когато някой спомене, че доктора е препоръчал секцио, а в поста си го написах на шега в комбинация с умалителните.

# 452
5 год от нашето обкръжение разбират съвсем не малко и абсолютно 549%  си им  е време за К+ допълнителни занимавки.Такова лентайстване е в К и без това,ох,млъквам че пак огън и жупел петъчно..Джена,при нас е както е писала Тандури.Може,но зависи от у-щето,някъде става по-лесно.
*
Имената избирахме 1:1,а 1то на ния и 2то на стефан,баща им останалите Grinning

# 453
Мерси девойки  Heart Eyes

Сама я правих стаята ама бавничко и с кеф , ми не знам защо съм такава но исках сама. Дан нали работи вечер  и Елла като си легне и аз с кеф си я правих,пък и за малко ексерсайз ми дойде добре да ви кажа. Почивах си пиех много вода ,не се оплаквам. Wink

Целият ми бединг е от БейбисРъс ,много е сладък,това за пампите дето виси е повече за декорация ,колко ще го ползвам ще видим.Сега ми е толкова кеф само си намирам причини да ходя в стаята  Laughing. Пък и с чувството че сама съм я измайсторила кефа става двоен.  Mr. Green

Ние за имената проблеми нямаме ,мъж ми е много лесен-аз за Елла го подхвърлих той се зачуди и на другият ден ми каза че много му харесва- сложихме за 2ри име името на майка му и той съвсем го хареса.Сега за това пак подхвърлих едно,той веднага го одобри ,2рото име подхвърлих и него го одобри....готови сме и с това.  Wink
 ....

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 03:49 от victoria

# 454
Клер, до скоро Ейдж говореше много малко, но от месец няма спира4ки, а как ги меша от рода на пут а млАко там Laughing. Аз мислех, 4е е достатъ4но да се занимавам с него, но свекърите бяха тук, сестра ми, от Джъмбори класа, разликата е огромна, като запо4на да общува с пове4е хора.

Ние също сме си стиснали ръцете на имена за моми4е много отдавна, не сме допускали, 4е ще е мом4е Laughing Аз от сега съм запо4нала обработка в слу4ай на второ мом4е, за да не губя пак, 4е никак не оби4ам Mr. Green
Абе то и ние договаряхме, ама някои неща се забравят Wink

Ейдж спи със 100 неща, аз мислех, 4е плюшените игра4ки са за бебета, а той голяма любов към тях, 4е и нови купуваме ...абе да не са музикални другото се издържа Laughing

# 455
[В юлската отчетна има още една американска мама, ще я вербувам да дойде в темата.][/quote] Здравейте момичета, не знам дали наистина става въпрос за мен, но така или иначе ще съм доволна да съм сред вас. Аз ви чета от време на време, но не съм от най-активните в писането. И моята дъщеря е родена юли 2007, инвитро, и по стечение на обстоятелствата (докторите обявиха че не съм бременна и оттам се объркаха термини, дати...) се роди в БГ през юли вместо предвидения септември! Имам и голям син - на 18.

# 456
Хахах Бенс ..АДж е супер сладур.А аз все да те питам ,той нали каза че е почнал със Why ? ,за какво точно го ползва.Елла например никога не мина във фазата на ,защо това е така и защо онова е онака  ами  нейното Why?  го ползва като "Елла хайде да излизаме" -Защо?,Елла  донеси ми еди кое си -Защо?,Елла сложи си тази блуза-Защо? ...цял ден каквото и да кажа е - Защо?  Laughing

Забравих да кажа "Здравейте" на новите мами  Hug

# 457
5 поименно потребителки, 11 скрити и 2 гости преглеждат темата Crazy
Такова активити не е имало тук от 2007 г Laughing

Албена, добре дошла!

# 458
Албена, имах друга дама предвид, но и ти си ни добре дошла   bouquet .

# 459
Вики аз помня "Защо" периода на Гери само, че тя казваше "Нащо". Всеки път я поправях, а тя "А, защо нащо".

Това ме подсеща за един неин въпрос: "Как се казват Грасхопърс на български мамо...подскачалници нали"  Laughing

# 460
  • USA
Албена, много се радвам да те видя тук!  Hug

# 461
Вики, много красива бебешка стая!

Ние избрахме името на Калина на майтап, много преди да решим да се женим. Всъщност тогава избрахме четири (!) женски имена за евентуални девойки  Wink, и едно за момче. Мисля, очевидно е, че сме обсъждали раждане до наследник  Mr. Green Втори имена решихме да не даваме, за голямо съжаление на майка ми, която не харесва името на внучката и се надяваше до последно да добавим нещо "по-интернационално".

Аз гледам на оръжието с тих ужас и паника. Не виждам никаква полза от пушка, незаредена и заключена в сейф в гаража, при условие, че къщата ни е метър на два. Надали някой ще ни чака посред нощ да стигнем до оръжието, та да го приведем в готовност, та да се отбраняваме. Виждам обаче куп възможности едно хлапе да се добере до въпросното и да се осакати завинаги. Ако живеехме във ферма насред степта, на час път от съседи и шериф, тогава сигурно другояче щях да разсъждавам. Но ние имаме два полицейски патрула на двеста къщи тук в микрорайона, и 9-1-1 пристига за точно минута и половина. Та за мен плюсове в такава придобивка никакви. Мъжът ми, обаче, си купи пушка (въпреки споразумение, че няма да прави такива неща) в деня, в който разбрахме за бебето. Как щял да ни пази иначе.  ooooh! Ходи на стрелбище да се обучава, пушката живее на гардероб на стрелбището, вкъщи не е влизала, но периодично се възобновяват преговорите, и снощи беше пак такъв момент...

# 462
По отношение на имена избора е оставен изцяло в моите ръце.
Оръжието,  което съм виждала в наши приятели ( в Канада) не стоеше в сейф, а имаше индивидуално заключване на самата пушка. Оръжието, което съм виждала тук си стои във сейф. За сега нямаме оръжие, но предполагам, че като се преместим в Хюстън ще се обзаведем - няма начин, всичките ни приятели там са ловджии, а и сега съпруга ми ходи с тях на лов. В България имах разрешително за носене на оръжие и пистолет (появи се след опит за обир на апартамента ми и аз в момента си бях там), но никога не съм била въодушевена от идеята, че го имам.

# 463
Албена опитах да ти изпратя ЛС, но кутията ти е пълна  Simple Smile

За оръжието: Имам мнение и е от професионален опит. Смятам, че прекалено много идиоти имат достъп и то лесен. Не бих купила за в къщи, тъй като страха към оръжието ми е голям.

# 464
ou mnogo pishete, ne moga da vi smogna  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт