113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 997
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Вики, прекрасна е, но абсолютно не одобрявам, че си я правила сама, без помощ... сори, да се научиш да делегираш и контролираш Hug

Клеретче, ама ние съвети не даваме, ние просто споделяме личен опит и се чудиме сами на себе си дали разликите в мисленето ни тогава и сега се дължат на помъдряване или деменция  Thinking А и не пропускай факта, че е много мило и емоционално да си спомниш и разкажеш за раждането на децата си, но се налага да имаш поне формален повод  Mr. Green

За любопитките  Grinning исках да бъде Ангелина Юлиана/Джулиана/Джулия Лазаров (нещо като Гай Юлий Цезар, но усложнено, че нали е девойка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)... не би! А можеше девойката да има избор... ваш ред е да споделяте!

Пищовът си го загубих в пияно състояние, но това не се брои, щото беше отдавна и извън ЮС юрисдикция  Mr. Green
(горното не е майтап, но след малко ще се изкодоша със Сара Пейлин, да няма наранени чуства!)

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 22:12 от Agent Provocateur

# 436
За протокола нашата Даниела исках да е Мишел Heart Eyes
А кой месец е кът офф?

# 437
  • Чикаго / София
Вики, много хубава стая. Браво на теб.

Оръжие в нас няма. Надявам се и да нямаме никога, ама все пак не се знае. Аз съм против каквото и да е огнестрелно оръжие да влиза в нас, засега и съпруга ми е на същото мнение.

Лени, не знам нищо по въпроса. Дени е след кът оффа, ама тя е чак Декември месец и аз въобще не съм се интересувала какви са възможностите да тръгва на училище по-рано, даже се зарадвах, че ще тръгне по-късно. Така ще си тръгне с набора в Бг 1ви клас, а и ми се струва, че ще е по-подготвена за училище вече.
Лъчи е родена точно преди кът-ффа - Август и ще тръгне навреме по тукашните стандарти, а на мен ми се струва, че ще й е много рано, ама щом така трябва, ще се бори детето. Simple Smile Wink

# 438
Момичета, я кажете как стоят нещата с тръгването на училище на деца родени веднага след кът-оффа.

Има ли някаква възможност да се започне една година по-рано или пък да вземе две години за една (да не вземете да ме заклеймите като супер амбициозна майка, просто ми е любопитно по друг повод)

За започване по-рано нямам наблюдения, детето ми е родено в начало на година и нямаше голямо значение.
За взимане на 2 години за 1 - да, предлагаха ми няколко пъти. Детето ми беше доста по-напред от връстниците си (аз обучавах индивидуално в повече, без да преминаване в излишно натоварване),  във втори клас (първият за САТ) постигна изключително високи резултати и ми го предложиха отново като вариант. Аз не се съгласих по различни причини, но две други деца (едното, от които също билингуал) взеха едната година за две. Няма проблем.

# 439
Синът ми заяви, че стаята е на "Тини" - мисля значи, че е одобрена.  Joy

А на Ангелинката каза, че е кукла.  Laughing Май сме я харесали вече.

# 440
Извинявам се , поправям се - "две за една", а не "една за две"

# 441
  • САЩ
Вики браво, много е красива стаята. Направо като от списание.

Да се изкажа за оръжието - би ми било притеснено ако имахме каквото и оръжие в къщи. Против съм и ме е страх най вече. Нямам идея как се ползва пушка или пистолет и нямам желание да научавам. Дано не се налага. Спомням си преди години за една нова година мъжа ми (тогава още гадже) ми мушна в чантата един пистолет и аз направо изпаднах в паника. Изтървах чантата, разтреперах се, бе шаш голям. Та обясни ми той че е пистолет с който се изтрелват ракети, да не се шашкам. Ама така тежеше това чудо, може би и от страх още повече ми е тежало, знам ли   Laughing

# 442
Мимето кът-офф-а е различен за всеки щат.
Агент, не сте ме разбрала  Wink , нямам нищо против вашия забавен разказ, който прочетох с интерес  Wink .
Лени мисля, че Пикси беше споделила опит с тръгване по-рано на училище, дано не бъркам  Peace

# 443
А кой месец е кът офф?
За Илиноис -ако детето е навършило 5 години  преди или на 1 септември.Моя големия е роден на 3 септември и тръгна на следващата година.

Вики стаята е много хубава!!!

# 444
Вики, приказна е стаята, а на теб ти свалям шапка как всичко си направила сама. Аз търся точко такъв бял дресър, обаче не ми се дават луди пари и тъкмо щях да питам откъде е   Cry

# 445
А кой месец е кът офф?
За Илиноис -ако детето е навършило 5 години  преди или на 1 септември.Моя големия е роден на 3 септември и тръгна на следващата година.

Вики стаята е много хубава!!!

не е ли много рано 5 години миличките ми те нищо не разбират Rolling Eyes както е моето хлапе април родено горкото Heart Eyes не може ли да се скрие?

# 446
Мише, Антон е супер Joy Heart Eyes

Агент, въпросите са от защо да седна тук, а не там, защо да събли4а пижамите, защо е студено,защо не може лекарство пове4е от предписаното, защо да слага памперс, защо не може да обуе сандалите при -Т, защо да не си бърка в носа  и тн...това за около 30 минути сутринта, докато го обли4ах да излезем. Подготвяйте се Laughing
Новия бисер е, 4е като направи #2, казва, 4е има плейдоу в гащите Simple Smile

Вики, страхотна е стаята Heart Eyes! И аз оби4ам сама вси4ко.

Мъжа ми като дете не си е играл с детски пищови, не го виждам сега да се сдобие с истинско оръжие Laughing

Подкрепям за работата(някаква заетост) преди появата на бебе. Аз напуснах няколко дни преди да разберем за Ейдж, побърквах се тотално за абсолютно вси4ко от избора на име до неща над ,които нямах контрол. Добре, 4е за около месец преди да се роди детето, имаха нужда от темп в работата на мъжа ми, та се разсеях и издържах на напрежението.

Избора как да се роди е нещо много ли4но. Казала съм го и преди, всеки се познава, има определени разбирания и т.н., избира на4ина, с който би могъл да живее. А това е най-важното майката да е спокойна и щастлива, за да има и добър финал.

Сигурна съм, 4е с този бебевалеж, още много пъти ще се обсъди темата Wink

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 00:09 от benson10

# 447
Вики стаята е страхотна, ама защо сама си я правила...

Mr. Green   Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

# 448
  • Чикаго / София
Развихри се темата!

Сега докато се прибера довечера да не я изпишете, че няма да имам време да ви чета! Grinning

Pety, ти ме срази, за два дни са ви оставили за другата година!?

Имената и на двете деца си ги измислих аз. Вярно е, че мъжа ми ме спря да не кръстя голямата с малко по-различно име, но пак беше вариация на Деница. Добре че го послушах! Wink Аааа и никой не знаеше как ще се казват докато не родих. Колко ме питаха, ама аз не и не.  Не човек, а желязо! Laughing

# 449
Новия бисер е, 4е като направи #2, казва, 4е има плейдоу в гащите Simple Smile

Joy Райдвай се, че ти е будно хлапето. Племенникът е с 2 месеца по-малък и нищо не говори  Rolling Eyes .

Сигурна съм, 4е с този бебевалеж, още много пъти ще се обсъди темата Wink
Дано не си права  Joy .

Пушки и патлаци нямаме у дома и не бих била склонна да имаме.

За имена битки не съм склонна нито да водя, нито да губя  Naughty . Всичко е договорено преди да се обвържа и за всеки случай договорката е повторно потвърдена преди сватбата. Това не само за имената, по повечето въпроси. Не си оставям аз магарето в калта  Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт