113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ама съм Шматка ooooh! пиша пък забравих да честитя на Муцунка малката сладка Андрея да им е здрава, щастливо детство и много да ги радва!На мама бързо възстановяване! Тя в БГ ли е родила, че споменахте че родила по БГ време? Thinking

# 421
Гледам, темата за алкохола позаглъхнала. Предлагам сега да обсъдим оръжието. Държите ли пушка вкъщи, имате ли лично огнестрелно и изобщо как гледате на Втората поправка и произтичащите от нея културни особености на щатското общество?

Поводът да питам е, че за н-ти път се налага да поставям на съпружеското тяло ултиматум, че в нашата къща - или аз, или оръжие. Вече се чудя само аз ли така реагирам на идеята за пушки в гаража...

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 21:40 от ianajar

# 422
 Аз пък много исках да раждам секцио. От страх! Раждах в Бг. и тръгвам да избирам лекар. Отивам при първия, казах как искам да раждам и той се съгласи. Доктора ми хареса. Отивам при втори и той се съгласи, но аз не го харесах. При третият влизам и казвам: Ще раждам секцио!
той: А, Вие колежка ли сте? Аз: Не! Той: имате заболяване ли някакво? Аз: не.  Той: Ами рано е в такъв случай да кажем как ще раждате!
 И така накрая си избрах него и ме нави да си родя нормално и добре че съм мека Марийка. Да.
за името и аз загубих.

пушки нямаме, и пищови също. Само Трансформари.

# 423
Значи може да направим статистика колко от нас са загубили на първи тур за името?(Майтапя се сега да не ми се обиди някой) Hug
За оръжието мъжа ми след като се роди щерката каза че ще ходи да си купи пушка и от терасата да причаква младежите от засада Joy

# 424
На който му е интересно ,ето ми нърсерито което сама си построих  Mr. Green- ама сериозно,всичко сам сама съм правила и боядисване и построяване на мебели и местене на мебели.Не че половинката не си предложи помоща 100 пъти но аз съм си инат и сама исках,не обичам да ми се пречкат.
Още не е завършено на 100% ,чакам си люлеещият стол,килим си търся  и още декорации по стените трябва но поне бебето си има стая вече  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 03:47 от victoria

# 425
Леле амам съвсем съм изперкала- честито на Муцунка...и аз съм си избрала уж Адриана ако е момиче ама да видим де... Grinning

Вики много е готино-хареват ми цветовете, а комплектчето за легло е страшно сладурско. Peace...от къде си пазарувала?

# 426
Много е хубаво, Вики  Hug

# 427
Вики много хубава стая направо ти завиждам(благородно) как можа да боядисваш бременна? Mr. Green а именце имаш ли си вече?

# 428
Вики, разкошна е!!! Обожавам комбинация зелено и розово! Само на какво се покачи да ги снимаш тези снимки! Simple Smile Много е сладка!!!

# 429
  • USA
Вики, браво! Много красива стая си направила! Всичко много ми хареса. За какво е торбата закачена за масичката за повиване?

# 430
Вики, браво! Много красива стая си направила! Всичко много ми хареса. За какво е торбата закачена за масичката за повиване?

За памперси? newsm78

# 431
 Вики, много сладко! браво! Нали ти беше маистора бояджия и мебелосглобител?

# 432
много съм отнесена помислих, че тандури пита, а тя всъщност отговорила
=============================================
Вики много красиво! Браво на теб, невероятна си  Hug

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 21:59 от vanhorne

# 433
Момичета, я кажете как стоят нещата с тръгването на училище на деца родени веднага след кът-оффа.

Има ли някаква възможност да се започне една година по-рано или пък да вземе две години за една (да не вземете да ме заклеймите като супер амбициозна майка, просто ми е любопитно по друг повод)

# 434
Момичета, я кажете как стоят нещата с тръгването на училище на деца родени веднага след кът-оффа.

Има ли някаква възможност да се започне една година по-рано или пък да вземе две години за една (да не вземете да ме заклеймите като супер амбициозна майка, просто ми е любопитно по друг повод)

Лени, ако е до месец ( в нашия район) дават да мине детето тест ( след много разправии и настоявания) и ако издържи теста може да го пуснат.
Досега много деца познавам, които се опитаха да минат така, заяждаха се от училищата за дреболии и не ги пуснаха.
Аз лично знам само едно дете, което мина по този начин след много разправии. Трябва да питаш как е във вашия район.

Общи условия

Активация на акаунт