113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте мацки  bouquet
Голяма дискусия се води тук  Mr. Green аз пък да ви кажа от моя опит до сега работих до деня преди да родя(родих нормално, но по едно време имаше опция да ме режат(чакаха ме за разкритие и все не ставаше)), оревах света какви били гадни и нехуманни Тъпи*е Американци как може да няма майчинство като в БГ и тн обаче евала да са живи и здрави  Wink това че бях заета с работата ми помогна да не мисля и съставям планове и чета много много из нета Mr. Green не казвам че е лошо да си информиран, но прекалената информираност понякога пречи, съвет от мен не му мислете много гледайте да сте спокойни и всичко ще е наред при раждането Peace

# 406
  • Чикаго / София
мишолина, и аз като агента се смях много за Антон и барбитата! Joy Браво на човека, от малък се е ориентирал добре. Grinning

По темата за ражданията няма да взимам страна, че ми се струва,  в един момент ще се получи така - всички са на едно мнение и пишат за едно и също, но някак си спорят за това! newsm78

Пожелавам на всички леки и приятни раждания и дано останат доволни от избора си! Hug

# 407
Леле, два дни не бях влизала и ви изпуснах края... ooooh!
Първо добре дошли на новите момичета. WinkКлер браво за воденето на списъка- виж как се оплаквахме, че ще сме сами, а то какво стана... Laughing
Гледам доста дискусии сте захванали, че даже тази с алкохола я изпуснах, но за раждането ми е много полезна, тъй като дай Боже и мен това ще ме чака.
Аз да се похваля- на 18ти съм на първи преглед.Избрах си практика, кято ни е близо и има доста хубави ревюта в нета. За доста от докторите имаше отзиви и то все добри.Надявам се да се окажат прави, а и при мен беше важно да работят с болницата, която съм си избрала, че другите са ми далече. На интервюта не съм ходила, но и няма как с работата ми.
Иначе нямам търпение да видим какво ще кажат на 18ти. Laughing
Относно умалителните и на мен са ми смешни като са повече от 1-2 в изречение, а относно "ние" май го използвам само, когато ме домързява и искам мъжО ми да свърши нещо... Whistling

Да ви се похваля- ние си имаме един пръст сняг и мноооого лед и днес сме си в къщи.Явно тук никoй не е подготвен за такова време и дори моят шеф се обади да не шофирам въпреки, че аз бях готова да излизам... Grinning

# 408
Мисля, че това че работих до последната седмица (тогава много се оплаквах, де), всъщност доста ми помогна; просто нямах време да се чална от чудене какво още да изчета. От един момент нататък, като си направите избора за раждането, изчетете за кърменето, приготвите нещата за първите дни и месеци....няма много друго за правене.

И моят опит и съвет е такъв. Първото раждане поражда много мислене, защото не знае човек, какво да очаква, а в същност е един миг от родителството, минава и заминава и се забравя. Важно е, но далеч не толкова, колкото всичко, което следва след него, защото вече мислиш за друг жив човек напълно зависим от теб. Едно същество, което най-после ни показва, какъв е смисъла на живота ни.  Heart Eyes

# 409
А, каза секцио тук, а те изядохме  Wink с парцалките. Ъхъм
това на майтап да не ме погнете сега
Ами аз смених доктора почти посредата на бремеността, но тц.
Момичета при мен също голяма значение имаше болницата в която раждам да е в нетуърк и да няма БАН на ВБАК. Ами моите всичките са с БАН. (http://ican-online.org/vbac-ban-map?sort=asc&order=State%2FProvince), а нямам $20-30 хиляди излишни за хвърляне, ако трябва да съм честна.
И аз имах разни мисли преди да ми изтекат водите на 5-ти Ноември в 3 часа през ноща. Как забравих всичко просто не е истина. Бузите ми пламнаха, кръвта от главата ми изчезна и гледах като напикало дете майка си. Исках само едно- да чуя, че детенцето ми е живо и здраво.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:21 от vanhorne

# 410
Да попитам и какво мислят по-добрите ви половинки за вашите планове  Grinning че и те, милите, са фактор, колкото и странно да ми се струваше...

... засичам аз контракции на по 4-5 мин в 12пм и кротко си гледам по ютюб домашни раждания (със слушалки), обаче ме усети и ме направи на бъз и на коприва, че съм си го помислила, голям страх  Mr. Green Mr. Green Mr. Green а после побеля в болницата и тръгна заднешком към вратата, а аз да взема да си направя майтап със сестрата, че е тръгнал към бара да полива по стара БГ традиция и това момиче като се върза и като се метна между него и вратата, смях се истерично!

После като напъвах(ме)  Mr. Green не одобрих инструкциите на другата сестра и си я попреместих и обърнах монитора към себе си да следя цифрите и кривите, за да знам кога да си давам зор... пак смях, защото горката жена се обърка, а той и обясняваше как се живеело с вироглава жена! И досега семейният майтап гласи, че докато са ме рязали съм коментирала руската политика и манталитет с анестезиолога, макар че истината е, че първо се карахме на английски (заради добрия тон) за името на детето... тази битка позорно я загубих!

Изводчето ми е, че с епидуралче и сладурчета наоколо, раждането е много забавничко, даже и като спре да работи мониторчето сърдечното и се включи сигнализацийката, че нямам пулс  Mr. Green Случката се повтори и след смяна на монитора  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:39 от Agent Provocateur

# 411
Ни в клин, ни в ръкав да се включа и честитя на патерици отлетелите имени дни на всички празнуващи и също официално да пожелая лека и спокойна бременност на Титина, Ютурна, Клер и Мики  bouquet

Добре дошли на новите очакващи и неочакващи момичета Simple Smile

Ако се прави статистика някъде към 2009 трябва да се добавят дългоочакваните бебета- момчетата на Венера26 и деннива, както и момиченце (мисля) на Душица (която спря да влиза в темата). Като се замисля само 2 момиченца от цялата банда имаше. Кой разправяше, че само момичета се били раждали напоседък?!

# 412
Агент страхотен разказ Mr. Green много се смях наистина Joy и ние се карахме за името както и че загубих битката, но живот и здраве при второто няма да се предам Mr. Green
Ей Ники как е бебчето?

# 413

newsm78, az ne sym zabeliazala takova neshto? Niakoi drug zabeliazal li e?

Niki, za kakva statistika govorish?  Thinking - na pyrva stranica se zapisvat samo momicheta, pojelali tova (az naprimer ne jelaia i ne sym tam).
V moite otchetni, boys sa dalech > girls.  Tyrsia si po-blagopriatna statisticheski otchetna grupa.  Mr. Green

# 414
Агент, изби рибата направо с този разказ.. Joy като сложиш и Антон на Мишолина сладура, не съм спряла да се смея вече сума време. Simple Smile
Агент, я издай как искаше да се казва Гелето, че загуби битката?

# 415
Благодаря ви за посрещането!
Честито момиченце на Муцунка! Много здраве и късмет в живота!
Честито и на забременелите мами, да им е лека и безпроблемна!

Аз влизам да се изкажа, но да попитам първо какъв беше въпросът   Laughing.
Май разговорът почна от това как да избегнем секциото, но премина по-общо за раждането  newsm78. Моето мнение е да се слуша доктора и както се каза по-надолу да не се измества фокуса от крайния резултат. Аз раждах нормално, но преди това години наред имах проблеми със забременяването. Така че ако ми бяха казали да раждам със секцио въобще нямаше да се чудя дали да оспорвам. Просто целта ми беше да родя живо и здраво бебе. Но това си е моят личен опит, всеки знае себе си  Peace.

# 416
newsm78, az ne sym zabeliazala takova neshto? Niakoi drug zabeliazal li e?

много забелязавам аз..., но казах и че се шегувам

Агентче разсмя ме   Joy

# 417
Ванхорн, последно забелязваш ли, или се шегуваш  Thinking ?

Аз ви призовавам да сменим темата, всеки път като стане дума едни и същи хора, все едни и същи неща си говорим и еднакви "съвети" си даваме и получаваме. Малко е изморително и лишено от всякакъв смисъл, според мен. Пък на мен лично са ми напълно достатъчни непоисканите мнения и съвети, които получавам в реалния живот, нямам нужда от допълнителни "съвети", мантри и заклинания. Ако някой попита нещо-хубаво, ама ...  Tired

Иначе много се смях на Антон и неговите кукли, беше глътка свеж въздух в заформилата се надприказванка.

# 418
  • USA
Браво на Антон, от малък спи с хубави жени, 2 при това.  Mr. Green
На мен темата за раждането вече ми е омръзнала, много съм я чела явно.  Подписвам се под мнението на Миз и на мен тя ми е пътеводна светлина  Mr. Green.
Агент, много хубаво раждане си имала  Laughing и на мен ми стана любопитно за името. Аз много обичам името Ангелина, но за мен то има емоционална стойност.
Лени, и в моята отчетна сме предимно мъжки майки, тук таме някое момиченце за цвят.

# 419
Аз пък да си кажа ми е интресна дискусията, защото си признавам, че до сега нямах време да чета откакто видях положителния тест.Просто след работа грам нямам желание за компа.А около мен съвети май не дават, то последната раждала вече си е в Бразилия, та май не остана никoй...Клер препращай ги към мен...
Аз май четох повече като не работех началото на миналата година, когато първите 2 от приятелките ми забременяха и за да съм солидарна и да знам какво говоря.Имам си даже 2 книги и още не съм ги погледнала....само леглото и възглавницата ме зоват...

Общи условия

Активация на акаунт