113 САЩ.Новогодишна баница късмети раздава:здраве, успех и бейби бум предвещава!

• 31 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря момичета!

На 12 януари православната църква празнува Света Татяна.

И щом говорите за български сладки, аз се обзаведох с Байкалчета и Чайки. Тук има български магазин ( вече са 2) и предлагат на цени по добри от Малинчо например.

# 601
4естит имен ден на Танита и Титина!

# 602
Дамите в медицински среди - какво чувате за СТ скановете и раковият риск?

Честити именни дни!

# 603
Честит празник на знайни и незнайни Татяни!

# 604
Честит имен ден на Татяните!

Днес ходих на гости на българка-толкова злоба се изсипа от устата на това момиче за бижутата, които носех, че направо не можех да повярвам, че някой с нормален акъл може да простее и да падне толкова ниско.То били грозни, то били евтини, то не знам си какво. Не знам коя поговорка важи за такива хора и не мога да разбера типично българска черта ли е какво ли.Никога не мога да повярвам, че американка би реагирала по същия начин като милата ми сънародничка. Пиша го това,защото я смятах за различна от масата, а тя е просто една от многото...

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 00:25 от цонка-офи-дочка

# 605
Цоне душа не й се връзвай  Wink. Хората всякакви и не им пука, колко ниско падат. Пускай я по склона и хич не я мисли  Hug

# 606
със с или със з за низък имам предвид..не трябва ли да е низко?

Ванхорн ,мерси,но не знам защо много се вързах.

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 00:27 от цонка-офи-дочка

# 607
Със "С", но и аз забравям елементарни неща, така че  Peace

# 608
Да, ама със "С" става нисък за ръст. Аз искам да кажа за низки действия. Къде бъркам? Да  забравим за простакесата.  Wink

# 609
Да ама със "С" става нисък за ръст. Къде бъркам? Да  забравим за простакесата.  Wink

Паднала е ниско. Постъпката и е низка. Има разлика в смисъла. В твоя пример правилно е със "С"  Peace .
Девойката да ходи да пасе, хич не си заслужава да общуваш с такива  Hug .

# 610
Оправих го.

# 611
Цоне не и се връзвай. Такива хора има навсякъде.

# 612
Цоне, тая да не би все от Тифани да пазарува...аз бих и обяснила някои неща Laughing

Днес в Икеа имаше бг с-во, взаимно се 4ухме да говорим на бг, но никой никого не заговори Simple Smile

# 613
Цоне, тая да не би все от Тифани да пазарува...аз бих и обяснила някои неща Laughing

Днес в Икеа имаше бг с-во, взаимно се 4ухме да говорим на бг, но никой никого не заговори Simple Smile

Оф,те моите бижута не са кой знае какво, но така ли се говори дори да не ти харесва нещо. Трай си там. Аз  не съм се накичила за да ми прави качествен контрол, аз си ги харесвам-грозни ли са, хубави ли са... мои тенекета-радвам им се. Laughing

Ти пък Тифани, разбирам те какво искаш да кажеш, ама питам аз защо такава злоба...

Добре сте направили, мълчанието е злато.  Laughing

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 01:25 от цонка-офи-дочка

# 614
Офи...говориш за позната която не ти е близка изобщо ли ?Мнението искала ли си и ? Недоумявам как някой ще почне да ти говори как нещо не ти е хубаво ако не си я попитала за мнение. Не съм срещала такива хора . newsm78

Титина честит имен ден,много здраве за теб.Честито и на другите които празнуват днес!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт