Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Oooo, я да се запиша в новата темичка, че ще взема да изпусна нещо. Аз обикновено само си чета, но нямам търпение пак да почнат тия двамцата... Flutter Само да не се изпотрепят накрая, че ще им... #Cussing out

Изида, страшни прекрасности си пуснала   bouquet Ама на работа съм бе жена, как да работя сега като ми треперят ръчичките  Mr. Green

Ох, никак не мислите за нас работещите -  Laughing Пускат ли се посред бял ден таквиз хубости из форума, та да се разсейваме с порочни мисли?!  Mr. Green
Благодаря все пак горещо за снимковия материал - прекрасни са, ммммм  Hug Heart Eyes

# 121
Изида, голямо благодаря за прекрасностите  Hug  bouquet И аз днес търсейки нещо, попаднах на едни страхотни колажи, те се нагледах едно хубаво  Blush

Сърцето каза - туптуп, туптуп..и спря Grinning

А тази снимка съм си я свалила от някъде (ама сега не помня от къде  newsm78) много голяма и като цъкна на нея и направо му потъвам в очите... smile3544

И понеже цал ден се привеждат доводи кой от двамате е по-измъчен реших да ви поздравя с това  Wink Да вкараме малко смях в темата.

# 122
Айде като сте рекли да починем от приказки, да ви покажа моите най-най-най-най-любими снимки на Дженсън Heart Eyes

Третата, на която се е самопрегърнал, не мога да я намеря. Изи, сещаш ли се, имаш ли я? Simple Smile

# 123
За да продължим в този дух - ето малка част от това, с което плакнах очи днес smile3556

Като цъкнеш на снимките ти се отварят големи

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 17:09 от Злата с метлата

# 124
Като ще е гарга да е... хем рошава хем...секси  Mr. Green

Ухааааа

# 125
  • В средата на времето
Ето още малко Grinning

# 126
Изи, тази последната снимка е просто страхотна Heart Eyes
Карикатурката - също Joy

Намерих я третата ми любима Grinning

http://www.desiring-jensen.org/gallery/displayimage.php?pid=47878&fullsize=1

# 127
  • Някъде в търсене ............
 newsm18 newsm18 newsm18 lovekiss lovekiss lovekiss Оправихте ми вечерта   bouquet

# 128
  • Разпиляна във въображението
Аз само.... въздъх

# 129

И за почитателита на ангела на четвъртъка Grinning

Хехе - само Кас май всички го харесваме еднакво и не се дърляме дали е по-хубав от момчетата или не - то явно трето слънце на небосклона няма как да изгрее, за да се сдърпаме приятелски и за него .....  newsm78  Hug

От дяволите не ви ли харесва някой? #Onfire Мисля, че и там можеха да се постараят повече при избора на първоприемник на Луцифер, все пак знаем, че нашто момче няма да се поддаде ( Praynig ), а този нещо не ми е страшен. Да, има вид и излъчване като за дявол, но някак си не ми се връзва, а и не е зъл и циничен, както сме свикнали да си го представяме (справка - "Адвокат на дявола" и Ал Пачино, който за мене си е и си остава най-добрия "дявол" на всички времена!) Наясно съм, че в "наш'та сапунка" няма как да поканят светило с ранга на Пачино, щото останалия каст трябва да опъват каишите и да бачкат без пари 2-3 сезона, за да му покрият хонорарите, но пък можеха да измислят някой по-страшничък и по-нахакан. Simple Smile af

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 19:48 от Dana_Scully

# 130
  • София
На мен лично от дяволите този ми е любимец http://ssuzuki.files.wordpress.com/2009/03/spn416_388.jpg
http://images2.fanpop.com/images/polls/209000/209102_1237921822023_100.jpg

И за мой пълен срам, чак като тръгнах сега да търся снимка прочетох, че той играе Маркус в Новолуние.....изобщо не свързах двата образа... Shocked Shocked Shocked

# 131
На мен лично от дяволите този ми е любимец http://ssuzuki.files.wordpress.com/2009/03/spn416_388.jpg
http://images2.fanpop.com/images/polls/209000/209102_1237921822023_100.jpg

И за мой пълен срам, чак като тръгнах сега да търся снимка прочетох, че той играе Маркус в Новолуние.....изобщо не свързах двата образа... Shocked Shocked Shocked

О, да, този ми изкарва ангелите всеки път като погледна кривата му физиономия. Много се връзва за образа, признавам - зъл и демонически жесток - точно като за Адския мъчител No.1  devil Но този просто нямаше как да играе злия ангел Луцифер - той трябва да е хем хубав, хем по демонски опасен, зъл, циничен, подмолен и т.н.  Twisted Evil

# 132
  • София
мда...нямах това предвид всъщност...просто най-много ме кефи от "тъмната страна" , много на място седи Simple Smile

Но още съм в шок, че това е Маркус...направо са го обезобразили...прилича на старец някакъв....направо са му отрепали излъчването на човека.

# 133
  • В средата на времето

Оооо това ми беше любимият демон Party Страхотно излъчване, страхотна игра. Беше най-плашещ от всички..Този не се ли казваше Алистър? Simple Smile

# 134
  • София
Аха, Алистър...но имаше и друг Алистър, та за това сложих линка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт