Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 703
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • Buffyworld
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!! Hug

# 16
  • Germany
ЧНГ момичета!

Fairy, новата тема е прекрасна Peace Аз да си кажа, че вече изгледах всичко и сега ще чакам с вас. Добре, че малко остава...

# 17
  • София
Честита Нова Година и от мен Hug Hug Hug

Fairy  Hugблагодарности за новата тема Simple Smile

# 18
Здравейте и Честита Нова Година и от мен! Hug Heart Eyes

Аз продължавам да се занимавам с крастата, наречена гифчета Laughing Сътворих едно с любимия ми момент от серията с уплашения Дийн Laughing

И едно с танцуващи братя Laughing

Аз да си кажа, че вече изгледах всичко и сега ще чакам с вас. Добре, че малко остава...

Уф, това чакане е тооооолкова досадно Tired

# 19
  • София
Хахахахха, човекът с фенерчето Simple Smile този ми е от любимите епизоди...пускам си го да се хиля от време на време....даже дребното се спуква от смях като отварят шкафчето с котката, а Дийн се разпищява, като девойка в класически филм на ужасите Simple Smile

# 20
  • Разпиляна във въображението
Честита Нова 2010 година! Най-добри пожелания за всички!

И още малко картинни поздрави

Дийн

Сам

Кастиел

bouquet  bouquet  bouquet

# 21
  • София
В момента гледам Деца на килограм по БТВ и Сам има една малка роля във филма  Mr. Green

# 22
Нели, и аз го гледах, тя една роля - 30 секунди - ама пак си е готин Laughing

А пък да ви кажа как онзи ден си седя пред компютъра с малкия ми син, който е на една годинка и попадам на аватара на Изи, където Дийн върти очи. И синът ми започва щастливо да го сочи и да повтаря - тате, тате Joy Joy

# 23
Честита нова годинаааа! Hug

Гледах "Деца на килограм" и просто как го сканирах Самито не е истина Mr. Green
Fairy, много хубаво гифчета си измайсторилаааа  bouquet

# 24
  • Някъде в търсене ............
Изпуснала съм го, но аз го загледах филма накрая.
 В момента дават "вълкът единак" със Джаред  по Диема 2 . Мнооого ми е сладък там.
А от вчера зарибих и половинката са гледа с мен и съм отново на първи сезон Mr. Green , забелязах , че гласа на Сам не е мутирал напълно и все още е по-нежничък поне до 6 серия, на Дийн също му се губи твърдостта която има сега. ю
Наслаждавам се отново Heart Eyes Hug Hug

# 25
  • Smallville
И аз снощи,прехвърлям си каналите и гледам моят любимец Том Уелинг,викам си не мога да го пропусна Flutter.След малко гледам другия мой любимец, Джаред,е тия хора ми оправиха настроението за вечерта newsm68

# 26
Честита нова година и нова тема! Радвам се, че дискусията около двамата братя, ангели, демони, чудовища и цял куп невероятни ситуации продължава.
Изгледах почти всичко (оставила съм си за "десерт" 3-4 от досега излезлите епизоди от с5) и чакам с нетърпение 21 януари, когато... хм, дори не знам какво да очаквам Simple Smile  Wink Междувременно преговарям по-ключовите епизоди от 2 и 3. Момичета, мислите ли че веднага щом излезне новия епизод ще се намери някоя добра душа да го публикува из нашите торенти? Много мразя да чакам да се посъберат серии, обичам такива зарибяващи сериали да си ги тегля и гледам "на килограм". Не е болка за умиране ако субтитрите не станат бързо, дано бързо да публикуват линк към епизода. Wink Ако на вас ви попадне, споделяйте тук, плс.

# 27
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1266824116695#/video/v … v=101569169870644 това е линк към 20-секунден трейлър на продължението на 5 сезон, което чакаме с нетърпение. Не се вижда много, но пък момчетата се усмихват толкова готино накрая Wink

# 28
Момичета, мислите ли че веднага щом излезне новия епизод ще се намери някоя добра душа да го публикува из нашите торенти? Много мразя да чакам да се посъберат серии, обичам такива зарибяващи сериали да си ги тегля и гледам "на килограм". Не е болка за умиране ако субтитрите не станат бързо, дано бързо да публикуват линк към епизода. Wink Ако на вас ви попадне, споделяйте тук, плс.

Оо, този сериал си има една вярна фенка - papy2000 - на която дължим преводите и благодарение на която всичко е светкавично. Епизодът излиза в четвъртък вечерта, в петък сутринта е в торентите в Замунда, в петък на обяд субтитрите са налице.  Laughing Фурия е таз дама, бъди сигурна, че няма да те остави да чакаш Wink

# 29
Момичета, мислите ли че веднага щом излезне новия епизод ще се намери някоя добра душа да го публикува из нашите торенти? Много мразя да чакам да се посъберат серии, обичам такива зарибяващи сериали да си ги тегля и гледам "на килограм". Не е болка за умиране ако субтитрите не станат бързо, дано бързо да публикуват линк към епизода. Wink Ако на вас ви попадне, споделяйте тук, плс.

Оо, този сериал си има една вярна фенка - papy2000 - на която дължим преводите и благодарение на която всичко е светкавично. Епизодът излиза в четвъртък вечерта, в петък сутринта е в торентите в Замунда, в петък на обяд субтитрите са налице.  Laughing Фурия е таз дама, бъди сигурна, че няма да те остави да чакаш Wink

О, да, знаем я papy2000, да е жива и здрава. Ще се радваме дори и само на епизода, не държим на субтитри, епизодите са си готини и на английски Simple Smile Ох, дано да излезе бързо, нямам търпение вече......

Общи условия

Активация на акаунт