Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 771
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
... снощи таман разгледахме с Изи повечето фотосесии на Джаред, тя ми беше независимият оценител Joy Ами има разкошни такива. Нарочно няма да ги слагам...
SO NOT COOL от твоя страна да си ги държиш само за себе си. Crossing Arms Искам Джаред по бял и сив потник, пък.

# 211
  • Разпиляна във въображението
Мириел, душата, снощи таман разгледахме с Изи повечето фотосесии на Джаред, тя ми беше независимият оценител Joy Ами има разкошни такива. Нарочно няма да ги слагам, защото няма смисъл да те убеждавам, ти като не го харесваш, на крака да ти го доведа, няма да си промениш мнението Wink Hug Heart Eyes

Е, хайде сега. Аз съм отворена за промени. Я виж какво стана с Джейк - не можех да го понасям, а сега го браня като орлица. Давай сесиите, че ще някои потребителки няма да ме споменават с любов Wink

# 212
SO NOT COOL от твоя страна да си ги държиш само за себе си. Crossing Arms Искам Джаред по бял и сив потник, пък.

Joy Joy
Но пък съм щедра, когато стане дума за слагане на снимки на Дженсън, не може да ми се отрече Joy
Айде, само за теб ще ги сложа (другите да не гледат Laughing Laughing), понеже знам, че ще го оцениш Wink Този път сама си си виновна, че ще ги гледаш преди лягане Laughing Hug

О да, няма си Джаред хубави фотосесии Laughing Laughing
Айде сега, Мириел ще ни сложи снимките на Дженсън по потник Laughing Hug

Мириел, специално за теб, от една стара фотосесия, да видиш, че и мойто момче знае да полягва върху ракитови/бамбукови/каквито са там мебелчета Joy

# 213
  • София
хахахаха, каква фотосерия сте заформили - красоти Simple Smile

че и нови подписи и аватари Simple Smile))

# 214
Ауу, Джаред по потник - бял, сив, мръсен, с масло омазан, потен - пак си е хубав и това си е!  Hug Браво за фотосесията, хубаво е момчето, спор няма.  Mr. Green Определено ако ми се развали колата насред някой дълъг път, искам на този автомонтьор да попадна, мхъм....  Mr. Green Mr. Green

# 215
Но пък съм щедра, когато стане дума за слагане на снимки на Дженсън, не може да ми се отрече Joy
Айде, само за теб ще ги сложа (другите да не гледат Laughing Laughing), понеже знам, че ще го оцениш Wink Този път сама си си виновна, че ще ги гледаш преди лягане Laughing Hug

О да, няма си Джаред хубави фотосесии Laughing Laughing

Това тяло... и разсейващите устни... и тези puppy dog eyes. Flushed
Скъпо ми Фейче, усещаш ли как сама си подливаш вода, има реална опасност и други да го налазим.  Mr. Green

# 216
Момичета, попаднах на една интересна статия - мнението на някакъв български левент за Supernatural. Интересно е да се види и мъжката гледна точка - те за какво харесват сериала. За нас е повече от ясно.... заради добрата актьорска игра, естествено Simple Smile  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes
http://www.sivosten.com/content.php?mode=article&id=747& … ries-supernatural - статия 1 част
http://www.sivosten.com/content.php?mode=article&id=1970& … upernatural-recap - статия 2 част

# 217
Ехее, браво на момчето. Чудесно изглежда. Хареса ми, не е лошо.

Dana_Scully, пусни статията.

Аз съм леееко обидена на Fairy, че не е сложила нещата, които намерих Crossing Arms

# 218
Скъпо ми Фейче, усещаш ли как сама си подливаш вода, има реална опасност и други да го налазим.  Mr. Green

Подготвена съм  Mr. Green
Усетя ли, че някой налазва моя Джаред, веднага пляскам снимка на вашия Дженсън и балансът се възстановява Mr. Green

Раличка, какво не съм сложила на първата страница? Embarassed Не е нарочно, да знаеш, нали я подготвях непосредствено преди празниците и много набързо я направих, гледай, че и Кастиел едвам съм го уважила, даже една свястна снимка не съм му сложила. На следващата тема ще сложа всичко каквото трябва и ще се постарая повече, обещавам Blush Flutter

# 219
О, да бе - възстановява се балансът, ама друг път - тогава просто отваряме снимките паралелно и си казваме "Ох и този става, я насам!"  Mr. Green Mr. Green

# 220
Усетя ли, че някой налазва моя Джаред, веднага пляскам снимка на вашия Дженсън и балансът се възстановява Mr. Green

Хич не ми минават на мен тези евтини трикове, да знаеш.

# 221
Да се отчета и аз

Мамин сладък

На Fairy душичката

От мен да мине

Въй

Не съм сигурна дали това са истински снимки или колажи, но са сполучливи

# 222
Ииии, зла жена такава Laughing
Я да видим как ще удържите фронта  Mr. Green

Дейна, мерси за статиите, беше ми много интересно да прочета какви ги е къдрил човека Laughing

Ето, Мириел работи за моя отбор Laughing

Мир, ама тая снимка на Джаред... по-млад не можа ли да го намериш Joy

Ето това е на Феъри душичката Heart Eyes

# 223
Я препоръчай някой кънвеншън на Дейна, аз нещо не можах да се сетя така на прима виста на кой се хилихме най-много Laughing

Аз докато се включа, тя вече си е гладала. Но, Дейна, ако не си гледала този от Ванкувър 2009 - горещо го препоръчвам. От начало има 3 части само с Дженсън, след това към него се присъединява и Джаред - още 4 части. А има и 4 части от сутринта, когато с тях е Джим Бийвър.

И половинката вика - гледай каква разлика има между него и супермена. Проверявай в сайта каква му е височината. Почвам да търся и какво излиза - Супермена е 1.91 и моя се хваща за глава - Тези американци нещо не мога да мерят както трябва Joy Joy Joy

Joy Joy Joy
Мириел, твоя мъж ще ме утрепе от смях!

# 224
Направо да започва от закуската с Джим, там е такъв смях Joy Joy

Мъжът на Мириел направо може да получи почетен знак от нашата скромна групичка за редовно развеселяване Laughing

Общи условия

Активация на акаунт