Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 774
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Кати, пропускаш предполагам негърката камериерка, в която Руби беше съвсем за малко.  Simple Smile

Аз пък за негърката се сетих, а кое е четвъртото?

Руби като се върна след като Лилит я запокити нейде си, първо беше в тялото на някаква си там секретарка, дето с един друг демон хванаха Сам и щеше да го убие, но вместо това уби демона. Сещаш ли се? И после Сам взе че го направи на въпрос чие тяло е обладала и тя я напусна секретарката и отиде да си вземе тяло на пациент в кома.  Simple Smile

Я препоръчай някой кънвеншън на Дейна, аз нещо не можах да се сетя така на прима виста на кой се хилихме най-много Laughing

# 196
Пропуснала съм камериерката  Laughing
Общо взето съм зле с отговорите. А го гледам за 2-ри път... Crossing Arms

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 07:49 от mamakaty

# 197
Няма ли да публикувате отговорите, че ми стана много интересно дали мисля правилно : )  newsm78  Grinning

# 198
  • Разпиляна във въображението
Брей, голямо вихрене е ставало. Изпуснала съм. От последната сесия на Дийн една от снимките ми беше дълго време в подписа. Страхотна е. Fairy, знаеш, че си те обичкам и само малко те занасям, но все пак - Сами няма такива сесии.

Аз също не прочетох спойлерите и се пазя неопетнена Wink

# 199
  • Germany
До един извод стигнах аз от всички снимки...Двамата трябва да са винаги и постоянно във филма облечени в бели ризи, просто е задължително Naughty
Офф, кьорав сериал няма от всичко, което гледам и вече взе да ме хваща съклета. Голяма почивка, голямо чудо Crossing Arms

# 200
Ето отговорите за нетърпеливите. Който иска още да си блъска главата, да не чете надолу.  Wink

В кой епизод двамата братя за първи път  казват нещо едновременно? - в пилотния епизод. Казват едновременно "What do they talk about?"
В кой епизод Рафаел е споменат за първи път? -  в Houses of the Holy, когато Сам призоваваше духа на умрелия отец
Колко и какви неща открадна Бела от братята? - 4 - заешкото краче, колта, ръката на оня умрелия моряк и лотарийните билети
В кой епизод се появява Боби за първи път? - Последния на първи сезон - Дяволски капан
Сам накара Дийн да му обещае нещо, какво беше то? - Че ако Дийн види, че Сам става лош, ще го убие
На каква възраст са Сам и Дийн в трети сезон? - 25 и 29
Кога за първи път виждаме Дяволския капан? - Боби им го показва в последния епизод на първи сезон
Кой е първият епизод, в който двамата братя изгарят нечии останки? - тука даже величайшите умове не бяха съвсем сигурни Laughing Но стигнаха до консенсус за серията с човека с куката
Коя е групата, чиито песни присъстват във всички сезони? - AC/DC Канзас също са кандидати, но още не са се появили в пети сезон.
В кой епизод за първи път се споменава Бог?  - в епизода Phantom traveler, в първи сезон, когато спасяваха един самолет, Сам казва, че демоните се страхуват от името на Бог
В кой епизод двамата братя казват едновременно „Пич, трябва да говоря с теб”? - В "Сянка", когато имаше една Стрига и се оказа, че е докторът.
Кое оръжие от първите епизоди е показано само веднъж и никога повече? - http://images.buddytv.com/articles/Image/supernatural.jpg
Колко тела използва Руби? - 4 тва го измислихме вече Laughing
Кога за първи път Боби нарича някой от братята „идиот”?  - Във великолепната седморка
В кой епизод Дийн казва „Сам носи дамско бельо”? - в епизода Кожа, дето един шейпшифтър стана на Дийн
Колко бебета използват в пилотния епизод в ролята на бебето Сам? - 5 Shocked
Кой от братята и в кой епизод казва – „Защото имам идиот за брат” - Сам, в епизода Folsom Prison Blues.
Колко Импали видяхме паркирани в епизода „Истинските ловци на духове”? - 3, освен тази на Дийн
Колко епизода са написани от Сара Гембъл? - 20
Какви са вторите имена на Джаред и Дженсън? - Тристан и Рос
Кога Боби показа, че може да говори японски? - в епизода Жълта треска, вади една японска книжка с митове, Сам го пита откога японски и Боби му отговаря на японски - много преди ти да си се родил Laughing
Кога за първи път се появява намек, че Сам е специален? – както казах, това  висш пилотаж. В 21-ви епизод на първи сезон дават в началото окото на един препариран елен и след това хотелската стая на Джон Уинчестър и камерата минава през стената, на която са наслагани всякакви бележки, изрезки от вестници, рисунки и т.н. неща свързани с лова. Там в един момент дават в кадър едно листче, на което има телефонен номер отляво, а отдясно горе е нарисуван колта. Под него пише The one the only one а под това е написано САМ и е ограден с няколко линии.
Каква песен свири айподът, когато Дийн се качва в колата си след като се връща от ада? - на този Злата с метлата отговори вече изчерпателно Wink

Мириел, все пак, колко фотосесии на Сам си видяла Laughing

Promiscuous Girl , до този извод и аз стигнах преди време Laughing Но пък при Сам и белият потник се бори за място под слънцето Joy

# 201
  • В средата на времето
Неустоим Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=6SKJVf0Nq8I&feature=related

# 202
Извинявайте, че пак ги пускам преди лягане. Нарочно беше newsm48
Вече прекаляваш, изпроси си го  Mr. Green:

Забелязвате ли как долу в ляво на снимката пише, че "Хавлиите са зли"  Joy Joy Joy

# 203
Гледах няколко кънвеншъна, наистина са много забавни Simple Smile Особено много се смях на един, в който някой от публиката попита Дженсън и Джаред какви мечти имат, които все още не са се сбъднали, диалога протече горе-долу в следния вид:

- (зрител) - Вие, двамата, може да се каже, че вече сте доста известни, имате ли все още някакви мечти, които желаете да се сбъднат?
- Джаред: - Гледа замислено 5 секунди, а Дженсън, направо изстреля отговора: "О, да, колкото искаш."
- (зрител) - Можете ли да ни кажете поне една? Най-голямата мечта на всеки от двама ви, да речем?
- Дженсън  - (мисли 3 секунди) - Ами, да речем, да имам деца! (изправя се демонстративно и си взима чашата с кола, която е някъде долу до стола му, сяда си и най-невъзмутимо отпива, докато фенките в публиката крещят "ау" и "оу". Нашия се подсмихва под мустак Wink
- Джаред - Хей и аз това щях да кажа - и аз искам дете. Simple Smile (нова серия "ау" и "Оу")
- (публиката поутихва малко) - Дженсън обяснява как това била сериозна стъпка, която се чувствал все по-подготвен да предприеме, смятал, че това ще го направи по-отговорен и т.н.
- Джаред се намесва тук и казва: "Ама как, нали разправяше, че най-голямата ти мечта е да караш собствен самолет?"
- Дженсън - Да, това също ми е мечта, както и да скоча с парапланер от някоя висока скала и да се порея из облаците. Simple Smile Това е нещо, за което определено ме бройте "за!" Simple Smile) Само че не бих го направил, ако имам дете. (пак смях из залата)
- Джаред - Що, може да пуснеш детето, тогава Grinning
- Дженсън - (прави една от онези недоумяващи фисиономии и гледа Джаред) - На този определено не трябва да му се поверяват деца Simple Smile)
- Джаред - Защо бе, човек? Ще бъде готино!
- Дженсън - О, не, Джаред определено няма да бъде пускан да ми гледа детето. Simple Smile)
(смях)

# 204
Извинявайте, че пак ги пускам преди лягане. Нарочно беше newsm48
Вече прекаляваш, изпроси си го  Mr. Green:

Забелязвате ли как долу в ляво на снимката пише, че "Хавлиите са зли"  Joy Joy Joy
Е, не са ли?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 205
  • Велико Търново
Кой ли ще дръпне тези хавлии................................

# 206
Кой ли ще дръпне тези хавлии................................
Доброволки ли набираме? Бройте ме......  Mr. Green

# 207

Са, са smile3521  Laughing

Дейна, виждам, че си открила един от готините кънвеншъни, на този е голям смях Laughing
Само да вметна, че Дженсън като казва, че на Джаред не трябва да му се позволява да има деца, Джаред казва - аз имах предвид да пуснеш отвисокото твоите деца и тогава Дженсън добавя - не трябва да му се позволява и да е детегледачка Joy

А имаше един момент, в който питат Джаред дали би умрял за брат си в реалния живот, на което той след известни обяснения отговори утвърдително и цялата зала въздъхна влюбено Laughing При което Джаред казва - благодаря ви за този въпрос, сега изглеждам готин Joy Но веднага след това го питаха нещо за сериала, което той не можа да се сети, и каза - ех, таман изглеждах готин, сега изглеждам глупав Joy

Обаче тия неща трябва да се гледат, като се разказват, се губи емоцията да им видиш жестовете и физиономиите Laughing

# 208
  • Разпиляна във въображението
Виждала съм. Потърсих специално за извинението си Wink

Сега. Седя си пред компа, а моя гледа тв. По едно време ме бута и вика - гледай, гледай. Обръщам се и дават Смолвил с Дженсън. И половинката вика - гледай каква разлика има между него и супермена. Проверявай в сайта каква му е височината. Почвам да търся и какво излиза - Супермена е 1.91 и моя се хваща за глава - Тези американци нещо не мога да мерят както трябва Joy Joy Joy

# 209
Сега. Седя си пред компа, а моя гледа тв. По едно време ме бута и вика - гледай, гледай. Обръщам се и дават Смолвил с Дженсън. И половинката вика - гледай каква разлика има между него и супермена. Проверявай в сайта каква му е височината. Почвам да търся и какво излиза - Супермена е 1.91 и моя се хваща за глава - Тези американци нещо не мога да мерят както трябва Joy Joy Joy

Joy Joy

Мириел, душата, снощи таман разгледахме с Изи повечето фотосесии на Джаред, тя ми беше независимият оценител Joy Ами има разкошни такива. Нарочно няма да ги слагам, защото няма смисъл да те убеждавам, ти като не го харесваш, на крака да ти го доведа, няма да си промениш мнението Wink Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт