Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 808
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Кати, на Руби телата са четири парчока Laughing Wink

# 181
А случайно да си попадала на цялата фотосесия с бялата ризка и бамбуковите мебели? Издирвам я като невидяла, но само 2 снимки са ми попаднали. Там е фантастичен Дженсън, просто разбива!!!

Дай ги тези две, които си срещали, за да видя за коя сесия става дума Simple Smile

Дейна, ще ви ги кажа отговорите, нека само се помъчат малко.  Mr. Green

За тази фотосесия ли става дума?

Ох, да! Точно за тази става дума! smile3501 Любима, любима, любима фотосесия GrinningVery Happy

# 182
Кати, на Руби телата са четири парчока Laughing Wink

#Crazy Явно и този въпрос не съм знаела. Аз мислех, че са 3  Laughing

# 183
Аз да ви кажа ли, че така са го направили, щото Дийн не може да го изиграе Crossing Arms  Joy

Може, можеее... Я, питай мъжа си кой е по-добър актьор  Joy Joy Joy

Момичета, ще ме побъркате просто Grinning ! Днес сме го ударили на духовитости, коя от коя по-намясто Simple Smile

# 184
Дейна, заповядай Grinning
Извинявайте, че пак ги пускам преди лягане. Нарочно беше newsm48

Кати, пропускаш предполагам негърката камериерка, в която Руби беше съвсем за малко.  Simple Smile

# 185
На повечето въпроси мога да отговоря само по бледи спомени и с малко подсказка от интернет, но този за първата поява на Сам, не мога да се сетя - първото ми предположение също беше, че е като бебе в легълцето. Simple Smile

А, я да си попитам най-нахално, може ли да пуснете няколко линка към кънвеншъните на двамата братя, че се зарибих покрай вас и аз да ги видя Wink

# 186
Дейна, заповядай Grinning

Кати, пропускаш предполагам негърката камериерка, в която Руби беше съвсем за малко.  Simple Smile
Феъри, нямаш милост! Grinning Хич не знам как ще заспя тази вечер  Laughing
Безценна си - мерси за постинга!  Hug newsm51 Първата, третата, петата (ох, петатааа Grinning ) и шестата снимка ще оставят неизлечими следи по ретината ми! Припадам за малко, ще се свестя чак утре по някое време..... smile3544

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 21:08 от Dana_Scully

# 187
Трябва да кажеш какви искаш, че те са много - с Дженсън, с Джаред, с Дженсън и Джаред, с Дженсън, Джаред и Миша Колинс, с двамата братя, Крипке и останалите сценаристи,  с двамата братя и Джим Бийвър... понеже не са събрани на едно място и трябва да потърся конкретен, избери си какъв искаш да гледаш и ще ти намеря.  Peace

# 188
Вече прекаляваш, изпроси си го  Mr. Green:

# 189

Joy Joy Hug  Ще си стоим всички будни явно Laughing

# 190
Трябва да кажеш какви искаш, че те са много - с Дженсън, с Джаред, с Дженсън и Джаред, с Дженсън, Джаред и Миша Колинс, с двамата братя, Крипке и останалите сценаристи,  с двамата братя и Джим Бийвър... понеже не са събрани на едно място и трябва да потърся конкретен, избери си какъв искаш да гледаш и ще ти намеря.  Peace

Ами за начало с двамата братя, предполагам. Simple Smile Мерси. Може би ще е по-удобно, ако ми кажеш какви сърч критерии посочваш в гугъл и мога да си ги намеря и сама, за да не се налага да те ангажирам излишно Simple Smile Освен ако не ти е удоволствие да ги издирваш, разбира се  Mr. Green

# 191
Просто влизаш в ютуба, пишеш джаред и дженсън кънвеншън и те излизат Grinning

# 192

Joy Joy Hug  Ще си стоим всички будни явно Laughing

Ей, безмилостни сте! Simple Smile   bouquet Чак милото дойде от хола да види на какво толкова викам "ах" и "ох" Grinning Как сега да си легна с "чиста съвест и помисли"?  Flutter

# 193
Просто влизаш в ютуба, пишеш джаред и дженсън кънвеншън и те излизат Grinning
Thank U so much! Simple Smile   bouquet

# 194
Кати, пропускаш предполагам негърката камериерка, в която Руби беше съвсем за малко.  Simple Smile

Аз пък за негърката се сетих, а кое е четвъртото?

Общи условия

Активация на акаунт