Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Като е искал да е готин, да е влязъл в тялото на Дийн  Sunglasses Сори, Fairy, но това е истината Wink Както казва Лилит - "Търся двама братя - единия е много висок, а другия - много готин"  Laughing

# 166
Като е искал да е готин, да е влязъл в тялото на Дийн  Sunglasses Сори, Fairy, но това е истината Wink Както казва Лилит - "Търся двама братя - единия е много висок, а другия - много готин"  Laughing

Защо ме дразните сега, мога ли да попитам Crossing Arms На диета съм,не разбирам от майтап Joy
Аз да ви кажа ли, че така са го направили, щото Дийн не може да го изиграе Crossing Arms  Joy Айде, няма да го казвам Laughing

# 167
Аз да ви кажа ли, че така са го направили, щото Дийн не може да го изиграе Crossing Arms  Joy Айде, няма да го казвам Laughing
Добре, че не го каза... Joy Joy Joy Hug

# 168
Аз да ви кажа ли, че така са го направили, щото Дийн не може да го изиграе Crossing Arms  Joy

Може, можеее... Я, питай мъжа си кой е по-добър актьор  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 17:06 от Злата с метлата

# 169
Намерих малко подробности защо не е влязъл в тялото на Дийн Laughing  В бяло специално за Богинята Laughing

SAM’S BODYSNATCHED! — Gary (guest star Colton James), a teenage nerd, conjures up a body-switching spell and changes bodies with Sam (Jared Padalecki). Thrilled by his new handsome and built body, Gary (now Sam) investigates a case with Dean (Jensen Ackles) and takes advantage of his good looks and age by hitting on women and getting drunk. Meanwhile, Sam is stuck in Gary’s teenage body, dealing with intrusive parents and high school. Bob Singer directed the episode written by Julie Siege with story by Julie Siege, Rebecca Dessertine and Harvey Fedor
Тоест, какво интересно можем да видим в това в Дийн да влезе някой, дето да сваля мацки, това си го гледаме постоянно Laughing

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:54 от Fairy

# 170
  • В средата на времето
Като е искал да е готин, да е влязъл в тялото на Дийн  Sunglasses Както казва Лилит - "Търся двама братя - единия е много висок, а другия - много готин"  Laughing

Joy Joy

Аз пък ще си остана чиста и неопетнена Naughty..не прочетох спойлерите Grinning ФеяТА, много учитива молба имате от Богинята, друг път да слагате в бяло спойлерите, че ръката и сама иска да връща предната страница, а очите и да четат..едва се озаптява Joy Mr. Green

# 171
Богиньо, като така учтиво ме молите, съвсем учтиво сложих всички спойлери в бяло Grinning  

Не че заслужавате, вие всичките безсърдечни Дийн фенки, които използвате, че съм сал-самичка и периодично забивате нож в сърцето ми Cry Joy

Попаднах в един форум на тема "Колко добре познавате Свръхестествено?". Оказа се, че аз съм срам за феновете, въпросите, на които успях да отговоря, се броят на пръстите на едната ми ръка Laughing
Преведох ви повечето въпроси да видите вие къде се намирате по стълбичката на фенството Joy

В кой епизод двамата братя за първи път  казват нещо едновременно?
В кой епизод Рафаел е споменат за първи път?
Колко и какви неща открадна Бела от братята?
В кой епизод се появява Боби за първи път?
Сам накара Дийн да му обещае нещо, какво беше то?
На каква възраст са Сам и Дийн в трети сезон?
Кога за първи път виждаме Дяволския капан?
Кой е първият епизод, в който двамата братя изгарят нечии останки?
Коя е групата, чиито песни присъстват във всички сезони?
В кой епизод за първи път се споменава Бог?
В кой епизод двамата братя казват едновременно „Пич, трябва да говоря с теб”?
Кое оръжие от първите епизоди е показано само веднъж и никога повече?
Колко тела използва Руби?
Кога за първи път Боби нарича някой от братята „идиот”?
В кой епизод Дийн казва „Сам носи дамско бельо”?
Колко бебета използват в пилотния епизод в ролята на бебето Сам?
Кой от братята и в кой епизод казва – „Защото имам идиот за брат”
Колко Импали видяхме паркирани в епизода „Истинските ловци на духове”?
Колко епизода са написани от Сара Гембъл?
Какви са вторите имена на Джаред и Дженсън?
Кога Боби показа, че може да говори японски?
Кога за първи път се появява намек, че Сам е специален? – този ми е любимият, не можете дори да си представите за какъв отговор става дума  Joy
Каква песен свири айподът, когато Дийн се качва в колата си след като се връща от ада?

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 19:20 от Fairy

# 172
  • В средата на времето
 Shocked...aз съм на най-долното стъпало, даже под него  smile3544...Що за въпроси са това ooooh!

Богинята благодари за бързата реакция и обещава да ходатайства пред другите богове, за нова вълшебна пръчица на ФеяТА Grinning Hug

Кога за първи път се появява намек, че Сам е специален? – този ми е любимият, не можете дори да си представите за какъв отговор става дума  Joy

Да не е още като бебе, в креватчето? Grinning

# 173
Очевидно и аз не съм фенка, щото въпросите са  Shocked Не се и опитвам да отговарям сега, че няма време, освен на последния. Песента е Vision на Jason Manns, който е много добър приятел на Дженсън. Даже Дженсън пее като бек вокал на една от песните му - Crazy Love
Това на един кънвеншън го гледах. Публиката питаше Дженсън дали този Джейсън не му се е разсърдил за точно тази сцена в колата и Дженсън почна да обяснява как няма такова нещо.

# 174
И само искам да споделя, че хората там си отговаряха ей тъй на, без да се ровят в нета за инфо, което съвсем ме уби Laughing

Аз знаех отговорите на тези въпроси, останалите ги гледах и се пулих Shocked Laughing

В кой епизод Рафаел е споменат за първи път?
Колко и какви неща открадна Бела от братята?
Сам накара Дийн да му обещае нещо, какво беше то?
На каква възраст са Сам и Дийн в трети сезон?
Колко тела използва Руби?
Какви са вторите имена на Джаред и Дженсън?
Кога Боби показа, че може да говори японски?

Изи, не е в първия епизод, в края на първи сезон е, обаче това е нещо, което минава в кадър за части от секундата и аз лично след като разбрах отговора, спирах и пусках десетина пъти преди да го видя. Обаче ония там, истинските фенове, не пишман феновете като нас Joy , го разгадаха, макар и с малко подсказки като тази, че непосредствено преди това виждаме мъртво око в близък план Shocked Joy

Злата, ама друго си е като гледаш кънвеншъни, а? newsm53
Най-интересното е, като ги споменахме, че много често на тия кънвеншъни феновете задават такива въпроси относно сериала, че на двамата братя им се налага да гледат чаровно-глуповато в очакване някой да им обясни за какво, по дяволите, говорят и кога се е случило това Joy

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 19:54 от Fairy

# 175
Днес явно ми е снимков ден. Намерих една снимка от любимата ми фотосесия на Денсън, която не бях виждала до сега (което не говори много добре за това каква фенка съм  Mr. Green)
Ето я

Злата, милост нямаш просто! Grinning Снимката е РАЗКОШНА, отворена в цял лайф-сайз размер - направо ще припадна!  Crazy Hug Peace

# 176
Специален подарък имам за Дийн почитателките тук Heart Eyes Фотосесията от онова кафене с червените диванчета. Цъкнете на снимките за да го видите в цялата му прелест и в голям размер.  Heart Eyes Има още няколко, но тях - като приспя домочадието Laughing

А случайно да си попадала на цялата фотосесия с бялата ризка и бамбуковите мебели? Издирвам я като невидяла, но само 2 снимки са ми попаднали. Там е фантастичен Дженсън, просто разбива!!!

# 177
Богиньо, като така учтиво ме молите, съвсем учтиво сложих всички спойлери в бяло Grinning  

Не че заслужавате, вие всичките безсърдечни Дийн фенки, които използвате, че съм сал-самичка и периодично забивате нож в сърцето ми Cry Joy

Попаднах в един форум на тема "Колко добре познавате Свръхестествено?". Оказа се, че аз съм срам за феновете, въпросите, на които успях да отговоря, се броят на пръстите на едната ми ръка Laughing
Преведох ви повечето въпроси да видите вие къде се намирате по стълбичката на фенството Joy

Може ли линкче към оригиналния тест? Интересно ми е какви ли са отговорите Grinning

# 178
А случайно да си попадала на цялата фотосесия с бялата ризка и бамбуковите мебели? Издирвам я като невидяла, но само 2 снимки са ми попаднали. Там е фантастичен Дженсън, просто разбива!!!

Дай ги тези две, които си срещали, за да видя за коя сесия става дума Simple Smile

Дейна, ще ви ги кажа отговорите, нека само се помъчат малко.  Mr. Green

За тази фотосесия ли става дума?

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 20:30 от Fairy

# 179
Божке, знам отговора само на Колко тела използва Руби? /и пак не съм сигурна/ и на Какви са вторите имена на Джаред и Дженсън?

Общи условия

Активация на акаунт