Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
# 151
От тези дяволи ме побиват тръпки направо....и двамта са много противни.

# 152
Ето коментара на SF Universe за наградите и по-специално за Supernatural - It is funny though, that Supernatural beat Vampire Diaries which then went on to beat everyone else! Колко сме добри, щом сме били победителя   newsm44 Laughing

Малко off, но се надявам да ме извините  Praynig
За съжаление на мога да ги гледам сега наградите на работа, но си пускам клипчета от Youtube. Точно сега гледах как Саша Барън Коен представя наградата за най-добър актьор на Джони Деп Joy Обичам Саша  Heart Eyes Това е част от речта му при представянето: "Johnny Depp doesn't follow trends, he creates them... His harrowing documentary about the late 19th century confectioner Sir William Wonka has made it acceptable, once again, for creepy middle-aged men to approach children and offer them candy... Later this year his starring role in Alice in Wonderland will hopefully make it acceptable for creepy middle-aged men to invite young girls round for tea and offer them hallucinogenic drugs."  Joy Joy Joy

# 153
И сега да върнем жеста на Fairy с малко снимки, които не са от фотосесия, но са от най най най-любимия й кънвеншън

# 154
 Heart Eyes

Злата,  newsm51 Наистина ми е най-най-любимият, гледала съм го вече пет-шест пъти и още толкова мога Heart Eyes Джаред там е разкош.   Heart Eyes

И да се самопоздравя с няколко любими снимки newsm03

Мириел, виждаш ли, не е необходимо да му търсим специални фотосесии, той и така си е прелест smile3503

# 155
Днес явно ми е снимков ден. Намерих една снимка от любимата ми фотосесия на Денсън, която не бях виждала до сега (което не говори много добре за това каква фенка съм  Mr. Green)
Ето я

# 156
Дженсън с лещи ли е? Очито му искрят  Heart Eyes

# 157
Дженсън с лещи ли е? Очито му искрят  Heart Eyes

Да Simple Smile

# 158
Досущ като на мъжа ми. Само, че на моя сладун очите му са сини.  Heart Eyes

# 159
Днес ми попадна един материал /обичам да чета за митологиите/, в който се споменава Лилит - оказа се, че тя се е считала за първата жена на Адам.  #Crazy  На шестия ден Бог решил да сътвори човека по свой образ и подобие. Двамата с Адам били създадени от прах като равни, но Адам искал да доминира в техните взаимоотношения и да я държи в подчинение. Лилит била непокорна и свободолюбива, избягала, скрила се около Червено море и се присъединила към низшите демони.

Интересно е как се предържат сценаристите на филма към действителни митологични факти. Как да не ти е любим филм  Heart Eyes

# 160
Даа, Кати, аз доколкото знам, абсолютно нищо не е случайно в този сериал и всичко, което се случва е помислено Wink Даже на един кънвеншън Крипке каза, че напълно умишлено те са от Лорънс Канзас, ама да си проверим в нета защо. И Злата с метлата като една трудолюбива пчеличка провери, оказа се, че има много интересна митологична история мястото. Ама тя ще ви разкаже, че аз може нещо да не съм запомнила като хората Laughing

Момичета, искате ли да ви плясна малко спойлери за следващите два епизода? Или предпочитате да си останете чисти и неопетнени до излъчването им? Flutter

# 161

Момичета, искате ли да ви плясна малко спойлери за следващите два епизода? Или предпочитате да си останете чисти и неопетнени до излъчването им? Flutter

Аз съм За спойлерите  Peace

И Злата с метлата като една трудолюбива пчеличка провери, оказа се, че има много интересна митологична история мястото. Ама тя ще ви разкаже, че аз може нещо да не съм запомнила като хората Laughing

Бих била щастлави и за линк, моля  Praynig

# 162
Тъй като Fairy ме набеди в трудолюбиво пчелство да взема да не се посрамя. Ето ги линковете: http://www.supernaturalwiki.com/index.php?title=Lawrence,_Kansas
http://www.prairieghosts.com/stull.html

Давай спойлерите! Аз съм една опетнена мръсница  Twisted Evil, по-зле няма как да стане положението  Laughing

# 163
Злата с метлата   bouquet

Жестоко! Хубаво е да се знаят тези неща. Така филма става още по-достоверен... newsm43

# 164
Пиша, но предупреждавам тези, които не искат да четат, че по-надолу следват спойлери Peace

И тоя спойлер го правя в бяло за по-нежните души Heart Eyes

Тааа, официалното инфо за идващия епизод е, че там в лудницата като отидат, Сам и Дийн ще станат пациенти заради случая, но в последствие ще се наложи да се преборят със собствените си демони и проблемите един с друг. Тоест явно пак ще се дърлят Laughing

По-интересното е за следващия епизод - смяната на телата. Очевидно няма да си ги разменят двамата. Някакъв младеж, занимавал се с окултизъм, искал да е готин и някак си успява да влезе в тялото на Сам и започва да се кефи на новия си готин изглед и заедно с Дийн междувременно разследват случай.  Laughing Просто отсега си го представям Сам как прави чупки в кръста Laughing Истинският Сам по това време ще е заклещен в тялото на младежа и ще трябва да се оправя с родителите му.

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 18:54 от Fairy

Общи условия

Активация на акаунт