Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Мастърче, Апокалипсисът се случи, защото онез гадове ангелите не им казаха, че не трябва да убиват Лилит. И Сам и Дийн искаха да я убият. Ако Сам не беше пил кръв, просто щяха да я убият по друг начин. Защото тя чупеше оковите и трябваше да бъде спряна. Дори накрая Сам като предложи на Дийн да отидат двамата да я убият, Дийн се съгласи и щяха да го направят, ако Руби не беше там. Нещо повече, Дийн искаше да отиде сам да убие Руби, но тогава ангелите го спряха, та да може Сам да свърши мръсната работа.  Така че не виждам къде е вината на Сам.  Rolling Eyes
Добре Фейче, съгласна съм, че Руби само подхлъзна Сам, а ангелите умишлено не го спряха. Но ако Сам не се беше доверил на Руби, изобщо нямаше да се подхлъзне и имаше някакъв шанс братята да прозрат, че Лилит всъщност иска да я убият. А така Сами извади тежката артилерия и я опатка набързо без да си даде време да се замисли, защото вече беше пристрастен, нямаше трезва преценка и само демонска кръв му беше в главата. С това, че се довери на Руби, Сам всъщност позволи да бъде използван като оръжие, това ми е мисълта.

И отново съм съгласна с Изи. Peace

# 676
Но ако Сам не се беше доверил на Руби, изобщо нямаше да се подхлъзне и имаше някакъв шанс братята да прозрат, че Лилит всъщност иска да я убият.

А Дийн като не е пил демонска кръв защо не прозря, че не трябва да се убива Лилит? Rolling Eyes

Разсъждавам си само, интересно ми е какво мислите, иначе с Изи и аз съм съгласна Wink

# 677
  • В средата на времето
Но ако Сам не се беше доверил на Руби, изобщо нямаше да се подхлъзне и имаше някакъв шанс братята да прозрат, че Лилит всъщност иска да я убият. А така Сами извади тежката артилерия и я опатка набързо без да си даде време да се замисли, защото вече беше пристрастен, нямаше трезва преценка и само демонска кръв му беше в главата.

Много интересно мнение Peace  bouquet Не се бях замисляла по този начин за действията на Сам. Според мен обаче имайки в предвид всичко случило се и отдавнашния и голям план на ангелите и демоните да предизвикат Апокалипсис, не виждам Сам как щеше да остане непокварен Rolling Eyes Някак си човек като навърже всички събития и случки довели до пиенето на демонска кръв от страна на Сам, не виждам друг начин, по който можеха да се развият събитията... Rolling Eyes Thinking

А Дийн като не е пил демонска кръв защо не прозря, че не трябва да се убива Лилит? Rolling Eyes

Не искам изобщо да кажа, че нашето момче не е досетливо Laughing..., но не вярвам да успееха сами да се сетят...Вижте, че никой не знаеше коя е последната окова...от хората става въпрос (а и по принцип не знаеха, кои са оковите. Кас идваше само да ги информира, колко са счупени и колко остават..). Според мен това е било инфо известно само на ангелите и демоните.  Шанса братята да разберат за Лилит е нищожен, да не кажа - невъзможен...

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 16:37 от Izida

# 678
Но ако Сам не се беше доверил на Руби, изобщо нямаше да се подхлъзне и имаше някакъв шанс братята да прозрат, че Лилит всъщност иска да я убият.
Прозорливият от братята всъщност е Сам. Mr. Green А на Дийн сигурно не му е останало време за прозрения заради тревогите по пристрастения Сам.

# 679

Много интересно мнение Peace  bouquet Не се бях замисляла по този начин за действията на Сам. Според мен обаче имайки в предвид всичко случило се и отдавнашния и голям план на ангелите и демоните да предизвикат Апокалипсис, не виждам Сам как щеше да остане непокварен Rolling Eyes Някак си човек като навърже всички събития и случки довели до пиенето на демонска кръв от страна на Сам, не виждам друг начин, по който можеха да се развият събитията... Rolling Eyes Thinking

Тоест отново се връщаме на въпроса защо Сам беше съден толкова строго от всички във филма... Thinking

Прозорливият от братята всъщност е Сам. Mr. Green А на Дийн сигурно не му е останало време за прозрения заради тревогите по пристрастения Сам.

Laughing Laughing

# 680
Още от Mystery spot стана ясно какъв е Сам без Дийн - безрасъден и безмилостен. Той просто реши, според мен, че това, което му предлага Руби е чудесен начин да го върне на демоните с техните камъни по тяхната глава, като естествено вярваше, че го прави за добро.

# 681
  • В средата на времето
Прозорливият от братята всъщност е Сам. Mr. Green

Grinning Ще ме прощаваш, но Сам просто се оправя по-добре с търсачката в и-нет Mr. Green Wink

# 682
Още от Mystery spot стана ясно какъв е Сам без Дийн - безрасъден и безмилостен. Той просто реши, според мен, че това, което му предлага Руби е чудесен начин да го върне на демоните с техните камъни по тяхната глава, като естествено вярваше, че го прави за добро.

Е добре де, нали спасяваше хората по този начин?

# 683

Напълно съм съгласна със Стич.

Това беше само моркова, който му подаде Руби за да почне да пие демонската кръв, как иначе щяха да го накарат, ако нямаше поне едно добро нещо да го привлече към плана на демоните.

# 684
  • В средата на времето

Всъщност идеята да се налива с кръв не беше ли, за да стане по-силен срещу демоните и да добие силата,  да килне Лилит...Тук не ставаше дума, да я ползва, за да спасява животи..в сми това беше следствие, не основна причина. Все пак генералната причина да спре Апокалипсиса и така човечеството да просъществува си остава. Така че интересно, но и двете със Стич сте прави Laughing

# 685
Ех, чудесна дискусия се заформи, напускам ви за малко и ще продължа от вкъщи. Hug

# 686

Всъщност идеята да се налива с кръв не беше ли, за да стане по-силен срещу демоните и да добие силата,  да килне Лилит...Тук не ставаше дума, да я ползва, за да спасява животи..в сми това беше следствие, не основна причина. Все пак генералната причина да спре Апокалипсиса и така човечеството да просъществува си остава. Така че интересно, но и двете със Стич сте прави Laughing

Изи, така както аз го помня, първоначалната причина да пие кръв беше да си отмъсти като убие Лилит. Това е единственото, което аз отчитам у него като грешка. Обаче той я поправя овреме, защото още в четвъртата серия, където разбира брат му какви ги върши, Сам дава дума, че повече няма да използва способностите си. И не го прави до момента, в който ангелите хващат Алистър и Дийн отива да го измъчва. Сам тогава пие кръв, защото това е единственият начин да спаси брат си.
В последствие се оказва, че Лилит трябва да бъде спряна да не предизвика Апокалипсиса и Сам смята, че само той може да я спре. Аз не мисля, че той не осъзнава в какво ще се превърне в този момент. Според мен той просто е готов да се жертва, но да я спре. Според мен той се чувства виновен, чувства се чудовище и иска да направи поне едно хубаво нещо, бидейки чудовище - поне да спре идването на Луцифер. Та, накрая това е генералната причина, да.
Но той самият каза на Дийн, че по този начин спасява хора и че така е спасил повече, отколкото двамата заедно за 5месеца. Тоест, според мен някъде там нещата се преплитат. Руби манипулира Сам, но за мен в основата на нещата стои това, че той иска да изкупи по някакъв начин това, че е чудовище, да обърне проклятието в нещо хубаво, дори и това да означава да жертва себе си. Брат му обаче не е много навит на тази жертва и става калабалък... Thinking

# 687
Точно така е. Единодушни сме в мнението къде къде му е грешката на Сами. Защото, ако изобщо не беше започнал да пие кръв, нещата със сигурност щяха да се случат различно. Това обаче, изобщо не означава, че го обвинявам. Твърде вероятно на негово място бих постъпила по същия начин.

# 688
Точно така е. Единодушни сме в мнението къде къде му е грешката на Сами. Защото, ако изобщо не беше започнал да пие кръв, нещата със сигурност щяха да се случат различно. Това обаче, изобщо не означава, че го обвинявам. Твърде вероятно на негово място бих постъпила по същия начин.

Така така Laughing Сега остава да постигнем единодушие и относно това, че Дийн не реагира по най-адекватния начин на цялата ситуация и че Сам го съдят прекалено строго за това, което направи, и ще си легна спокойна Laughing

Удачно ли е отново да ви се обясня в любов и да ви кажа, че ми е много хубаво с вас и ми е много приятно и като размятаме снимки, и като си говорим Blush Heart Eyes

# 689
Така така Laughing Сега остава да постигнем единодушие и относно това, че Дийн не реагира по най-адекватния начин на цялата ситуация и че Сам го съдят прекалено строго за това, което направи, и ще си легна спокойна Laughing
Е как, всички сме съгласни, че удобно се забравя ролята на Дийн в отприщването на цялата патардия. И, да, Сами го съдят неоправдано строго, като се има предвид как го използваха ангели и демони. Логично обяснение на реакцията на Дийн беше дала Изи и аз съм съгласна с нея. Сега можеш да спиш спокойно, но не си лягай още, де.  Flutter

Удачно ли е отново да ви се обясня в любов и да ви кажа, че ми е много хубаво с вас и ми е много приятно и като размятаме снимки, и като си говорим Blush Heart Eyes
Не само е удачно, но е и желателно. Само че ще те помоля следващия път в болд, с червено и с включен Caps Lock. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт