Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 24 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Мир, мога да кажа няколко приказки за "нормалния" живот на Сам, но не това е идеята Laughing
Аз не обвинявам Дийн, че е такъв, какъвто е, нито обвинявам Сам, че е мрънкало (и то само в началото, стигни до мрънкащия период на Дийн и пак ще си говорим Laughing). Опитвах се само да отбележа, че Сам има много положителни качества и направо ми е непонятно как можеш да кажеш, че е ужасен Shocked Joy Иначе самият Дийн си призна, че ако не беше Сам, щеше да продължи да трепе всичко наред и посмъртно да ги пита какви са, що са Laughing

Злата, одобрявам снимката, нараненото ми сърце е мааалко по-добре Heart Eyes Laughing

.... и моето, и моето...... ммммм  Heart Eyes

# 91
  • Разпиляна във въображението
Не е ужасен, наистина, но просто ми е непонятно как може да се избере Сам пред Дийн и то още от началото newsm78

Сам е печен, спор няма, обаче Дийн е... Дийн.

Извинението

Закачка

Двамата

И все пак

# 92
Мириел, този въпрос и аз съм си го задавала многократно Laughing Нямам отговор, наистина, особено пък в пилотния епизод Laughing Обаче е факт, че аз от самото начало лапнах по Сам и това си е. И колкото и да ти е чудно, аз пък всеки път като гледам, се чудя как може човек да избере Дийн пред Сам. Без да става дума за външността Peace
Хора най-различни, добре, че повечето мислят като теб, та на мен ми е широчко около врата Joy

Извинението ми допада, приема се Laughing Heart Eyes

# 93
Извинението ми допада, приема се Laughing Heart Eyes
Hug Hug Hug

# 94
  • Някъде в търсене ............
Мириел , извинявай за снощи но ми спря нета. Прочетох как ти е подействал Дийн, (завиждам благородно Hug).
"Нормален" живот до някъде, но все пак се е откъснал от битки, сражения и гонения на вампири, духове и всякакви такива. Докоснал се е до друг начин на живот. Видял е как е от другата страна. Дийн е нямал такъв шанс - от малък е само с оръжия, сребро, сол и дърво.
Именно това насочва симпатиите към Дийн, не е имал детство , трябва да порастне бързо.

# 95
Да бе, а Сам е имал едно страхотно детство Laughing Не можете така да делите нещата. Дийн е знаел от самото начало за работата на баща им, Сам - не, но дали наистина е предпазен по този начин. Да те мъкнат от град на град без да знаеш защо, като чувал, да живееш в неведение, да си малкият, от когото всички крият, нямаш майка - не знаеш защо, баща ти отсъства непрекъснато - не знаеш защо, питаш най-близкия ти - брат ти - а той не иска да ти отговаря... да, със сигурност детството на Сам е било слънце и звезди Laughing

После пък разбираш, че всичко е заради теб и всички мрат заради теб, а за бонус си орисан да станеш лош и всеки те гледа под вежди в очакване и даже собствения ти брат не ти вярва.  Crazy

И за капак някой спомня ли си защо Дийн потърси Сам да му помогне за баща му - защото Дийн не искаше да е сам, искаше си другарче, що па брат му да се е оттървал от тоя живот Naughty

Но всъщност идеята ми беше, че и двамата са готини, а не кой повече е страдал. Всеки си страда по различен начин, това няма измерване в техния случай.

# 96
Fairy, страшна си  Peace
Взе ми буквите от клавиатурата  Wink

# 97
  • Smallville
Аз не мога да разбера,защо е това,кой е по,по,най?Двамата са толкова различни персонажи,всеки с характер и мироглед,така както всеки един от нас.Няма по добър и по лош,двамата са страхотни образи,малко събирателни,но все пак са измислени.

# 98
Аз не мога да разбера,защо е това,кой е по,по,най?Двамата са толкова различни персонажи,всеки с характер и мироглед,така както всеки един от нас.Няма по добър и по лош,двамата са страхотни образи,малко събирателни,но все пак са измислени.

Защото вече втори месец няма нов епизод и нямаме за какво друго да си говорим, пък не щем темата да е само ох и ах на тема снимки Laughing

# 99
  • София
Всъщност аз не мисля, че детството им е кой знае колко различно....
Даже Дийн може би е бил по-облагодетелстван, защото все пак е имал няколко щастливи и спокойни години с майка и баща като нормално семейство. Докато Сам от малък го размъкват, няма майка, има предимно един брат и един баща дето в повечето време го няма....
Пък и не е бил кой знае колко дълго и в неведение за какво става дума...само няколко години....пък и като цяло от  дете още по-зле е приемал цялата ситуация и се е чувствал не на място, за разлика от Дийн....та...никак не му е било весело със сигурност.

Иначе, че и двамата са готини - спор няма. И някак изобщо не мога да си ги представя соло....допълват се прекрасно. Нищо, че предпочитанията ми си остават към Дийн...

# 100
Така. Не смятам, че Сам не е знаел какво се случва и е държан в невидение. Все пак той сам каза в първа серия (нали ми е пресно, пресно), че на 9 години баща му е дал пистолет за да се пази от "нещото" в гардероба, а Дийн каза, че е бил прав - все пак знае какво се крие там.

И още нещо - майката им е доста зле с нейното минало на ловец. Как не се усети, че има някой в къщата Whistling

Гледах трета серия - Дийн толкова добре се справи с детето Wink

# 101
Мириел, то си има точна дата, на която Сам научава всичко Laughing На 25.12.1991г.  Laughing Значи е бил на 8 и половина, като е разбрал. Което означава, че все пак са го мъкнали натам-насам като чувал известно време. И че все пак достатъчно отрано е набутан в цялата работа, та да не може да се говори, че само Дийн е имал кофти детство. Все пак Сам през това време не е бил на Копа Кабана Laughing

# 102
  • Велико Търново
Просто Дийн излъчва повече самоувереност което кара жените да да искат той да ги....................... научи на това онова, а Сам е по-невинно секси и  им се иска те да го.................. научат на това онова  иначе и двамата са много секси! Зависи дали искаш ти да................... Сам или тебда те................ Дийн! Crazy

# 103
  • В средата на времето
Според мен кофтито детство на Дийн идва от това, че от съвсем малък е запознат с тези ужасии и му се налага да живее с това знание...което, извинявам се, обаче изтощава и "състарява" на млади години...Дийн не по своя воля е накаран да порасне, разбирайки за съществуването на "другият" свят, освен че е трябвало да се грижи и за малкото си братче...Не знам дали Сам е каран да носи пистолет от малък...бе не им е било лесно... Whistling Според мен Дийн го е яд в началото на Сам, че втория се опитва да изгради нормален живот, докато Дийн е затлачен в света с духовете и демоните и няма мърдане и почивка Rolling Eyes

# 104
Според мен кофтито детство на Дийн идва от това, че от съвсем малък е запознат с тези ужасии и му се налага да живее с това знание...което, извинявам се, обаче изтощава и "състарява" на млади години...Дийн не по своя воля е накаран да порасне, разбирайки за съществуването на "другият" свят, освен че е трябвало да се грижи и за малкото си братче...Не знам дали Сам е каран да носи пистолет от малък...бе не им е било лесно... Whistling Според мен Дийн го е яд в началото на Сам, че втория се опитва да изгради нормален живот, докато Дийн е затлачен в света с духовете и демоните и няма мърдане и почивка Rolling Eyes

Е, добре де, Изи, колко повече време е спечелил Сам - Дийн едва ли е разбрал баш на четири години какво става. Значи, да речем, е бил на 5, а Сам научава на 8. Не е кой знае каква разликата, та оттам да идва това, че Дийн убива всичко наред, а Сам все иска да спасява някого. Просто това са си особености на характерите им.

Иначе за останалото съм съгласна с теб Simple Smile

Маринка, харесва ми теорията ти Laughing Само дето Сам съвсем не ми се вижда като да го, направо ще ме...научи Joy

Общи условия

Активация на акаунт