Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново
да признала съм я Папито

# 31
Добро утро! Фамилията се разпръсна по детски градини, служебни ангажименти и прочие и компа е вече само МОЙ  Mr. Green

За много години, момичета! 

Да се посипем със светена вода и шепа сол, че лошото през годината да стои далеч от нас и домовете ни  Wink
Минаха празничните офанзиви и вече нетърпението ми за нов епизод е набрало свръхестествени размери.
Сериала явно е разбунил "стари духове", понеже попаднах на инфо, че започват снимки на "Ловци на духове 3"  Mr. Green Ама дедовците имат пасти да ядаааат  hahaha
http://showbusiness.actualno.com/news_277939.html

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 08:27 от mamakaty

# 32
  • В средата на времето
Не мога да не споделя една страхотна снимка на Дженсън Heart Eyes...
http://www.freewebs.com/jensenacklesfans4ever/sup.jpg

Пускам я като линк, защото е голяма, а трябва да се види в реалният и размер, за да се оцени красотата Grinning

Един добър колаж:

# 33
Изи, тази снимка е просто разкошотия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А и колажът ми харесва много Grinning

Аз пък да пльосна и тук онази снимка, дето ти показах днес.

Вижте моля, издевателствата над горкото мече не спират Joy

# 34
И като си говорим за снимки, виждали ли сте този брутален колаж Joy

Признавам, дълго време сън не ме хващаше от мислене поради какви точно причини са се гушнали така нежно.  Laughing Изключвам очевидно замислените, защото за мен това е глупост, по-скоро си мислех, че нещо на майтап или пък просто е извадена от контекста. Така се стрясках честичко насън, докато един ден не видях тази снимка Laughing

# 35

OMG! hahaha От къде намерихте истинската симка с момичето? Тази, на която са се гушнали двамката просто наруши душевното ми равновесие за цяла седмица напред!  #Crazy newsm78

# 36
Изи, тази снимка е просто разкошотия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А и колажът ми харесва много Grinning

Аз пък да пльосна и тук онази снимка, дето ти показах днес.

Вижте моля, издевателствата над горкото мече не спират Joy

Милото, дайте го насам - аз ще го спася. И по-скоро на мишка прилича, ако питате мен  hahaha tooth

# 37
А ето и още едно старо, но златно - http://www.youtube.com/watch?v=wj8N_B10-2o - Sammy song, само че по-дългата версия, която има още един куплет накрая. Реших, че за пълнота може да постнем и нея в началото при останалите "химни" на малкото ни "братство" в този форум  Joy ( или по-скоро "систърство"  Joy)

# 38

Бях попаднала на по-брутален pic, който всъщност беше карикатура, но ясно си личеше кой е на снимката. Беше адски извратено и гнусно. И попаднах на това точно, когато търсих коледен поздрав с двамата братя. Много е гадно  Sick Няма да го лепвам, а и не искам да го виждам отново.

# 39
  • Разпиляна във въображението
Добро утро.
Изи, снимката е страхотна  bouquet, а колажа - може ли да се намери в по-голям размер за компа.

Снощи се сдобихме с 42 инчово LCD нещо и тази вечер моя е на мъжко събиране. Маратон "Сръвхестествено" (малко) и "Здрач" разбира се - да се пробва тв-то.

Fairy, какво е това нещо бе ooooh! Ау, не мога да я преглътна (в превод - много добре е направена, но Crossing Arms)

# 40

OMG! hahaha От къде намерихте истинската симка с момичето?

Съвсем случайно Laughing Просто ровейки из нета и снимките му, един ден попаднах на нея, това е от предишния му сериал - Gilmore girls Grinning

Мириел, със здраве да си го ползвате  bouquet Мъжът ти ако знаеше, че мислиш да гледаш кривите крака на Дийн на тоя телевизор, сигурно нямаше да прекрачи прага на магазина Laughing

# 41
  • Разпиляна във въображението
Мила, той знае. Дисковете са приготвени, а и имам първи сезон на компа. Блу Рей версията на "Здрач" още снощи щеше да бъде пусната, обаче не купихме кабел от компа за ТВ-то (по препоръка на моя разбира се, уж сме имали Whistling).

# 42
Miriel, честита придобивка, със здраве да си го гледате!

Мъжът ти ако знаеше, че мислиш да гледаш кривите крака на Дийн на тоя телевизор, сигурно нямаше да прекрачи прага на магазина Laughing
Joy  Joy  Joy

Изи, снимката на Дженсън е един път! Веднага беше включена в колекцията "сърцеспиращи снимки"  Heart Eyes

А по повод колажа - има много такива на тема wincest и някои са наистина много брутални  Sick

# 43
  • Smallville
И що се гаврят така с братята  Shocked?!

Писна ми да чакам Close Искам нови серии вече Crossing Arms

П.П.Мириел,честито придобивка.Какво е усещането да гледаш на такъв размер,сигурно,че са ти на гости Grinning

# 44
  • София
Запис при двамата братя

Общи условия

Активация на акаунт