Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 848
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Аааа, Алистър беше голям гадюха в тоя му вид, разкошно играеше.
Но на мен от гадовете си ми остава любимец жълтоокият демон. Чак ме беше яд, че го убиха Laughing

# 136
  • Разпиляна във въображението
Луцифер - с двете ръце Peace

# 137
Специален подарък имам за Дийн почитателките тук Heart Eyes Фотосесията от онова кафене с червените диванчета. Цъкнете на снимките за да го видите в цялата му прелест и в голям размер.  Heart Eyes Има още няколко, но тях - като приспя домочадието Laughing

# 138
  • В средата на времето
Fairy  Hug, ти си съкровище Grinning
Първата и втората снимка като ги цъкате енда след друга..все едно ви стрелва с поглед и отмества очи Joy

# 139
Остананалите снимки в същото кафене са просто фантастични, аз докато ги свалям, почивам да дишам smile3544  Joy
Затаете дъх, скоро ще дойдат Laughing

# 140
Fairy разби ме с тези снимки  Heart Eyesхайде давай още да плакнем очи

# 141
Хайде и аз на опашката.

# 142
Хайде на втора серия Grinning Напълно е възможно да сте ги виждали повечето, но аз поне така събрани накуп не съм ги виждала, а пък качеството и размерът им са страхотни Grinning На първите луничките можем да преброим Laughing Злата, специално за теб са снимките с тия лунички Wink  bouquet
Знаете си, цъкайте върху снимките за по-големи размери. И ако има припаднали, не ми търсете отговорност Laughing Hug

Още една намерих, за разкош Laughing

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 23:59 от Fairy

# 143
Знаех си. Припаднали сте. Не трябваше да я слагам тази последната, тя ви довърши Joy Трябваше да ви пускам по една на ден, хем щяхме да запълним дните до следващия епизод, хем сега щеше да има с кого да си говоря Sad Joy

И за да си поемете глътка въздух, да се прехвърлим за малко на Сами. Не, не, снимки сега няма да слагам и да сложа, след Дженсън няма да имате очи да ги видите Joy

Искам само да споделя, че официално е потвърдено - Джаред и Дженивиъв, или както там се произнася сложното име на играещата Руби в четвърти сезон, са сгодени. Grinning Леле, тоя човек как ли й казва галено с това трудно име Laughing Сигурно "коте" , за да не се обърква Joy Както и да е, много се радвам за тях, дано да са много щастливи Heart Eyes

Ето в тяхна чест една снимка заедно

И един колаж, който на мен лично много ми хареса, направили са го много сполучливо Heart Eyes

# 144
Леле, тоя човек как ли й казва галено с това трудно име Laughing Сигурно "коте" , за да не се обърква Joy Както и да е, много се радвам за тях, дано да са много щастливи Heart Eyes

Ето в тяхна чест една снимка заедно

Ами сигурно й казва Джен на галено, бе, Фейче. Laughing Много са сладки така гушнати. Heart Eyes
Между другото беше грубо да пуснеш тази сесия на Дженсън точно преди лягане...  Mr. Green

# 145
  • В средата на времето
Снимка 3  и снимка 5 от втората сесия са ми абсолютни фаворити smile3544

Fairy ,   bouquet за снимките. Аз като една хитруша си ги изгледах сега, за един по-зеленоок ден Grinning

# 146
Добро утро!

Това със сесията наистина беше грубо. Трябв да се разтърсим за подобаващо отмъщение, но Сами надали има нещо подобно. Ще проверя.

Честито на Джаред!

# 147
Добро утро, момичета!
Не виждам някой да е споделил чудната новина - "Supernatural" спечели първата си Любима Sci-Fi/Fantasy ТВ шоу във 36th People's Choice

Браво на момчетата ни  Hug

# 148
Добро утро!
Fairy, голямо благодаря за снимките   bouquet  Hug Страхотни са! Добре, че и аз като Изи ги видях тази сутрин, та да ми започне деня с красота  Heart Eyes А ето тази ми е любимата, много го обичам като гледа лошо  smile3544

Честито на Джаред и Джен   loveuuu! Дано да са щастливи заедно и дано този годеж на Джаред продължи продължи повече от предния!
А, бе, ако трябва да сме честни, по-скоро е - Честито на Джен! Тя е извадила повече късмет  Wink
Но да не завиждаме на момичето , а да й пожелаем Честит рожден ден nbirthday Днес тя навършва 29 години.

на мен от гадовете си ми остава любимец жълтоокият демон.

И на мен така. Тръпки ме побиваха като почнеше да говори.

"Supernatural" спечели първата си Любима Sci-Fi/Fantasy ТВ шоу във 36th People's Choice

Браво на момчетата ни  Hug

Браво и от мен!
mamakaty, благодаря за инфото   bouquet

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 09:57 от Злата с метлата

# 149

Ами сигурно й казва Джен на галено, бе, Фейче. Laughing Много са сладки така гушнати. Heart Eyes

Shocked Бога ми, въобще не съм се сетила за този вариант Joy Явно снощното постване на снимки ми е замъглило съзнанието Joy
Наистина са много сладки заедно, аз много им се радвам. И аз като Злата се надявам, че този път годежът ще премине и в сватба Grinning

Между другото беше грубо да пуснеш тази сесия на Дженсън точно преди лягане...  Mr. Green

newsm48

но Сами надали има нещо подобно.

Мириел, ще престана да си играя с теб, да знаеш Joy Малко по-нежно с моите чувства ще ви замоля Laughing
По-късно днес аз сама ще се поздравя, не ме мисли Laughing Ще ви постна няколко любими снимки да се възстанови баланса, че лодката се килна на една страна Joy

А, бе, ако трябва да сме честни, по-скоро е - Честито на Джен! Тя е извадила повече късмет  Wink

Joy Joy

Я, тя била козирожка, бравос, бравос, одобрявам Laughing

Браво на нашите момчета за наградата! А те били ли са там, да се ровя ли да ги търся на церемонията, някой има ли инфо по въпроса? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт