Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Я да видим как ще удържите фронта  Mr. Green

О, голичък в леглото... веднага:

# 226
Мерси за напомнянето да гледам кънвеншъните от Ванкувър, Злата Simple Smile Наистина са много забавни, но аз започнах малко отзад-напред и първо изгледах този, където участва и Джими Бийвър. Както и да е, тази вечер продължавам - големи скици са двамата на тези фен-сбирки  Joy

# 227
 Joy Joy
Тюююю, Стич, как се надявах да не се сетиш за тия снимки newsm17

Обачее, Империята отвръща на удара newsm47

Голичък?...по време на секс?... разбира се newsm48

# 228
на крака да ти го доведа, няма да си промениш мнението

За Мириел не знам, ама на мен ако ми го доведеш, какво го чакааа.... newsm48  kiss

Дейна   bouquet, много ми беше интересно да прочета мнението на този младеж. Я как е влязъл в правия път и той с втората статия  Laughing

# 229
Ей, Фейче, нямаш милост! Как можа ТОЧНО тази сцена в колата да извадиш!!!  Peace Мислиш ли как бедните ние ще заспим сега? Не стига, че гледах епизода по-рано днес и цял следобед си мислих за голите широки рамене на Дженсън на лунна светлина на широката задна седалка на Импала, ами тъкмо идеята лееееко се беше поизтрила от главата ми и ти пляс! - Снимки  Sly Не ме карай отново да търся ОНАЗИ снимка с Джаред и ваната!  smile3508

# 230
Fairy, то, бива, то може, ама това твоето на нищо не прилича! Хем знаеш как ми действа тази снимка smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Ти ще си виновна ако мъжа ми намери утре сутрин компа олигавен  Laughing

# 231

Дейна   bouquet, много ми беше интересно да прочета мнението на този младеж. Я как е влязъл в правия път и той с втората статия  Laughing

Нали Simple Smile  smile3521 Един от малкото представители на мъжкия пол, които оценяват по достойство сериите Wink

# 232
Не ме карай отново да търся ОНАЗИ снимка с Джаред и ваната!  smile3508

Хаха, Фейчето е от камък бе, каквито и снимки да извадите на Джаредовци във вани, общофорумска истина е, че Феъри обича Джаред облечен Joy
Виж, ако го намериш да ми се усмихва с тия трапчинки, може и да си изгубя съня. И тази нощ Laughing

Злата с метлата,   Rage   bash Това за изказването преди малко за Джаред.

А тая снимка беше специално камък в твоята градина tooth

# 233
Тези не са истински, за голямо съжаление и последната  Cry

# 234
Голичък?...по време на секс?... разбира се newsm48

И понеже това беше удар под кръста...
18+

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 02:16 от Stitch

# 235
Трапчинки ли? Готово:

Колко по-трапчинков го искаш?

# 236
Ха! Пада й се на Феърито - няма само нашия сън да е разстроен, я Simple Smile И гиф-чето и трапчинките са много на място! Simple Smile (Ох, тези ухилени снимки на Джаред с трапчинките хич не помагат - краката ми сами ме теглят към Ферината градинка и нейния Сами.... сори, ама си е хубавец!  Mr. Green )

# 237
...краката ми сами ме теглят към Ферината градинка и нейния Сами.... сори, ама си е хубавец!  Mr. Green )
Дааа, лоша работа, и при мен се наблюдава същата аномалия.   Embarassed Mr. GreenДаже мисля да си сложа това в подписа:

# 238

Колко по-трапчинков го искаш?

Е толкова Laughing

Ужасни стеееее, вие сте толкова много, а аз тука сам-саминка се боря Joy
Стич, минахме на по-горно ниво с гифчетата, а Laughing Ще има отмъщение, само да ми се свали файла newsm53 И ще видим кой ще спи тогава newsm62

Къш, къш от моята градинка smile3513 Joy

# 239
Добре - и за да сложим край на този сладък спор с размяна на "разголени стрели", предлагам компромисен вариант, който мисля ще се хареса на всички Simple Smile)  smile3508 Мислили ли сте си какво би било например да ги клонираме двамата, като се съберат най-готините им черти? Е, така определено ще има по нещо за всяка и ще развеем белите знамена (....ризи, потници..... каквото дойде под ръка, очевидно от горните снимки са поизхвърлили и двамката доста голяма част от облеклото си  Mr. Green :giveup:
Резултатът евентуално би изглеждал ето така:

Хайде сега - сбийте се на кого повече прилича....  blahblah newsm48 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт