Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 724
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • В средата на времето
Мтакаааа Crazy Ставам аз тази сутрин и гледам почти 3 страници изписани...Викам си, някаква много тежка дискусия ще да е имало Mr. Green....Започвам да чета и ....блокаж, то няма нищо за четене... Joy..само гледаш, гледаш и от време на време примигваш Joy Много хубави снимки Heart Eyes
На ФеяТА някой трябва да отмъсти много подобаващо за гифчето! Онова гифче с голия Сам, не е достатъчно Naughty Mr. Green Може би някой облечен в бяла ризка Сам, усмихнат и с трапчинки да разкършва рамене със страст Twisted Evil Wink

Тениските ми харесаха. Party Злата, метни някои идейни и за нашия отбор Grinning След тениска за Джейк току виж съм си направила една и за Дийн Crazy Joy

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 15:00 от Izida

# 256
Ей, голямо вихрене снощи. Фейчето такива неща ми причини, че тази сутрин не мога да отлепя от изтощение.  Laughing

Бройте ме за каузата! Този бих го ride-нала, и без това не мога да устоявам на южняшки джентъл(и не толкова джентъл)мени.  Mr. Green

# 257
Фейчето такива неща ми причини, че тази сутрин не мога да отлепя от изтощение.  Laughing

Щото ти ме пожали, нали Laughing
Аз след тая вечер, имах чувството, че с Джаред си легнах Blush Joy

Само не мога да разбера защо тази тениска решихте, че е за Сам Laughing Не ви ли минава през акъла, че можете да райд-нете и Дийн, все пак той също е Уинчестър Laughing Пробив в съзнанията ви усещам, неверни Дийнови фенки такива Joy

# 258
Само не мога да разбера защо тази тениска решихте, че е за Сам Laughing Не ви ли минава през акъла, че можете да райд-нете и Дийн, все пак той също е Уинчестър Laughing Пробив в съзнанията ви усещам, неверни Дийнови фенки такива Joy

Че има пробив, има. И ти имаш вина за това. Mr. Green А Дийн ще го ride-нем anytime:

# 259
А Дийн ще го ride-нем anytime:

Така те искам Hug Това е правилно мислене Mr. Green

Между другото, страхотният ти аватар ми напомня, че следващото нещо, което трябва да сложим, е фотосесията им, от която е тази снимка. Тази фотосесия е уникална. Там Сам ми е най-най-най-любим, направо спирам да мисля като го видя Heart Eyes А даже не е по потник Joy

Момичета, вчера четох един много хубав материал, някаква там блогърка го писала, за десетте най-хубави братски моменти между Сам и Дийн. Като имам време, ще го преведа да му се порадвате Grinning

# 260
Между другото, страхотният ти аватар ми напомня, че следващото нещо, което трябва да сложим, е фотосесията им, от която е тази снимка. Тази фотосесия е уникална. Там Сам ми е най-най-най-любим, направо спирам да мисля като го видя Heart Eyes А даже не е по потник Joy

Your wish is my command!  Mr. Green

# 261
Стич, my master, newsm20

Като ги отворих голям размер и занемях.  Two Hearts Two Hearts
Хем съм ги съзерцавала тия снимки десетки пъти и пак ми се подкосяват краката като ги отворя Blush
Страхотни са, страхотни, благодаря lovekiss

И за да направя малко темата да изглежда така, все едно не сме се събрали само да зяпаме двамата братя Laughing , пускам една новина от днес за вероятността за шести сезон. По-вълнуващото в тази новина за мен е вероятността Крипке да продължи да бъде начело, което би било страхотно. Ако ще продължават, не искам да е с друг.

The apocalypse may have to wait. CW boss Dawn Ostroff says Supernatural creator Eric Kripke is warming to the idea of a sixth season.
“I think he’s in that state of mind,” she says. “I had lunch with Eric the other day and he’s really excited about the show right now. I think he feels this season has been really satisfying for him. He’s certainly not running out of ideas by any stretch of the imagination.”
Ostroff, who says Kripke has been “hitting it out of the park” creatively this season, also points to Supernatural’s ratings success as proof the show has a lot of life left in it. “The ratings are up,” she says. “We have more young women coming to the show than ever before. There aren’t a lot of shows that you can say are doing better in their fifth year.”

На друго място обаче (пусто сега не мога да намеря къде Rolling Eyes) прочетох, че всички са развълнувани от вероятността да има шести сезон, освен Дженсън и Джаред, които дават по-скоро индикации, че искат да спрат с пети сезон, а Джаред упорито споделя, че къщата му във Ванкувър ще бъде продадена и се връща в Лос Анджелис Rolling Eyes Даже отдолу под това имаше и въпрос как бихме възприели евентуално да продължи сериала без Джаред.  Ми не бихме Crossing Arms

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 15:03 от Fairy

# 262
O, не!  ooooh! В никакъв случай не искаме продължение без Дженсън и Джаред в комплект! Ако ще ги махкат, искаме да си остане с 5-ти сезон и толкоз!
Последната публикувана сесия на двамата Уинчестъри е дъхоспираща, кракопреплитаща, сърцеразтуптяваща, очепремрежваща и мозъко-форматираща! Невероятни са, а и само да спомена, че и на мен Сами най-много ми харесва на таз фотосесия  bowuu

# 263
Като ги отворих голям размер и занемях.  Two Hearts Two Hearts
Хем съм ги съзерцавала тия снимки десетки пъти и пак ми се подкосяват краката като ги отворя Blush
Отбележи, че съм достатъчно съобразителна да не ги пусна преди лягане. Не като някои други, които няма да посочвам.  Wink Mr. Green

Тъкмо вчера и аз се опитвах да се справя с мисълта, че това е последният сезон и после край. Sad
6-ти сезон от Крипки би била най-страхотната новина, но не и без някой от братята.  Naughty

# 264
Отбележи, че съм достатъчно съобразителна да не ги пусна преди лягане. Не като някои други, които няма да посочвам.  Wink Mr. Green

Всъщност, някои други ги пускат преди лягане и мечтаете на сън цяла нощ. А сега като ги пусна на обяд, ми се налага да го бленувам и наяве и насън Laughing Кажи сега кой е по-съобразителния Crossing Arms Joy

Аз продължавам да съм раздвоена за продължението. От една страна ми се иска този сериал да продължава до края на живота ми Laughing От друга страна, все си мисля как би било по-добре за двамата братя. И дали за тях, за бъдещето им, за кариерата им и за това, което целят да постигнат, не е по-добре нещата да спрат тук... Не знам, вярвам, че те ще вземат най-доброто решение, добре че от мен не зависи нищо Laughing

# 265
Дейна, прочетох го фика, доста е идеен  Laughing Благодаря ти за него   bouquet
Стич, голямо благодарско за снимките   bouquet Hug  Самито с карираната ризка - мммммммм...Ох, на кака!
Ако ще правят шести сезон без Ерик, Дженсън и Джаред не го ща Crossing Arms Обаче голяма работа е това рейтинга, само и само да не го изпуснат ще натиснат и Крипки и актьорите за нов сезон. Ще е "warming to the idea of a sixth season" много ясно, щом шефа казва  Grinning
Изида, веднага пускаме теники и за нашето момче:

# 266
  • В средата на времето
Злата , благодарности големи  bouquet Аз веднага сглобих перфектната тениска от тези, които си дала. Лице нм. 3, гръб -надпис на тениска нм. 2 Grinning Модела ще бъде като тениска нм. 3 Simple Smile

Колкото по-дълго продължава този сериал, толкова по-тъжно ще ми бъде като свърши Rolling Eyes За това викам да направят 7 сезона и да спират Mr. Green  

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:14 от Izida

# 267
  • София
Stitch - тези последните снимки са уооооуууууууууу Simple Smile)) даже се изкушавам да си сейвна няколко Simple Smile

# 268
Е как десет сезона, бе Shocked Толкова много ли е бил O.C.? Shocked Аз уж съм изгледала всичките му серии, а ми се струва, че беше доста по-кратък Laughing

Тениските са много яки, на мен първата ми хареса Joy

От тези снимки, дето Стич сложи, имам две, дето са наистина огромнейши - 6550х4888, и не мога да ви опиша като ги дадеш 100% за какви очи става дума Crazy Heart Eyes Обаче не знам къде мога да ги кача, за да ви ги покажа, тъпата снимка.бг си ги намалява автоматично Tired

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:12 от Fairy

# 269
  • В средата на времето
Е как десет сезона, бе Shocked Толкова много ли е бил O.C.? Shocked Аз уж съм изгледала всичките му серии, а ми се струва, че беше доста по-кратък Laughing

Shocked Embarassed аз нещо не съм у ред ooooh!...те не са 10, даже и седем не са...ми 4 Отивам да се срамувам някъде...изложих се

Общи условия

Активация на акаунт