Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 24 013
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • София
 hahaha hahaha hahaha спят фенките нещо Simple Smile

аз днес съм се отдала на снимкогледане...даже си правя мини колекция на компа, което е крайно нтипично за мен Simple Smile...трябва ми нов епизод Crazy

# 346
Мен повече ме притеснява този трети глас за Сам Thinking Стич, някой ни дебне от засада Naughty Laughing
Тъкмо си помислих, че вербуваш нови градинари зад гърба ми. Laughing

# 347
  • Smallville
Ех,че хубаво е в тази тема,много ме кефите,ще знаете Hug
Изравнявам резултата,гласувам за моя любим Сами,ох на кака,то не е само ръце,трапчинки,ами като го почнеш от малкото пръстче на крака та до последния косъм..(не мога да намеря емотикон,който точи лиги)

# 348
Хехе - не съм аз новия глас за Сам, макар че се замислих. Simple Smile А колкото до колекцията тот снимки на компа - и за мен е крайно нетипично, но никога досега не съм се зарибявала толкова по това да събирам снимки на даден актьор(и), а тук от дни не правя почти нищо друго - то всяка снимка на Джаред и Дженсън е.... мамоууу, как да не я сейвнеш за по-нататъшно преглеждане и въздишане дори и оффлайн  Crazy

Иначе имах предвид, че само в нашата темичка от форума е жизнерадостно, аз в другите така или иначе не чета и не пиша нищо Wink

# 349
Тъкмо си помислих, че вербуваш нови градинари зад гърба ми. Laughing

Е, бива ли, може ли такива неща да си мислиш ooooh! Laughing То още не сме ти заверили документите в нотариата, аз да почна номера да въртя, сакън Naughty Joy

Ейнджъл, и аз съм си натрупала снимки на компютъра, обаче са в ужасен безпорядък. Пляскани са там както съм ги намирала и все се каня да седна да ги подредя, защото така ми бодат очите, но все не намирам време. То от преговаряне на старите серии остава ли някакво време Embarassed

Ахаааа, ето кой бил агентът под прикритие Laughing

# 350
  • София
е, тя моята колекция наброява 50-тина снимчици за сега...скромничко го раздавам Simple Smile прилежно натрупани в една папчица Simple Smile

# 351
  • Smallville
Що под прикритие,аз съм толкова явна,кандидатствам официално за мотика,ако е останало някое местенце в градинката,съм най лоялния и верен фен на Сам Уинчестър.
Заклех се Flutter

# 352
е, тя моята колекция наброява 50-тина снимчици за сега...скромничко го раздавам Simple Smile прилежно натрупани в една папчица Simple Smile

Тя моята ако я подредя в папки, че наброява 50-тина папчици Joy Ама пуста лакомия, която и снимка да видя, все ми се вижда твърде прекрасна, за да не бъде запазена. Blush

# 353
  • София
хаххахах, сигурно си събрала всичко , което има из нета вече Simple Smile

# 354
Искам и аз да кажа колко ми е харесва атмосферата тук, страхотно се забавлявам с вас, момичета.  Heart Eyes Умирам от кеф като малките деца като ми излезе нов непрочетен отговор в темата. Laughing

Моята снимкова колекция и тя нарастна неимоверно през последните 3-4 дни.

Ето малко забавни гифчета, които намерих преди малко и веднага споделям с вас:

Що под прикритие,аз съм толкова явна,кандидатствам официално за мотика,ако е останало някое местенце в градинката,съм най лоялния и верен фен на Сам Уинчестър.
Заклех се Flutter
Фейче, какво ще я правим тази кандидат-градинарка? Ще има ли бойно кръщение?

# 355
Мастъре, така те харесвам, виждам, че си грабнала мотиката и веднага си поработила. Laughing Намираш гифчета, харесваш, показваш, голямо браво пред строя Joy Hug

Ама са големи идиоти, не може да им се отрече, какви маймунджолъци само правят Heart Eyes

Заклех се Flutter
Фейче, какво ще я правим тази кандидат-градинарка? Ще има ли бойно кръщение?

Трябва си Laughing (бе не споменах ли днес вече, че се надявам да не повтарям церемонията Laughing)

И така, дами и господа, ще ви помоля отново за внимание, комитетът по посрещането в лицето на Фея и Стич (е, дружко си е като не е фея и фея Laughing) са подготвили скромна, но сърдечна церемония по приемането на новия член в градинката на Сам.  Grinning
Поради късния час и импровизираното посрещане представителят на пресата няма да успее да дойде, но сигурна съм, че и без него поколенията ще говорят за това светло събитие Heart Eyes

Моля да извадим тържествената мотика

и да я връчим на danibaby със заръката да не се скатава от копането, да трупа прилежно снимков материал, да не забравя да въздиша по Сам във всеки удобен момент и да брани градинката с мотика в ръка от бъдни натрапници Laughing

danibaby, добре дошла, можеш да се запознаеш с правата и задълженията си няколко страници по-назад Grinning
Патронът на нашия клуб също те приветства

П.п. Много се извинявам за налегналата ме лигня в последните дни Embarassed В знак на дълбоко покаяние ви превеждам разни неща, веднага щом са готови, ще ви ги дам да четете и да се радвате Hug

# 356
НП за лигавенето - приемливо е, все пак всички издивясваме докато чакаме 21-ви Simple Smile
Чуднички гиф-чета има публикувани по-горе, браво на Стич!   bouquet
Да питам първо - може ли да ползвам едно от тях за подпис? (онова, където Дийн изхвърля тел. на Сам)
И второ - как да го сложа, (имаше някъде обяснения как ставаше, но не мога да ги намеря в правилата) - май не е само с постване на линкчето, нали ?  newsm78

# 357
НП за лигавенето - приемливо е, все пак всички издивясваме докато чакаме 21-ви Simple Smile
Чуднички гиф-чета има публикувани по-горе, браво на Стич!   bouquet
Да питам първо - може ли да ползвам едно от тях за подпис? (онова, където Дийн изхвърля тел. на Сам)
И второ - как да го сложа, (имаше някъде обяснения как ставаше, но не мога да ги намеря в правилата) - май не е само с постване на линкчето, нали ?  newsm78

Дейна, напиши преди гифчето [имг] след гифчето [\имг] но с латински букви, така ти го пиша, иначе няма да излезе, и ще се получи. Това ми напомня, че ви бях събрала сигурно 50-тина гифчета и забравих да ви ги дам Embarassed Ще поправя грешката Peace

# 358
Мерси, Фейче   bouquet

# 359
Естествено, че може, за свободна консумация са.  Grinning

Това ми напомня, че ви бях събрала сигурно 50-тина гифчета и забравих да ви ги дам Embarassed Ще поправя грешката Peace
Забрави ли или пак си ги стискаш за себе си както искаше да постъпиш преди време със снимките на Джаред по потник, м?  Twisted Evil

П.п. Много се извинявам за налегналата ме лигня в последните дни Embarassed
Ти пък, нали трябва да изпуснем парата от време на време. - каза лигла номер 2  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт