Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 24 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • В средата на времето
 Shocked Сам води в анкетата  smile3544

Веднагически целият стадион Маракана да се строи за гласуване!   ruporuu Naughty

# 331
Мастъре, отбелязвали ли сме какви красиви ръце има Сами? Blush
О, не, не сме, поне аз не помня да съм въздишала по ръцете му. Редно е като отваряш приказка, да подкрепиш с доказателствен материал все пак.  Grinning

Момичета, както по-горе ще видите, направих анкета Grinning
Shocked Тъкмо днес си мислех да те питам, как така не си сложила някаква анкета, но ти писа за болното хунче и аз после забравих. Да не би в тийм Сами да си четем мислите като във върколашка глутница.  Mr. Green
Сами поведе в анкетата. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Поздрав за вторият официален член на отбор "Висок и красив - Сам Уинчестър" Grinning Wink Любима моя песен на Dido  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=ELRymIPXNiA&feature=rec-LGOUT … ronger_r2-2r-2-HM
Изи, мерси за поздрава.  bouquet

Това няма нищо общо с темата ни, освен че е вълна, но е страхотна реклама Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=ymn1ewj50Nk&feature=related
Страшно му се изкефих на това клипче.

# 332
Дийн,о..Дийн!Гласувах за него!Макар,че манията ми поотмина и сега и двамата ме кефят!

# 333
Shocked Сам води в анкетата  smile3544
Веднагически целият стадион Маракана да се строи за гласуване!   ruporuu Naughty
Дийн,о..Дийн!Гласувах за него!Макар,че манията ми поотмина и сега и двамата ме кефят!

Язък, Фейче, преднината ни беше за кратко.

# 334
Да не би в тийм Сами да си четем мислите като във върколашка глутница.  Mr. Green

Това е притеснително като се има предвид какви мисли ми минават за Сами в главата Blush Joy

О, не, не сме, поне аз не помня да съм въздишала по ръцете му. Редно е като отваряш приказка, да подкрепиш с доказателствен материал все пак.  Grinning

Shocked Как е възможно да не си, ц ц ц, веднага давам доказателствен материал Grinning Онази снимка от фотосесията, която ти сложи, на която е клекнал, там е много видно, ама нямам време да я издиря и да я сложа, че дребните ме дърпат Crazy И като говоря за хубави ръце, имам предвид от лакътя и пръстите.... ох, спирам, че и моя компютър се олигави вече Laughing

Язък, Фейче, преднината ни беше за кратко.

Да бе, много бързо се стопи. Ама гледай утре каква заднина ще имаме Laughing

# 335
  • Някъде в търсене ............
За пръстите му  smile3544 дълги , нежни  fiuuuuuu

# 336
Ето, изрових я тази снимка като се върнах няколко страници по-назад и я взех от твоето мнение Laughing

Виж ги отблизо и никога повече няма да съжаляваш, че дойде в отбора Mr. Green

# 337
И като говоря за хубави ръце, имам предвид от лакътя и пръстите....
Как от лакътя, бе, душицо, направо от рамото до пръстите са убийствени.

Аз си мислех, че говориш за дланите и пръстите само.

# 338
  • Germany
Работата много сериозна взе да става, мисля че спешно се нуждаем от нов епизод Wink Няма да гласувам, не мога да ги разделя двамцата един от друг Naughty Айде от мен да мине ще дам гласа си за ... Боби Mr. Green
И тез потници дето сте ги напускали на това момче, ехаа ... няма ли кой да му ги изпере, мръсни ми се виждат.

# 339
Няма да гласувам, не мога да ги разделя двамцата един от друг Naughty

За такива като теб специално съм създала опция - и двамцата Laughing Wink

Как от лакътя, бе, душицо, направо от рамото до пръстите са убийствени.

Аз си мислех, че говориш за дланите и пръстите само.

То че всичко е убийствено, е ясно Mr. Green Но специално тази част, и да, особено дланите и пръстите, са като произведение на изкуството Blush Laughing

Между другото, забелязвам чудесна промяна в аватара ти.  Mr. Green Мислех да го повдигна този въпрос с предишния ти аватар, който така уклончиво и миролюбиво беше събрал и двамата, но виждам, че членството вече ти се отразява благоприятно Laughing  bouquet

Работата много сериозна взе да става, мисля че спешно се нуждаем от нов епизод Wink

Тежко е, мда Laughing А като се сетя, че първоначалната информация беше, че следващият епизод ще бъде на 14-ти януари,  и после го промениха на 21-ви Sad

# 340
Ох, момичета, добре че днес в кантората беше лудница, та не съм имала време да отварям и да разглеждам темата - определено нямаше да мога да се концентрирам обратно върху работата Simple Smile Simple Smile То не бяха забавни коментари, не бяха дъхоспиращи снимки ..... - браво! Сега си отварям на спокойствие, чета и си се смея Simple Smile
Добре дошла на новата членка на отбора на нас - лудите на тема Сам и Дийн  Peace И да се израдвам в същото време, че Стич официално освобождава едно място на Маракана и минава в подредената градинка на Феята, където 24/7 звучи напевния глас на Джаред и все му се намира на момчето по някоя и друга рана (по цялото тяло), която да трябва да се излекува по специален начин.  newsm78  hahaha Тъкмо се поосвободи мааалко местенце, че вече някои от многобройните фенки на Дийн бяха започнали да ми стъпват по краката - то какво друго да се очаква в тази блъсканица, която е при нас Grinning Grinning
Много се смях на прекия репортаж от изпращането - супер идея на Злата, мисля Simple Smile  Mr. Green smile3501 newsm51

Оф, да идва вече тоя глупав 21-ви януари. Как пък не пуснаха едно трейлърче междувременно, нещо да ни припомнят, че съществуват Crossing Arms

как бе, Фейче, има трейлър, постнала съм го още към 15-та страница и то преди повече от седмица... я да преговорите Wink
Сега ще го изровя пак и продължавам да чета и да се смея Simple Smile
 (Иде ми да си направя сама една мексиканска вълна като чета жизнерадостната атмосфера, която цари из нашия форум Wink )

# 341
Трейлър, Дейна, трейлър искам, не трейлърченце, дето е 20 сек и таман да почне, свърши. Иначе онзи съм го гледала десетина пъти, ама колкото и пъти да го гледам, не става по-дълъг Laughing

(Иде ми да си направя сама една мексиканска вълна като чета жизнерадостната атмосфера, която цари из нашия форум Wink )

Ако имаш предвид нашата тема конкретно (щото в целия форум не е толкова жизнерадостно Laughing), точно днес си мислих какво уютно и приятно място е тук Heart Eyes Дано успеем да го задържим такова по-дълго време Hug

# 342
  • В средата на времето
Богинята не може да преглътне неводещото място на Дийн Crossing Arms Joy...Уж сме много, уж се настъпваме, уж мексикански вълни, а една четворка белот не може да направим все още Joy

# 343
  • София
Е, що бе...наравно са момчетата Simple Smile 

# 344
Какво драматично състезание драги зрители, нито един от двамата претенденти не може да се откъсне напред, а се оказва, че тук преобладават разни ненаситници, дето ги искат и двамата накуп Crossing Arms Потрес, драги зрители, потрес Stop Joy

Ейнджъл, тя БогиняТа това не може да преглътне - че Дийн още не е отнесъл Сам като куцо пиле домат Laughing
Богиньо, какво се чудите - като е за калабалък всички се бутат, ама като трябва да се свърши някоя работа, всеки се скатава hahaha

Мен повече ме притеснява този трети глас за Сам Thinking Стич, някой ни дебне от засада Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт