Supernatural - Sexy! Scary! Over? - 2

• 23 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • В средата на времето
 smile3544 newsm20 страхотия Grinning

Може би ние трябва да си направим една такава церемония при изпращане на някой член от Дийн-клуба Thinking Joy

# 316
Лелеееее, ето това се казва посрещане! Fairy, евала! Направо й завидях Stitch! Fairy се е постарала, ама така си е като са си двечки. Мир и любов цъфти в тяхната градинка, а ние само се бутаме на Маракана  Mr. Green

# 317
Стич, добре дошла Hug
Публиката, аплаузи моля Grinning
Официално закривам церемонията bowuu
newsm20 Лудница, чувствам се като посветена в рицарство. С огромно удоволствие ще се възползвам от правата си и ще си изпълнявам задълженията.  Hug

Може би ние трябва да си направим една такава церемония при изпращане на някой член от Дийн-клуба Thinking Joy
Изи, мисля, че няма да ви трябва такава церемония, подозирам, че аз съм по-скоро прецедент и други дезертьори няма да има.  Mr. Green Макар че, както се оказа, на'што Фейче е доста добра във вербовката, колкото и да се прави на ударена. Първо публикува сесиите на Джаред по потник, после ме въвлече в среднощен дуел със снимки и гифове, след което започна да ми промива мозъка и да ме насърчава са се наслаждавам на тъжния, напевен и т.н. глас на Джаред... Thinking Всичко изглежда доста съмнително, както и да го погледнеш. Не, че аз се дърпах много, де.  Mr. Green Mr. Green

# 318
  • В средата на времето
... а ние само се бутаме на Маракана  Mr. Green

Бутаме се, бутаме, ама само ние можем да направим това Mr. Green:

http://www.youtube.com/watch?v=cPKGa2DsIs0  http://www.youtube.com/watch?v=f3rMx7pKdBc&feature=related Joy

Това няма нищо общо с темата ни, освен че е вълна, но е страхотна реклама Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=ymn1ewj50Nk&feature=related

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 18:07 от Izida

# 319
Изи, мисля, че няма да ви трябва такава церемония,

Искрено се надявам и на нас да не ни трябва повече такава церемония Joy Местата са ограничени Wink
Мастъре, ти си беше узряла за идеята, аз само леко те побутнах Mr. Green

Изи, тия дето си ги показала са като скромен литературен клуб в сравнение с вашето масирано присъствие hahaha Hug

Дано се оправи бързо детето.

Мерси Hug Ще се оправи то, къде ще иде, ама сега е открила подходящ момент и да се поглези освен всичко друго Laughing

# 320

Така си е  newsm62 Интересно е, че в световен мащаб, Джаред се радва на по-голямо внимание от страна на фенките от Дженсън. Само ние сме наопаки  hahaha

За сега само за това интервю се сещам, в което коментират този въпрос (на 2,37 мин.), но мисля, че съм гледала гледала и други подобни. Ама акъл - море....  ooooh!

Не знам дали сте го гледали това, но много ми хареса какво щал да каже Джон на Дийн за момичето  Joy 

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 17:19 от Злата с метлата

# 321
О, аз на тях двамата не им вярвам за нищо. Като ги знам как обичат да се майтапят с всичко, като нищо и това не е вярно Laughing
Особено като съм гледала това интервю. Обърнете внимание как Джаред обяснява, че успехът на шоуто се дължал на really cool Сам, докато Дийн бил nurdy (въобще не знам как се пише тая дума Rolling Eyes) и през това време Дженсън мъдро клати глава и се съгласява Joy

Между другото, аз съм виждала попадала на анкета по този повод и Дийн беше отвял Сам с нещо като 86/14 Laughing

Оф, да идва вече тоя глупав 21-ви януари. Как пък не пуснаха едно трейлърче междувременно, нещо да ни припомнят, че съществуват Crossing Arms

# 322
  • В средата на времето
Поздрав за вторият официален член на отбор "Висок и красив - Сам Уинчестър" Grinning Wink Любима моя песен на Dido  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=ELRymIPXNiA&feature=rec-LGOUT … ronger_r2-2r-2-HM

П.П...шефката на отбора да се чувства поздравена също Hug

# 323
Поздрав за вторият официален член на отбор "Висок и красив - Сам Уинчестър" Grinning Wink Любима моя песен на Dido  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=ELRymIPXNiA&feature=rec-LGOUT … ronger_r2-2r-2-HM

П.П...шефката на отбора да се чувства поздравена също Hug

Задавам си въпроса вашият отбор как ли се казва Thinking Може би "Недотам висок, но също толкова красив - Дийн Уинчестър" Laughing
Благодаря за поздрава, чак ми се пригледа отначало филма Laughing

Мастъре, отбелязвали ли сме какви красиви ръце има Сами? Blush

# 324
  • В средата на времето
Задавам си въпроса вашият отбор как ли се казва Thinking

Веднага те избавям от чуденето  Grinning Wink Нашият отбор се казва "Дийн Уинчестър - доказателството, че Господ е жена" Mr. Green  Joy

# 325
  • Някъде в търсене ............
Човек да не го хване липсата Grinning, голямо развихряне е имало. Успях само да разгледам леко снимковият материал и изобщо забравих какво трябваше да пиша  Embarassed. Нещо ми проблясва че с Мириел трябваше да обсъждаме първи сезон newsm78....

Файри дано да оздравеете бързо Praynig

# 326
Момичета, както по-горе ще видите, направих анкета Grinning
Във връзка с лиготиите в последните дни, реших да преброим пилците Laughing Всъщност, по-интересно ми е не какви резултати ще се получат, защото те са с предизвестен край Laughing, а колко души реално четат тази тема Wink
Дала съм ви възможност само за един глас. На това му се казва форсиране на избора Laughing
Гласувайте, моля  bouquet

П.п. Ако съм изпуснала някой важен герой, свиркайте Peace

# 327
  • В средата на времето
Пу първа Mr. Green...защо само с един отговор може да се гласува - мрън, мрън Laughing

Не мога да гласувам и за ангела си...много ме е яд Laughing

# 328
Чакай да изравня резултата Joy

Изи, нали ти казах - форсиране на избора. Laughing Когато имаш право само на един глас, си принуден да направиш избор и да решиш кой аджеба е твоя любимец. Иначе се размиват нещата и често хората предпочитат по-миролюбиво да посочат повече от един. А така - да няма хън-мън Laughing Все пак милостиво оставих и опция Сам и Дийн Laughing

И за да отегча аудиторията още малко Joy да допълня -обикновено в анкетите се пляскат два въпроса един след друг - единият е Кои са вашите любими актьори, а другият - А ако трябва да посочите един любим актьор, кой ще бъде той. Ама понеже не мога да ги плясна и двата, само втория Laughing

И сега се замислих, горкият Боби - толкова го обичам, а не мога да гласувам за него, а и едва ли някой ще го направи Cry Laughing

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 19:57 от Fairy

# 329
  • Някъде в търсене ............
Гласувах hahaha е нямам думи само три гласа newsm78 странно.
Момичета снощи изгледах и коледата със  Сам и ten inch ... определено имат ОГРОМЕН потенциал , мноооого добри актьори са. Както казва един приятел : много хепи , очен довольней.

Общи условия

Активация на акаунт